Skoleferien er tæt på udsolgt – se de bedste tilbud i august eller september

Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Sivota byder på autentiske græske oplevelser og betagende omgivelser.
 • Hyggelig havnepromenade omgivet af smukke, grønne øer
 • Krystalklart vand med gode muligheder for snorkling
 • Græsk lokalmiljø
Luk Vindue
Billede 1 af 26

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere

FAKTA

Sivota byder på autentiske græske oplevelser og betagende omgivelser.

 • Hyggelig havnepromenade omgivet af smukke, grønne øer
 • Krystalklart vand med gode muligheder for snorkling
 • Græsk lokalmiljø
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 25o Tjek vejret
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Luk søgning
Udflugtsdag Søndag klokken 19:15 - 21:30

Solnedgang til søs

Den smukkeste solnedgang findes lige her i Sivota, og den bedste måde at opleve himlens rødglødende farver er fra en lille græsk båd. Vi sejler derfor ud fra havnen i Sivota og oplever ”Det Græske Caribien” i aftentimerne, mens bølgerne klukker mod båden. Her nyder vi byens lys, der kaster sig mod det blanke vand med bjergene i baggrunden. Aftenen vil stå i romantikkens tegn blandt de små naturskønne øer, mens solens lune farver kærtegner himlen, mens den stille daler ned bag horisonten. Der vil blive serveret vin og en lille snack på turen.
Vær opmærksom på at der ikke er toiletter ombord på båden.

Priser i EURO: Voksen €25 / Børn 0-12 år €13
Huskeliste
 • En varm trøje
 • Kamera
Udflugtsdag Lørdag klokken 18:15

Autentiske Sivota m/velkomstmiddag

Autentiske Sivota m/velkomstmiddag

Sivota er en ældre landsby, som efterhånden er begyndt at åbne mere op for turismen. Dog har byen stadig bevaret den autentiske stemning. Turen går rundt i landsbyens labyrintgader, hvor vi ser de forskellige barer, tavernaer samt byens kirke, Ekklisioa. Stemningen i landsbyen er traditionel græsk, og man møder ofte de lokale mænd på barerne med en ouzo i hånden.

Vi runder gåturen af ved Petros og Vivi, der sammen har én af vores yndlingsrestauranter, der er beliggende direkte ved den lokale havnepromenade. Denne aften vil være præget af traditionelle specialiteter for enhver smag, hvor vi får muligheden for at lære hinanden bedre at kende, som aftenen skrider frem. Her venter dig en autentisk kulinarisk oplevelse, der er en perfekte indledning til din ferie her i Sivota. Vi håber på at se dig til at rigtig hyggelig aften, her i det græske!

Priser i EURO: Voksen €20 / Børn €20
Huskeliste
 • Kamera
 • God appetit
 • Godt humør
Udflugtsdag Mandag klokken 15:35 - 22:00

Parga By Night

Ikke langt fra Sivota på Grækenlands vestkyst ligger byen Parga. Omgivet af pinje- og oliventræer smyger de små huse sig op langs bjergsiden i en blød runding, alt imens byen summer af liv og hygge. Ved ankomst til Parga, går vi samlet langs havnepromenaden. Blandt de skæve gader ligger det lille autentiske olivenoliemuseum, Paragaea, som tager dig med tilbage i tiden. Her udvandt man før i tiden olivenolie med håndkraft og remedier, der stadig den dag i dag er bevaret. Du får herefter mulighed for at smage på de forskellige olivenolier, tapanader og olivendressinger - alt sammen produceret af selvsamme familie

Vi tager gåturen op til den velbevarede borgruin, som vi finder på toppen af ​​en bakke med fantastisk udsigt over byen og det Ioniske øhav. Her er rig mulighed for at tage det perfekte billede og gå på opdagelse i den forhistoriske stortid. Borgen blev bygget i det 11. århundrede, og blev i sin tid brugt til at beskytte byen mod pirater og tyrkere fra både fastlandet og havet.

Efter et historisk indblik, er der tid på egen hånd til at udforske Pargas autentiske omgivelser med mange små hyggelige gader, butikker og græske tavernaer, inden turen går tilbage til lille Sivota.

