Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Thailand

Fantastiske bountystrande, eventyrlige jungler og blændende naturoplevelser - Thailand har det hele

I Thailand får du alt det bedste fra Asien i ét land.
  • Smukke strande, frodig natur og pulserende storbyliv
  • Velbevarede kulturskatte og en spændende historie
  • Små perler hvor bølgerne fra vandet er det, der larmer mest

Thailand

Thailand er et kæmpe land med så utrolig mange muligheder. Hvad enten du ønsker hvide sandstrande, eksotisk mad, bjergtagende natur, glimtende templer, munke i orange klæder, landsbyer, hvor grise lystigt løber rundt under pælehusene, billig shopping, romantiske strande, et gæstfrit folkefærd ...så har Thailand det hele!

Læs mere

Rejser til Thailand

Fra Billund: Mandag d. 22. og fredag d. 26. januar 2024
Fra København: Mandage og søndage i januar og februar 2024
Fra Aalborg: Mandag d. 22. og fredag d. 26. januar 2024

Før afrejsen sørger vi for alt det praktiske med fly, hotel osv.

Under rejsen har du adgang til vores servicetelefon. Der er dog ingen danske rejseledere i Thailand - kun lokale samarbejdspartner. Læs mere her.

 

Udflugter Thailand

Phuket udflugtsinspiration

Hvis I gerne vil på nogle udflugter, mens I bor i Phuket, har vi nogle anbefalinger til jer. I behøver ikke at booke på forhånd – der ligger på gaderne i byen, små butikker, der sælger alle de populære udflugter. I kan derfor blot finde inspiration her, og så booke, efter I er ankommet til området.

Vi kan især anbefale jer følgende udflugter:

Khao Sok Nationalpark Tag en tur til Khao Sok nationalpark – her er der mange forskellige typer udflugter, som man kan tage på. Der er både trekking, kanoture, elefantreservat og Cheow Lan Lake. Vi vil især anbefale jer, at tage på tur til Cheow Lan Lake – her får man virkelig den fulde oplevelse af den smukke og utrolige natur i Khao Sok Nationalpark. Og så ligger nationalparken kun 1 times kørsel fra Khao Lak.

Snorkling og dykning Fra Phuket er det nemt at komme på spændende udflugter med sin snorkelmaske eller leje en lufttank. Omkring Phuket er der mange forskellige dykkerdestinationer, så book en tur ud på havet, og tag på opdagelse i Thailands farverige og tropiske undervandsliv med koraller og massevis af forskellige fisk.

 

Khao Lak udflugtsinspiration

Hvis I gerne vil på nogle udflugter, mens I bor i Khao Lak har vi nogle anbefalinger til jer. I behøver ikke at booke på forhånd – der ligger på gaderne i byen, små butikker, der sælger alle de populære udflugter. I kan derfor blot finde inspiration her, og så booke, efter I er ankommet til området.

Vi kan især anbefale jer følgende udflugter:

Snorkling og dykning Fra Khao Lak er der mange dykker- og snorkleture, hvor man kan tage ud og udforske undervandslivet omkring kalkstensklipper, eller tage en tur til bounty-øen Similan Island. Her kan kombinere bountystrande med farverigt og livligt undervandsliv, med massevis af koraller og tropiske fisk.

Khao Sok Nationalpark Tag en tur til Khao Sok nationalpark – her er der mange forskellige typer udflugter, som man kan tage på. Der er både trekking, kanoture, elefantreservat og Cheow Lan Lake. Vi vil især anbefale jer, at tage på tur til Cheow Lan Lake – her får man virkelig den fulde oplevelse af den smukke og utrolige natur i Khao Sok Nationalpark. Og så ligger nationalparken kun 1 times kørsel fra Khao Lak.

 

Ao Nang udflugtsinspiration

Hvis I gerne vil på nogle udflugter, mens I bor i Krabi, Ao Nang, har vi nogle anbefalinger til jer. I behøver ikke at booke på forhånd – der ligger på gaderne i byen, små butikker, der sælger alle de populære udflugter. I kan derfor blot finde inspiration her, og så booke, efter I er ankommet til området.

Vi kan især anbefale følgende udflugter:

En tur til Railay Bay Railay Bay ligger lige udenfor Ao Nang, og er en lille lukket bugt, som man kun kan sejle til. Railay Bay gemmer på den bedste strand på Thailands fastland – ikke mange hoteller, kridhvidt sand, og så er det lavvandet, med rolige bølger. Udsigten fra bugten og stranden er prydet af høje kalkstensklipper, og vi vil især anbefale jer, at blive og opleve solnedgangen herfra. HELT fantastisk!

Besøg et Elefantreservat Her er der ingen elefantridning, men derimod elefanter, der er blevet reddet fra et arbejdsliv, og som nu lever i allerbedste velgående. Her kan I hjælpe med at lave mad til elefanterne og fodre dem, og være med, når de skal på deres daglige badetur i mudderpølen og floden. En kæmpe oplevelse for alle aldre!

Snorkling og dykning Undervandslivet er rigt omkring de mange kalkstensklipper, og der er derfor mange spændende snorkle- og dykkerture man kan tage på i området. Tag på tur ud i det klare hav, og tag på opdagelse i den farverige verden under vandet, omgivet af tropiske fisk i alle farver og former.