Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Mallorca

Charmerende og klassiske feriebyer med fantastiske sandstrande og badevand.

Cala d'Or er østkystens ferieperle og ubetinget den mest populære ferieby i området
  • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
  • 5 børnevenlige strande og skøn atmosfære med lystbådehavn
  • Fint udvalg af butikker og gode restauranter

Info om Mallorca - Cala d'Or

Den charmerende ferieby Cala d'Or, beliggende på Mallorcas østkyst er en ægte ferieoase. Trods den voksende turisme på Mallorca, har Cala d’Or evnet at udvikle sig med stor respekt for byens autenticitet og består derfor udelukkende af lavere, hvidkalkede huse og hoteller. Grønne pinjetræer pryder de kubistiske, hvide huse og giver byen et frodigt udtryk.

Læs mere
PDF bog med nyttig info når din
Rigtigt gode ferie går til Mallorca

Vidunderlige Mallorca

Halvdagstur

 

 

Kom med på udflugt, hvor du kan opleve en af Mallorcas mange drypstenshuler og få set lidt af det gamle Mallorca. Udflugten starter med en tur op til Monacor, hvor vi besøger den berømte perlefabrik. Her vil man få et indblik i den gamle tradition med støbning af perler, som går tilbage til år 1890. Det vil også være muligt, at se de forskellige perlekæder og armbånd i butikken, der ligger ved stoppet.

Turen fortsætter mod Hams drypstenshulerne, hvor vi skal dybt ind i drypstenshulen og se på de forskellige formationer af drypsten. Temperaturen i hulen er konstant, så man vil kunne blive afkølet af det varme sommervejr. Vi fortsætter mod Porto Cristo, hvor der vil mulighed for, at nyde en lækker frokost ved havneområdet i den lille lokale by.

OBS: Turen er ikke for gangbesværede.

 

  • Husk billet
  • Husk kamera