August og september er næsten udsolgt. Billige rejser i: Uge 39 - Uge 40 - Uge 41

Pafos

Oplev Middelhavets solskinsø med sin store mangfoldighed

Kun denne sensommer: Oplev Pafos på Cypern direkte fra Aarhus Airport
 • Den græske gudinde for kærlighed, Afrodite, skulle være født på Cypern
 • Pafos er Cyperns gamle romerske hovedstad og på UNESCOs Verdensarvsliste
 • Det charmerende Pafos-område huser omkring 35.000 indbyggere
Luk Vindue
Billede 1 af 42

Info om Cypern

Solskinsøen Cypern er med sin store mangfoldighed et perfekt rejsemål for alle aldersgrupper. Denne sommer kan du rejse med Primo Tours til Pafos direkte fra Aarhus Airport. Den græske gudinde for kærlighed, Afrodite, skulle være født på Cypern, og det siges, at hun blev født af havets skum og skyllet i land på en muslingeskal lidt sydøst for Pafos. Hendes tilnavn, Kypris, har navngivet øen. Året rundt er klimaet på Cypern skønt og øen byder på masser af muligheder for nye, skønne ferieoplevelser.

Læs mere

TRYGHEDSGARANTI

På Cypern skal du fremvise en negativ coronatest, max 72 timer gammel. Er du testet onsdag efter kl. 15.01 og får du ikke testsvaret inden afrejsen, tilbyder vi en gratis erstatningsrejse.

Læs betingelserne her

Rigtig go' ferie!

Bjarke

Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Luk søgning
Udflugtsdag Mandag kl. 09.30

Pafos byvandring

Tag med på denne hyggelige introduktion til Pafos og mærk fortidens vingesus i byen, der danner rammen om jeres ferie. Vi mødes og starter turen fra busstationen ved havnen. Herfra går turen ind igennem nedre bydels små gader, hvor vi undervejs vil stifte bekendtskab med mange af de historiske seværdigheder; bl.a. kirken, Agia Kyriaki, hvor den danske konge Erik Ejegod menes at ligge begravet. Endvidere ser vi kirken, Den Tilhyllede Madonna, som mirakuløst overlevede arabernes mange angreb fra søsiden og Agia Solomoni katakomberen med det berømte kludetræ.

Priser i EURO: Voksen €7 / Børn €5
Huskeliste
 • Husk kamera
Udflugtsdag Mandag kl. 19.30

Cypriotisk aften

Traditionen tro mødes vi rejseledere og gæster til en hyggelig aften på den lokale taverna, Demokritos. Her stiftes der bekendtskab med den cypriotiske nationalret ”meze”, som består af op til 20 forskellige små retter. Sammen med dette serveres der vand og vin ad libitum. I løbet af aftenen vil der blive spillet klassisk, cypriotisk musik, som vi sammen kan nyde til maden.

Priser i EURO: Voksen €30 / Børn €15
Udflugtsdag Tirsdag - heldagstur

Det autentiske Cypern

Cypern er kendt for sin gæstfrihed, og vi ønsker denne dag at vise jer den lokale og autentiske del af øen. Vi starter turen med at se øens anden største dæmning, hvor vi fortæller om de lokale udfordringer. Efterfølgende passerer vi Afrodites fødested som er et af Cyperns ”must-see”. På vejen mod den storslåede og kontrastfyldte natur mod Troodos bjergene, holder vi et stop ved en lille kirke fra det 14 århundrede, som kun de lokale besøger. Derefter kører vi videre mod en mindre lille lokal landsby hvor vi besøger en johannesbrøds-fabrik og det tilhørende museum, der er gået i arv gennem 3 generationer. Her smager vi nogle af deres hjemmeproducerede ting.

Vores frokost nydes på en lokal familieejet taverna i byen Platres, inden vi kører mod Troodos og smager på den lokale vin, samt andre cypriotiske specialiteter. Til sidst går vi en slentretur i Troodos smukke bjerge. Vi går i 1800 meters højde, i fladt terræn så de fleste kan være med. I kan se frem til en tur alle kan være med på, hvor vi kommer helt tæt på naturen og den lokale kultur.

Heldagstur inkl. frokost. Hjemme ca. kl. 17.00.

Priser i EURO: Voksen €60 / Børn €35
Huskeliste
 • Godt fodtøj
 • Kamera
Udflugtsdag Onsdag - heldagstur

I takt med naturen - i en Jeep!

Tag med på en eventyrlig ekspedition, hvor vi får mulighed for at opleve den fredede Akamas-halvø på en helt unik måde. Turen køres ad grusveje og stier, hvor kun jeepen kan komme rundt. Vi betragter de smukke klippeformationer, vilde blomster og det turkisblå hav. Vi stopper ved stranden Lara-Bay, der er tilholds- og ynglested for de berømte Caretta Caretta-skildpadder. Der bliver ophold undervejs, hvor de entusiastiske chauffører samt jeres rejseleder fortæller om de specielle historiske, biologiske og geologiske forhold i området.

Frokosten indtages på en lokal taverna i den lille havneby, Latchi. Endeligt går turen forbi den forladte, tidligere tyrkiske landsby, Androlikou.

Heldagstur inkl. frokost. Hjemme ca. kl. 17.00.

Priser i EURO: Voksen €70 / Børn €45
Huskeliste
 • Kamera
Udflugtsdag Torsdag

Bådtur

Tag med på en pragtfuld sejltur på det turkisblå hav! Vi kører først nordpå ad de gamle landeveje, hvor vi passerer det flotte landskab med små charmerende landsbyer. Fra den lille havneby, Latchi, begynder vores sejltur med båden, The Mediterranean One, og vi gør holdt ved Den Blå Lagune, efter ca. en times sejlads, hvor vi kan sole os, tage en dukkert i det klare, salte hav. Dernæst sejler tilbage til Latchi, og efter ca. 3 timer på det smukke hav, nyder vi en skøn frokost på en lokal taverna beliggende ved havnen. På turen tilbage gør vi holdt ved Afrodites Bad, den berømte grotte, hvor gudinden for kærlighed og skønhed mødtes med sine unge, smukke elskere.

Heldagstur inkl. frokost. Hjemme ca. kl. 16.45.

 

Priser i EURO: Voksen €52 / Børn €40
Huskeliste
 • Badetøj
 • Solcreme

Generel information

Information om pris på udflugten, udflugtens varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugten oplyses på destinationen.

OBS! Vi gør opmærksom på, at der på både busture og jeepsafari skal bæres mundbind, når man befinder sig på bussen eller i jeepen. Overholdes dette ikke, udløser det, grundet cypriotisk lovgivning, en bøde på 300€.

NB! Ved betaling med kort eller APP pålægges et administrationsgebyr på kr. 25 pr. transaktion.

 • Vær opmærksom på at visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid.
 • Udflugter skal tilmeldes senest på hoteltræf dagen inden og kan IKKE tilmeldes eller aflyses pr. telefon.
 • Alderen for børn er til og med 11 år!
 • Der skal tages forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer, så som vejret eller ved for få tilmeldte.
 • Ved aflysning grundet sygdom skal lægeerklæring forevises for refundering.
 • Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører, hvor engelsktalende rejseledere kan forekomme
 • Udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen