Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Fakta

  • Nogle af de bedste strande på de Kanariske øer
  • Et væld af hyggelige caféer og gode restauranter
  • Sjove vandparker, sejlture og mulighed for at opleve delfiner i deres rette miljø
  • Store shoppingcentre med kendte mærker og lave priser

Playa de Las Americas – alene navnet emmer af ferie, sol og eksotisk sydhavsstemning

Playa de Las Americas er Tenerifes største ferieområde, som ligger på øens sydlige kyst. Her finder du skønne, fine sandstrand, hyggelige caféer, hvor du kan få lækre kølige drinks og gode restauranter, der garanterer dig fantastiske madoplevelser. Playa de Las Americas er et sandt ferieparadis, som har noget for enhver smag.

Læs mere

FAKTA

Fakta

  • Nogle af de bedste strande på de Kanariske øer
  • Et væld af hyggelige caféer og gode restauranter
  • Sjove vandparker, sejlture og mulighed for at opleve delfiner i deres rette miljø
  • Store shoppingcentre med kendte mærker og lave priser
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 36o Tjek vejret

Playa de Las Americas

Playa del las Americas er Tenerife’s største og mest populære ferieområde.

Hoteller og ferielejligeder ligger side om side, som perler på en snor, omkring de smukke strande. Den skønne strandpromenade stækker sig igennem området med smukke palmer, blomster og et hav af forlystelser. Strandene byder alle på hvidt, gyldent og mørkt sand samt lækkert rent og lunt badevand. Liggestole, parasoller og strandbarerne venter kun på det glade feriehungrende publikum.

Sydkysten er solsikker og har et utal af stamgæster som vælger Tenerife for den gode stemning, herlige oplevelser og den imødekomne befolkning. Playa de las Americas er en moderne ferieby som byder på både vildt natteliv, gode indkøbsmuligheder, fremragende restauranter og et bredt og varieret hoteludvalg.

Udvalget af forlystelser vil ingen ende tage, og kan tilfredsstille selv den mest kræsne feriegæst, uanset om man er barn, ung eller ældre, så har Playa del las Americas det hele. Området udgør et pulserende ferieparadis, der rummer alt, hvad der skal til for en fuldendt ferie.

De senere år er der sket en stor udvikling af nye flotte hotelkomplekser, hvor arkitekterne har adskilt sig fra det øvrige Spanien, ved at bygge attraktive familiehoteller, som har alle tænkelige faciliteter på stedet. Flere har vundet respektfulde arkitektpriser og kopieres nu i stor stil rundt om i verden. Essensen af den nye byggestil er, at de store ressorts er bygget som eks. en mexicansk landsby, på kæmpe områder med smukke, palmefyldte og eksotiske grønne områder.

Naturen på sydkysten rummer mange slags miljøer, lige fra golde månelandskaber til tropiske pinjeskove og gigantiske drivhuse med solmodne tomater som sælges til Europa om vinteren.

Der findes 3 fantastiske golfbaner på sydkysten – alle er meget populære og kræver reservation i god tid for at kunne spille i vinterhalvåret.