Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Mallorca

Charmerende og klassiske feriebyer med fantastiske sandstrande og badevand.

Cala d'Or er østkystens ferieperle og ubetinget den mest populære ferieby i området
  • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
  • 5 børnevenlige strande og skøn atmosfære med lystbådehavn
  • Fint udvalg af butikker og gode restauranter

Info om Mallorca - Cala d'Or

Den charmerende ferieby Cala d'Or, beliggende på Mallorcas østkyst er en ægte ferieoase. Trods den voksende turisme på Mallorca, har Cala d’Or evnet at udvikle sig med stor respekt for byens autenticitet og består derfor udelukkende af lavere, hvidkalkede huse og hoteller. Grønne pinjetræer pryder de kubistiske, hvide huse og giver byen et frodigt udtryk.

Læs mere
PDF bog med nyttig info når din
Rigtigt gode ferie går til Mallorca

Udflugter med Primo Tours

- med dansk rejseleder

Primo Tours tilbyder en række udflugter, med dansk rejseleder, hvor der er lidt for enhver smag. Her vil I blive vist rundt af Primo Tours egen danske rejseleder. Vi vil altid være behjælpelige med råd og vejledning, samt booking af udflugter. I er altid velkomne til at kontakte os rejseledere, for mere information om vores udflugter.

Bestilling

Hvis du ønsker, at deltage i en af ovenstående udflugter, eller søger andre alternativer på ferien, kontakt da Primo Tours’ guider for nærmere information, angående priser og eventuel transport.

Vi tager forbehold for ændringer og aflysninger, samt udsolgte udflugter.

Samtidigt er det muligt, at tilmelde sig direkte til Primo Tours, senest 24 timer før den pågældende udflugts start. Børn til og med 12 år er halv pris. Børn under 2 år er gratis. Der tages imod Euro og danske kroner, samt dankort.

Hvis man betaler med dankort hæver vi 1% af udflugtens samlede pris i gebyr.