Billige restpladser i marts og april. Fra kun kr. 3.498,- med gratis golf, spa, vandreture, tennis og lån af cykler - se mere her

Gran Canaria

Øen med det evige forår byder på ægte feriestemning

Info om Gran Canaria

Gennem mange år har Gran Canaria været et populært rejsemål i vintermånederne. Her er du sikker på at komme til et skønt og solrigt klima, og de kanariske øer har også i mange år været kendt som ”Lyksagelighedens øer” og har tilmed senere fået tilnavnet ”Øerne med det evige forår”.

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel på Gran Canaria:

Mogán Princess
m/All Inclusive

Se hotellet her

Godkendt af direktør/ejer Bjarke HansenGodkendt af direktør/ejer Bjarke Hansen
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Spanien - Gran Canaria

Udflugter på Gran Canaria

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Gran Canaria. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Endnu ikke fastlagt Kanarisk tapas-aften i idylliske Mogán Endnu ikke prissat
Endnu ikke fastlagt Hval- og delfinsafari Endnu ikke prissat
Endnu ikke fastlagt Vandretur i sydkystens bjerge Endnu ikke prissat
Endnu ikke fastlagt Gran Canaria til nye højder - ørundtur Endnu ikke prissat
Generel information
På egen hånd
Endnu ikke fastlagt Las Palmas: En fryd for øjet Endnu ikke prissat
Endnu ikke fastlagt Jeepsafari i Gran Canarias flotte natur Endnu ikke prissat
Endnu ikke fastlagt Scubadiving Endnu ikke prissat
Udflugtsdag Endnu ikke fastlagt

Halvdagsudflugt

Kanarisk tapas-aften i idylliske Mogán

På denne hyggelige halvdagstur har vi skruet Primo Tours-aftenen op til et helt nyt stadie: her skal vi blandt andet nyde en eftermiddagsgåtur i Puerto de Mogán, også kaldet det lille Venedig. Byen er helt sin egen, og vi rejseledere ved lige præcis, hvor de aller hyggeligste hjørner og gader er i byen - og dem skal du selvfølgelig ikke gå glip af.

Herefter skal vi have en fantastisk lækker, kanarisk tapasmenu i den lokale by Mogán, som ligger lidt længere nord på øen. Imens vi sidder i flotte omgivelser på den lokale restaurant Acaymo og nyder den gode tapasmenu, så skal vi selvfølgelig også forkæle ganen med en masse lækker vin og nyde hinandens sublime selskab.

Det er også her, at vi for alvor starter vores kanariske Primo-hygge. Dine rejseledere vil selvfølgelig hygge om dig hele aftenen, og ikke mindst vil vi sørge for nogle sjove indslag, så vi kan lære hinanden bedre at kende. Vi glæder os til at se dig til feriens hyggeligste aften. 

Priser i EURO: Endnu ikke prissat
Udflugtsdag Endnu ikke fastlagt

Halvdagsudflugt

Hval- og delfinsafari

Ude langs Gran Canarias sydkyst lever nogle af jordens allerstørste, flotteste og mest spændende dyr. De lever i harmoni med hinanden frit i naturen, og når vi tager dig med ud på sejltur, så skal vi ud på deres hjemmebane og se dem boltre sig i det lækre, azurblå hav.

På denne tur bliver du kørt til den flotte lystbådehavn i den dejlige ferieby Puerto Rico. Herfra sejler vi ud på havet for at se de imponerende delfiner i deres naturlige omgivelser. Besætningen ombord er vant til at spotte dem, og det siges, at bådens kaptajn er den bedste på hele øen til at få øje på delfinerne.

På turen er der chance for at opleve delfinerne svømme i store flokke og se, hvordan de prikkede eller stribede delfiner springer omkring båden og underholder os. Hvis vi er heldige, kommer en af grindehvalerne eller finhvalerne forbi for at sige hej.
Under turen kan du også nyde den flotte udsigt indover Gran Canarias kyst samt snuppe en kold forfriskning fra den frie bar, der er på båden.

Priser i EURO: Endnu ikke prissat
Huskeliste
 • Solcreme
 • Kamera
 • Badetøj og håndklæde
 • snorkeludstyr
Udflugtsdag Endnu ikke fastlagt

Halvdagsudflugt

Vandretur i sydkystens bjerge

Kom med på årets aktive nyhed, når vi går turen mod Den Norske Plads og forsætter mod Anfi på den sydøstlige side af denne smukke, kanariske ø. Turen byder på fantastiske udsigter, blandt andet til vulkanen Teide på Tenerife – når vejret tillader det vel at bemærke.
Derudover vil du opleve et utrolig smukt landskab, hvor du kan nyde roen i de fantastiske omgivelser på bjerget. Vi rejseledere nyder altid at gå turen og vil derfor også gerne have dig med.