Turen er eksklusiv aftensmad og entré til olivenolie museet (€4)

Priser i EURO: Voksen €25/Børn (2-12 år) €13
Huskeliste
 • Kamera
 • Trøje til aftentimerne
 • Gode sko
 • Eventuelt kontanter til museet
Udflugtsdag Onsdag klokken 09:00 - 17:00

Paxos & Antipaxos

Paxos og Antipaxos er to græske perler, som ligger i det Ioniske Hav. Vi sejler fra Sivota til disse fantastiske øer, hvor vi gør et lille stop ved havnen Lakka, der er den nordlige havn på Paxos. Her vil der være tid til at tage billeder af den smukke by og det krystalklare blå hav. Ved Voutoumi-stranden kaster vi anker og her vil der være mulighed for at bade i det fantastiske vand, hvor man kan snorkle, dykke eller bade. Har man selv dykkerudstyr, kan man se en masse forskellige fisk og klippeformationer under vandet, hvilket varmt kan anbefales. Efter en forfriskende tur i det idylliske vand, sejler vi videre til Gaios, der er hovedbyen på Paxos. Her ligger båden til og der vil være mulighed for at købe frokost på egen hånd, udforske den hyggelige havneby eller gøre et kup i en af de små hyggelige butikker, inden vi tager den smukke tur tilbage til Sivota.
Frokosten er ej inkluderet

Priser i EURO: 36 Euro for voksne og 19 Euro for børn mellem 2-12 år
Huskeliste
 • Kamera
 • Badetøj
 • Solcreme
 • Håndklæde 
 • Snacks til bådturen
Udflugtsdag Torsdag klokken 07:55 - 19:15

Korfu

Korfu

Som mange andre steder i Grækenland, er Korfus oprindelige navn tæt forbundet med mytologiske fortællinger, hvor det siges at Poseidon navngav øen efter en kvinde som en romantisk gestus. Et græsk ordsprog siger, ”enten bliver du forelsket i Korfu eller på Korfu” – dette ses på øens unikke præg fra venezianerne, som herskede på Korfu i mere end 400 år.

Halvguden Achilleus var med i krigen om Troja, og kejserinde Elizabeth var meget betaget af ham. Elizabeth valgte derfor at bygge Achillion Paladset til ære for ham, hvor vi her har mulighed for at opleve hendes helt særlige tankegang. Vi tager videre til den smukke lille ø Kanoni, der var det første sted romerne bosatte sig, da de kom til Korfu.

Korfu by er præget af mange små, charmerende gader, hvor hyggelige butikker og tavernaer ligger side om side og man rigtigt mærker den lokale stemning. Der vil være tid på egen hånd til at nyde denne særlige by, hvor man blandt andet kan besøge byens gamle fæstning, den hellige kirke Agios Spiridon, undersøge butikkerne eller nyde nogle af de lækre, lokale specialiteter.

Vær opmærksom på at entré til Achillion Paladset 6€ samt frokost ikke er inkluderet.

Priser i EURO: Voksen €57/Børn (2-12 år) €29
Huskeliste
 • Kamera
 • Gode sko
 • Vand
 • En ekstra trøje
Udflugtsdag Søndag klokken 09:45

En lille søforklaring

En lille søforklaring

Sivota har tidligere været besat af flere folkefærd, heriblandt tyrkerne, venezianerne og albanerne. Især tyrkerne har sat sig præg på området og især ved øen Mavro Ovos, bedre kendt som ”Black Mountain”, som har fået sit navn fra den tyrkiske periode. Både tyrkerne og albanerne har endda ændret navnet på Sivota over en længere periode inden landsbyen fik sit oprindelige navn tilbage.

Havet omkring Sivota er præget af det mest krystalklare vand i området, hvor du hurtigt vil opdage hvorfor det kaldes ”Det Græske Caribien”. På turen får vi en spektakulær udsigt til de mange smukke øer i det Ioniske øhav. Undervejs vil vi komme forbi flere idylliske strande heriblandt den eftertragtede strand Pisina, kaldet ”Den Blå Lagune”. På denne strand har du mulighed for at stige af båden, og tilbringe et par timer med gode muligheder for snorkling.

Sejlturen tager cirka 1 time, hvor man har mulighed for at stige af ved ”Den Blå Lagune”, og blive samlet op af båden igen senere.

Priser i EURO: Voksen €10 og gratis for børn mellem 0-12 år
Huskeliste
 • Kamera
 • Solcreme
 • Eventuelt badetøj
 • Håndklæde
 • Vand
Udflugtsdag Tirsdag klokken 09:25-16:30

Acherontas - Floden til Hades

For længe siden troede indbyggerne i Grækenland, at verden blev regeret af en gruppe guder og helte. Gudernes konge var Zeus som herskede over himlen og alle himlens fjerne regioner. Dertil var han moralens vogter og garant for retfærdighed for både mennesker og guder. Hans bror Hades derimod herskede over Tartaros, den mørke underverden under jorden, hvor han stod til dom over de dødes sjæle og vogtede de fanger, som Zeus havde dømt til evig straf. Floden vi skal besøge, siges at være de dødes passage til Tartaros og videre ned til Hades.

Det er igennem tiden blevet en meget populær aktivitet at vandre op ad floden igennem det krystalklare vand i den lune sommervarme. Floden er omgivet af høje klippesider og små piblende bjergkilder, som er den rene terapi. For nogle vil sten og strøm være en udfordring, men samtidig også give blod på tanden til at fortsætte og drive med strømmen tilbage. Floden byder også på andre aktiviteter såsom en tur på hesteryg eller en paddel-tur igennem floden. Denne udflugt er oplagt til alle naturelskere!


Turen er eksklusiv frokost, hesteridning og rafting.

Priser i EURO: Voksen €35/ Børn €18 (2-12år). 0-11 år Gratis.
Huskeliste
 • Badetøj 
 • Badesko
 • Vand
 • Penge
 • Skiftetøj
Udflugtsdag Fremgår af velkomstmaterialet

Albanien - det lukkede land

Albanien - det lukkede land

Albanien var længe et lukket land. Fra anden verdenskrig styrede kommunistdiktatoren Enver Hoxha landet med hård hånd frem til sin død i 1985. I perioden der fulgte indtil 1986, befandt landet sig i en selvvalgt isolation. Befolkningen blev holdt i stramme tøjler; således var både religion, privat bilkørsel og turistrejser til udlandet forbudt, men den stalinistiske planøkonomi formåede ikke at ændre landet status som Europas fattigste stat. Det resulterede ud i stor hungersnød og flere døde i landet.

Diktaturen faldt i 1992 grundet deres fattigdom, og Grækenland valgte at åbne deres grænse til Albanien for at hjælpe de fattige. Omkring 2 millioner albanere flygtede over grænsen.

På vores tur til Albanien besøger vi den anerkendte nationalpark Butrint, som i dag er en del af UNESCOS liste. Butrint nationalpark er en tidligere landsby, der har levn fra de tre stormagter, som har været over landet. Det kan man specielt se på byggestilen af de mange ruiner, som vi går en tur blandt.  Igennem de seneste par år er landet begyndt at satse mere på turismen, hvilket man kan se i nærliggende by Sarandé, som vi tager en gåtur igennem, hvor der til sidst vil være tid på egen hånd til at udforske byen.

OBS - Denne udflugt er ikke gældende i højsæsonen
Vær opmærksom på at entrébillet til Butrint til 5€ samt frokost ikke er inkluderet.

OBS - tjek at din rejseforsikring dækker dig, da Albanien ikke er en del af EU.

Priser i EURO: Voksen € 37 / Børn (2-12 år) €19
Huskeliste
 • Kamera
 • Vand
 • Gode sko
 • Solcreme
 • En ekstra trøje
 • Kontanter
Udflugtsdag Kig i infomappen eller spørg rejselederne.

