Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Thailand

Fantastiske bountystrande, eventyrlige jungler og blændende naturoplevelser - Thailand har det hele

I Thailand får du alt det bedste fra Asien i ét land.
  • Smukke strande, frodig natur og pulserende storbyliv
  • Velbevarede kulturskatte og en spændende historie
  • Små perler hvor bølgerne fra vandet er det, der larmer mest

Thailand

Thailand er et kæmpe land med så utrolig mange muligheder. Hvad enten du ønsker hvide sandstrande, eksotisk mad, bjergtagende natur, glimtende templer, munke i orange klæder, landsbyer, hvor grise lystigt løber rundt under pælehusene, billig shopping, romantiske strande, et gæstfrit folkefærd ...så har Thailand det hele!

Læs mere

Rejser til Thailand

Fra Billund: Mandag d. 22. og fredag d. 26. januar 2024
Fra København: Mandage og søndage i januar og februar 2024
Fra Aalborg: Mandag d. 22. og fredag d. 26. januar 2024

Før afrejsen sørger vi for alt det praktiske med fly, hotel osv.

Under rejsen har du adgang til vores servicetelefon. Der er dog ingen danske rejseledere i Thailand - kun lokale samarbejdspartner. Læs mere her.

 

Værd at vide om Thailand

  • Indbyggertal 66.200.000
  • Hovedstad Bangkok
  • Areal 513.120 km² 42.400 km²
  • Møntenhed Thai Baht (THB)
  •  De lande, der omkredser Thailand, er Myanmar, Laos, Cambodia og Malaysia.

 

Det thailandske køkken

Vi kan kun anbefale jer at gå på opdagelse i det thailandske køkken – også i de lokale restauranter og streetfood-boder, som de lokale thaier også besøger. Det er en god tommelfingerregel, for det er hér man finder den allerlækreste mad! Gadekøkkenerne ser meget anderledes ud end vi er vant til herhjemme, men hvis restauranten er fyldt med thaier, så er det en kulinarisk oplevelse i aldrig vil glemme!

Er man ikke til meget stærk mad, så kan man med et smil bede om at få maden ”european-spicy”.

 

 

 

Valuta

I Thailand er den lokale valuta Thai Baht (THB). Det er altid en god idé at veksle lidt inden afrejse, så man har lidt kontanter på sig ved ankomst. Der er dog ingen grund til at veksle store beløb, da der findes hæveautomater næsten alle steder – og de fleste både restauranter, supermarkeder og butikker taget også imod kortbetaling.

 

Drikkevand

Man skal ikke drikke vandet fra vandhanen, det kan købes billigt alle steder. Husk at drikke rigeligt med vand i varmen.

 

Adapter til strøm

Det er ikke nødvendigt at medbringe adapter til strøm i Thailand.

Der kan være ret stor forskel på, hvordan vejret er, afhængig af, hvor I Thailand man rejser hen. Monsunen bevæger sig, og giver regntid på Thailand vestkyst fra maj-nov. I denne periode er vejret til gengæld rigtig godt på Thailands østkyst. I nogle af de nordlige områder er regnsæsonen kortere, og øer som eksempelvis Koh Chang oplever at regnsæsonen allerede stopper i oktober måned, men monsunen på dette tidspunkt dækker store dele af Thailand.

Temperaturen i Thailand ligger næsten altid omkring de 30 grader om dagen, og en smule køligere om natten – hvor køligt, afhænger af hvor i landet man befinder sig, og eksempelvis hvor tæt man er på kysten. Det er dog sjældent at man ligefrem har behov for at tage langt tøj på om aftenen.