Turen starter med at du bliver hentet på dit hotel, hvorefter vi sammen kører mod vandrerutens startpunkt på toppen af Puerto Rico. Turen er ca. 10 km., hvor der selvfølgelig vil være stops undervejs. Vi anbefaler lukkede sko, da vejen for det meste består af grus.
Undervejs på turen vil vi blandt andet gå forbi en mangoplantage og igennem en hyggelig lille gedefarm. Du vil opdage at der oppe på bjerget blandt grus og sten gemmer sig små grøntsags plantager blandt andet i form af aubergine og squash. Herefter begynder nedstigningen fra bjerget igen, og vi vil begynde at kunne se ned til vores slutpunkt ved stranden, Anfi del Mar.
Før at vi ankommer til Anfi del Mar som ende-destination, vil vi gå mod den lille lokale restaurant La Goleta, hvor vi sammen vil nyde en lækker frokost i den friske luft. Når vi har fyldt vores maver med både mad og drikke, fortsætter vi ned mod selve stranden og den hyggelige lille lystbådehavn, inden at vi går lidt op i højderne igen, hvor vores bus atter vil samle os op. Inden da skal vi selvfølgelig nå at nyde den fantastiske udsigt udover havet.

Turen er for dig, som ønsker en aktiv ferie. Du skal være godt gående, men vi tager turen stille og roligt, så alle kan følge med. Vi håber, at du har lyst til at tage turen sammen med os!

Priser i EURO: Endnu ikke prissat
Huskeliste
 • Praktisk fodtøj
 • Kamera
 • Vand
Udflugtsdag Endnu ikke fastlagt

Heldagstur

Gran Canaria til nye højder - ørundtur

Tag med på årets nyhed sammen dine rejseledere. Her skal vi på udflugt rundt på Gran Canaria og opleve alt det, du ikke vidste gemte sig på øen. Gran Canaria har siden 1960’erne været et stort turistmål på grund af det dejlige vejr, som der er her på øen, men hvad få faktisk ved er, at Gran Canaria byder på meget mere, end man lige tror – og det vil vi netop gerne vise dig.

Èn af de ting, som gør Gran Canaria helt unik er, at du kan opleve hele fire forskellige klimazoner på øen, som ellers ikke er større end Djursland hjemme i Danmark. På denne udflugt vil vi derfor besøge forskellige udsigtspunkter med den flotteste udsigt ud over de forskellige klimazoner og store, smukke monumenter. Undervejs på turen gør vi også holdt på en restaurant på øens knudepunkt, hvor vi nyder en lækker, lokal treretters menu. Fra restauranten kan du desuden besøge et lille, lokalt marked, hvor du kan smage på lokale mandler, mange forskellige slags oste. F.eks. kaktusosten og den kanariske mojosovs.

På turen vil du opleve Gran Canarias højeste punkt, Pico de las Nieves, hvor du vil kunne nyde en fantastisk udsigt udover øens varetegn Roque Nublo. I Gayadeque-dalen, hvor øens første beboere kom til og bosatte sig i grotter i bjergene, vil vi gå en lille tur, hvor du kan nyde den smukke udsigt udover dalen. Derudover vil vi også besøge en lokal aloe vera plantage, hvor du har mulighed for at se, hvordan man arbejder med aloe vera planten, som også er et kendetegn for de kanariske øer.

På turen her vil du komme helt bag om Gran Canaria, opleve øens lokale samfund, se øens flotteste udsigter og samtidig høre en masse om øens historie. Du vil uden tvivl få en uforglemmelig oplevelse, og vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at give dig en fantastisk dag.

Udflugter med engelsktalende guide

Priser i EURO: Endnu ikke prissat
Huskeliste
 • Praktisk fodtøj
 • Kamera
 • Vand

 

Generel information

Information om pris på udflugten, udflugtens varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugten oplyses på destinationen.

NB! Ved betaling med kort eller APP pålægges et administrationsgebyr på kr. 25 pr. transaktion.

 • Vær opmærksom på at visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid.
 • Udflugter skal tilmeldes senest på hoteltræf dagen inden og kan IKKE tilmeldes eller aflyses pr. telefon.
 • Alderen for børn er til og med 11 år!
 • Der skal tages forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer, så som vejret eller ved for få tilmeldte.
 • Ved aflysning grundet sygdom skal lægeerklæring forevises for refundering.
 • Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører, hvor engelsktalende rejseledere kan forekomme
 • Udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen

 

På egen hånd - Tur forslag

Hvad skal man ud at se på Gran Canaria?

Det har vi hos Primo Tours nogle forslag til. Hvis du har spørgsmål til turene på egen hånd, er du altid velkommen til at kontakte din rejseleder. God fornøjelse og fortsat ”Rigtig go’ ferie”.

Udflugtsdag Endnu ikke fastlagt

På egen hånd - Heldagstur

Las Palmas: En fryd for øjet

Er du interesseret i at komme op til Gran Canarias hovedstad og snuse lidt til historien, naturen og de mange shoppingmuligheder som der er i byen? Så er dette den helt rigtige udflugt for dig. Denne udflugt tager dig med på en tur fra syden op mod Las Palmas gennem byens kultur, natur og historie, hvor du samtidig får lov til at mærke en storbystemning her på øen.