Giromeri & Igoumenitsa

Som noget ekstraordinært i denne uge tilbyder Primo Tours en udflugt til det autentiske og flotte kloster, Giromeri. Klosteret er et af de aktive munkeklostre i Grækenland, som emmer af den ægte græske stemning. Dette kloster ligger i et betagende bjergområde i hele 300 meters højde, nær den græsk/albanske grænse. Herefter vil vi besøge hovedbyen i Thesprotia-kommunen, den charmende havneby Igoumentisa. Her vil der være tid på egen hånd, til at udforske byen, spise frokost og tid til shopping. På vejen hjem vil der være en kort pause i Plataria.
Prisen er eksklusiv frokost.

Priser i EURO: Voksen €28/Børn €14 (2-12 år). 0-1, 99 år gratis.
Huskeliste
 • Kamera
 • Vand
 • Gode sko
Udflugtsdag Fremgår af velkomstmaterialet

Meteora & Metsovo

Meteora & Metsovo

Meteoras første munke ankom tilbage i 1400-tallet, hvor de etablerede et helt klosterfællesskab på toppen af kæmpe klippesøjler. De gjorde det ikke, fordi det var let, men fordi det var svært – næsten umuligt. Munkene lykkedes med denne store præstation gennem deres stærke tro.

En tur til Meteora byder på den unikke oplevelse af naturens storhed, i forbindelse med historie, arkitektur og menneskets evige ønske om at forbinde sig med det guddommelige. Fra de tidlige kristne tider blev Meteoras lodrette klipper betragtet som det perfekte sted at opnå absolut isolation, for at opdage fred og harmoni.

Meteora, der er på UNESCOs verdensarvsliste, er et inspirerende og sensationelt område af overvældende klippeformationer, men man må også være parat til at forvente, at denne tur er meget mere end blot at besøge et udsøgt landskab – det er en pilgrimsrejse til et helligt sted for alle kristne rundt omkring i verden, hvor der også vil være tid på egen hånd til at udforske dette hellige sted.

Efterfølgende tager vi ned i byen Kalambaka, hvor man kan smage de lokale specialiteter og nyde klippesøjlerne fra en anden vinkel. På vejen tilbage til Sivota stopper vi i Metsovo, der minder om en vaskeægte alpeby. Her vil der være mulighed for at smage på byens hvidvine og oste, som de er særdeles kendt for.

OBS - Denne udflugt er ikke gældende i højsæsonen
Vær opmærksom på at entré til klosteret til 3€ samt frokost i Kalambaka ikke er inkluderet.

Priser i EURO: Voksen € 43 / Børn (2-12 år) €22
Huskeliste
 • Kamera
 • Vand
 • Gode sko
 • Kontanter
 • En ekstra trøje
Udflugtsdag På egen hånd

Lej din egen båd

Lej din egen båd

Det Græske Caribien med det turkisblå vand opleves allerbedst fra vandsiden. Som noget helt unikt, er det i Sivota muligt at leje en lille motorbåd, så man kan være sin egen kaptajn. Oplev alle de små bugte og strande, som området gemmer på - og find din yndlingsstrand. En dag på havet, hvor man kan finde sin helt egen strand og sejle på opdagelse mellem øerne, er en oplevelse, man ikke må snyde sig selv for.

Eksklusiv 20€ for brændstof.

Priser i EURO: Bådleje fra €50 for 8 timer (10-18) og fra €30 for 4 timer (10-14 eller 14-18).
Huskeliste
 • Vand
 • Kamera
 • Snacks 

Generel information

Information om pris på udflugten, udflugtens varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugten oplyses på destinationen.

NB! Ved betaling med kort eller APP pålægges et administrationsgebyr på kr. 25 pr. transaktion.

 • Vær opmærksom på at visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid.
 • Udflugter skal tilmeldes senest på hoteltræf dagen inden og kan IKKE tilmeldes eller aflyses pr. telefon.
 • Alderen for børn er til og med 11 år!
 • Der skal tages forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer, så som vejret eller ved for få tilmeldte.
 • Ved aflysning grundet sygdom skal lægeerklæring forevises for refundering.
 • Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører, hvor engelsktalende rejseledere kan forekomme
 • Udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen