Sivota
Det Græske Caribien, Eksotiske bugter, Enestående natur

Fakta

  • Den Græske Riviera
  • Hyggelig havne promenade
  • Krystalklart vand
  • Græsk lokalmiljø
  • Gode snorkling muligheder
Sivota
Det Græske Caribien, Eksotiske bugter, Enestående natur

Fakta

  • Den Græske Riviera
  • Hyggelig havne promenade
  • Krystalklart vand
  • Græsk lokalmiljø
  • Gode snorkling muligheder
Sivota - Sivota

Mikros Paradisos m/halvpension

Hyggeligt hotel beliggende direkte ned til vandet

Hotel Mikros Paradisos er et hyggeligt og velfungerende hotel, med ægte græsk atmosfære, placeret i udkanten af Sivota by i særdeles rolige omgivelser. Stedet er i øvrigt beliggende direkte ned til det skønne, azurblå hav, og tæt på områdets flotteste sandstrand. Stedet er af ældre dato, men virkelig charmerende og pænt vedligeholdt, med mange flotte detaljer og gammel stil

Sivota - Sivota

Hotel Mega Ammos m/morgenmad

Gratis internet på hotel

Hyggeligt hotel i fantastiske omgivelser

Hotel Mega Ammos er bygget i respekt for det oprindelige landskab, og i hvad der før var en lille olivenlund. Hotellet består af en hovedbygning og 6 bungalow bygninger, der er spredt ud i lunden i mellem de gamle, charmerende oliventræer. Man kan frit blive placeret i hver af de 6 bygninger

Sivota - Sivota

Panorama Botsaris Apartments

Gratis internet på hotel

Eftertragtede lejligheder med en flot udsigt

Lejligheder Panorama Botsaris er et populært og velfungerende lejlighedshotel, som er beliggende centralt i den populære ferieby Sivota, med en flot udsigt over vandet og bugten. Man har kort gåafstand til alle forlystelser og den skønne havnepromenade. Stedet drives af en imødekommende, græsk familie, som varter gæsterne op til den helt store guldmedalje.

Sivota - Sivota

Albatros m/morgenmad

Mulighed for mini all inclusiveGratis internet på hotel

Hyggeligt hotel med afslappet stemning

Hotel Albatros er et hyggeligt hotel med en perfekt beliggenhed, tæt på den skønne havn og centrum af den charmerende ferieby Sivota. Hotellet byder på en afslappende stemning, og der er fine faciliteter for hele familien. Der er en hyggelig reception/lobby med flot møblement og tv. Desuden råder hotellet over en flot og indbydende solterrasse, som er placeret på bagsiden af hotellet.

Sivota - Sivota

Costa Smeralda

Gratis internet på hotel
Sivota - Sivota

Agios Nikolaos m/morgenmad

Gratis internet på hotelTredeje plads

Eksklusivt hotel i en dejlig oase og med en enestående udsigt

Agios Nikolaos er et fantastisk hotel beliggende i rolige omgivelser, og med en enestående udsigt over havet og smukke, grønne, træbeklædte øer. Hotellet består af flere smukke blokke, som er bygget i blot to etager og beliggende i en skøn oase af palmer, træer og blomster. Agios Nikolaos er bygget af de bedste materialer, og der er overalt kræset for alle detaljer.

Sivota - Sivota

Chrisovalanto

Gratis internet på hotel

Chrisovalanto er et hyggeligt lille familiedrevet græsk hotel, bestående af kun 11 værelser. Hotellet er beliggende i gåafstand til den livlige havn med de mange lystbåde, hyggelige tavernaer, små butikker og caféer.

Sivota - Sivota

Filakas Hotel m/morgenmad

Gratis internet på hotelAnden plads

Nyrenoveret hotel ved den hyggelige havn

Filakas er et populært hotel beliggende på første parket til den hyggelige havn i feriebyen Sivota. Hotellet ligger samtidig i byens absolutte centrum med butikker, restauranter og barer lige uden for døren. Filakas Hotel har gennemgået en totalrenovering, og fremstår i dag som et lækkert hotel med mange flotte detaljer og sofistikeret møblement.

Sivota - Sivota

Ornella Resort og Village m/morgenmad

Gratis internet på hotel

Beliggende direkte ved vandet med en fantastisk udsigt

Lækkert hotel med en perfekt beliggenhed i flotte, rolige omgivelser og med masser af udsigt til det skønne, smukke hav og de flotte øer i området. Ornella Resort består af 10 autentiske bygninger, som er opført i rustikke materialer som træ og sten.

Sivota - Sivota

Sivota Diamond Spa Resort m/helpension

Gratis internet på hotelFørste plads

Lækkert luksushotel med et utal af faciliteter

Hotellet er perfekt beliggende på toppen af en bakke og har en imponerende havudsigt til det skønne hav og de mange smukke øer i området. Arkitekten bag Sivota Diamond Spa Resort har virkelig opnået sine mål med at bygge et unikt hotel i rustik stil i enestående omgivelser. Hotellet er opført i rå kampesten kombineret med et utal af flotte detaljer og udsøgte materialer.

Er for dig som gerne selv vil sørge for det meste

Flyv med danskejede DAT - Danish Air Transport til Sivota. Prisen inkluderer udelukkende flybilletten tur/retur. Resten sørger du selv for. Hvis du er i tvivl, hjælper vi naturligvis gerne. Kontakt en af vores ferierådgivere på 8818 4618.