Først på turen kører du mod den gamle bydel i Las Palmas, også kaldt Vegueta. Her vil du få en guidet tur gennem det betagende kvarter og se nogle af byens mest symbolske steder, blandt andet Colombus’ hus og byens storslåede katedral, Santa Ana Katedralen. Det er desuden også her, at du kan besøge den fantastiske shoppinggade, Calle Mayor de Triana. Her er der mulighed for at besøge nogle af gadens butikker, men er du mere til en afslappende kop kaffe, så kan denne også nydes på en af de hyggelige cafeer, der pynter gaden.
En af dagens højdepunkter er uden tvivl naturparken, Jadín Botánico. Her får du muligheden for at udforske den smukke botaniske have og nyde den fantastiske ro i området. I parken kan du gå en tur blandt de mange forskellige palmer, kaktusser, blomster og lignende. Her får du lov til at se et af øens mest frodige områder, som er en stor kontrast til øens sydkyst.

Senere på dagen går turen videre, hvor du vil opleve en af verdens mest kendte storbystrande, som ligger i hjertet af Las Palmas. Stranden er 4 kilometer lang og er et meget besøgt sted både for lokale og turister. Fra stranden her er det desuden muligt at se det berømte Alfredo Kraus auditorium, som huser byens primære musikalske koncerter og internationale kongresser. Ved dette auditorium kan du desuden se Gran Canarias helt egen ”walk of fame”.  Nær stranden finder du desuden det store shoppingcenter Las Areanas, hvor du kan få dig en lækker frokost.

Denne tur er for dig som ønsker at mærke en storbystemning, og samtidig ønsker at opleve den smukke natur og spændende kultur, der ligger bag en hovedstad som Las Palmas. Turen er en oplevelse værd for alle aldre, og helt sikkert et kæmpestort hit om end du er ung eller gammel.

Priser i EURO: Endnu ikke prissat
Huskeliste
 • Kamera
 • Penge til evt. shopping
Udflugtsdag Endnu ikke fastlagt

På egen hånd - Heldagstur

Jeepsafari i Gran Canarias flotte natur

Ønsker du at opleve Gran Canarias skønne natur på en sjov og anderledes måde? Så tag med på jeepsafari. Vær klar på at få vind i håret og sus i maven, når I kører afsted på bjergskråningerne i det smukke, kanariske landskab.

Turen starter med en køretur op igennem bjergene, hvor det smukke landskab imponerer. Efter et kort stop med en præsentation af hele turen, kører I imod flere imponerende udsigtspunkter. I vil opleve en masse smuk natur og ikke mindst se mange af de lokale byer på helt tæt hold. Undervejs sættes kursen mod off-road-området, hvor en lille times kørsel på bjergskråningerne vil give de fleste et vildt adrenalinkick.

Efter et fantastisk adrenalinkick ankommer I til et lille, hyggeligt kaffestop på en af de lokale cafeer. Køreturen igennem det smukke landskab fortsætter, når I kører mod Fataga-dalen, også kaldet de 1000 palmers dal. Hernede skal I have jeres frokost stop, hvor der vil blive serveret grillet kylling og de kendte kanariske papas arrugadas med mojo sovs.

Efter at have fået fyldt maverne, slukket tørstet og ladt batterierne op, kører I videre mod en aloe vera plantage, hvor nogle søde medarbejdere selvfølgelig vil fortælle en masse om deres produktion af aloe vera. Ikke mindst har du mulighed for at prøve de mange aloe vera produkter efterfølgende. Til sidst slutter I af med at køre mod en hyggeliglig kamelpark, hvor I vil gøre det sidste stop på turen, inden at I igen bliver kørt mod hotellet. Her kan du tage et kig på en masse søde dyr, eller du kan tage en sjov tur på kamelryg, hvor du vil få set endnu mere af området.

Priser i EURO: Endnu ikke prissat
Huskeliste
 • Kamera
Udflugtsdag Endnu ikke fastlagt

På egen hånd

Scubadiving

Det er ikke kun Gran Canarias vulkanske bjerglandskab, natur og historie, som gør Gran Canaria til noget særligt. Under overfladen er der også fantastiske oplevelser. På Gran Canaria er der nemlig rig mulighed for at dykke og opleve en verden under vandet. Du er hele tiden i gode hænder, og vi lover, at det bliver en fantastisk oplevelse, som du aldrig vil glemme.

Det er en uforglemmelig dag i det krystalklare vand, hvor du svømmer side om side med flotte fisk. Du kan kun høre dit eget åndedræt og boblerne der stiger til overfladen.

Gå ikke glip af denne mulighed for at opleve noget helt unikt og måske udfordre dig selv.

Turen er både for erfarne og nybegyndere. Der bliver taget hensyn til alles behov og alle vil føle sig helt trygge. Instruktioner bliver givet på engelsk. Udover denne tur "Discover Scubadiving" findes også et stort udvalg af andre muligheder, uanset om du gerne vil tage dykkercertifikat eller ønsker at leje udstyret og dykke på egen hånd. Spørg endelig dine rejseledere til råds, så de kan vise dig, hvad du ellers har af muligheder. 

Priser i EURO: Endnu ikke prissat
Huskeliste
 • Solcreme