Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Gran Canaria

Øen med det evige forår byder på ægte feriestemning

Info om Gran Canaria

Gennem mange år har Gran Canaria været et populært rejsemål i vintermånederne. Her er du sikker på at komme til et skønt og solrigt klima, og de kanariske øer har også i mange år været kendt som ”Lyksagelighedens øer” og har tilmed senere fået tilnavnet ”Øerne med det evige forår”.

Læs mere

Rejser til Gran Canaria

Vi flyver fra Billund Lufthavn hver torsdag
fra d. 11. jan. til d. 4. apr. 2024

Godkendt af direktør/ejer Bjarke HansenGodkendt af direktør/ejer Bjarke Hansen

Spanien - Gran Canaria

Udflugter på Gran Canaria

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Gran Canaria. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Kanarisk tapas-aften

Til denne kanariske tapasaften inviterer vi dig til en hyggelig gåtur i de blomstrede gader i Puerto de Mogán, efterfulgt af en kanarisk tapas-menu i den lokale by Mogán. Vi har selvfølgelig skruet op for hyggen, når vi skal nyde en god omgang tapas i kanariske omgivelser. Sidst på eftermiddagen starter vi turen ved sammen at køre fra hotellerne til Puerto de Mogán, der er kendt for sine unikke, detaljerede gader og derfor kan lede tankerne hen på smukke Venedig. Byen er helt sin egen, og vi rejseledere ved præcis, hvor de allerhyggeligste gader er. Bussen sætter os af ved centrum af byen, hvorefter vi sammen går igennem gaderne og nyder synet af alle de farverige blomster, der hænger fra balkoner og huse. Imens vi suger til os af den fredfyldte stemning, fortsætter vi ud til den idylliske havn og over broerne ved kanalen, som går igennem byen. Imens vi samler appetit, får du mulighed for, på egen hånd, at udforske byen, tage nogle gode feriebilleder eller dyppe tæerne i vandet, hvorefter vi kører længere ind i landet og op i bjergene. Her vil vi finde den lokale by af næsten samme navn: nemlig Mogán. Med udsigt udover bjergene skal vi spise vores kanariske tapas-menu på den lokale restaurant, Acaymo, og man skal næsten vide, at denne lille perle ligger der for at finde den. Her starter vores kanariske tapas-aften for alvor, selvfølgelig med alt inkluderet. Imens de mange retter bliver serveret, er der mulighed for at forkæle ganen med en masse vin, øl, sodavand eller lignende. Os rejseledere vil selvfølgelig hygge om dig hele aftenen og sørge for nogle hyggelige indslag, hvor vi skal lære hinanden bedre at kende og selvfølgelig komme i rigtig feriestemning. Vi håber, at du vil være med til at nyde feriens hyggeligste aften sammen med os.

Hval- og delfinsafari

Kom med på hval- og delfinsafari, her tager vi ud og sejler for at finde delfiner og måske er vi heldige at spotte en hval. Forskellige arter af delfiner og hvaler lever i Atlanterhavet lige ud for Gran Canarias kyst, og på vores hval- og delfinsafari har du mulighed for at opleve disse fantastiske dyr og se dem boltre sig fredfyldt i havet. På turen er der mulighed for at komme en tur i vandet ved et badestop. Ikke mindst har du under turen mulighed for at slubre i dig fra den frie bar med sodavand og vand. Kom med og nyd en skøn sejltur. Sejlturen tager 3 timer, og vi sejler fra kl. 10.30-13:30. OBS. Medbring gerne en varm trøje, da det kan være køligt på havet. Hvis denne dag ikke passer dig, er der også mulighed for at komme på udflugten alle ugens andre dage og flere gange dagligt.Tag blot fat i din rejseleder og hør mere omkring mulighederne for dette.

Gran Canaria til nye højder

På denne ørundtur skal vi rundt på Gran Canaria og opleve alt det, du ikke vidste gemte sig på øen. Gran Canaria har siden 1960’erne været et stort turistmål på grund af det dejlige vejr, men hvad få faktisk ved er, at Gran Canaria byder på meget mere, end man lige tror – og det vil vi netop gerne vise dig. Èn af de ting, som gør Gran Canaria helt unik er, at du kan opleve hele fire forskellige klimazoner på øen, som ellers ikke er større end Djursland hjemme i Danmark. Til trods for at der er helt goldt og tørt på sydsiden af øen, så gemmer der sig faktisk utrolig flot, grøn natur og smukke dale længere nord på øen. På denne udflugt vil vi besøge den hyggelige lokale by, Aguimes, hvor man kan opleve en smuk kirke, som tog over 400 år at bygge, flere smukke statuer og ikke mindst stemningen fra et kanarisk lokalsamfund. I Gayadeque-dalen, hvor øens første beboere kom til og bosatte sig i grotter i bjergene, vil vi gå en lille tur, hvor du kan nyde den smukke udsigt udover dalen. Du vil også opleve Gran Canarias højeste punkt, Pico de las Nieves, hvor du vil have mulighed for at se den fantastiske udsigt udover blandt andet øens vartegn, Roque Nublo. På vej derop vil vi stoppe ved et lille marked, hvor man kan smage lokale specialiteter. Derudover vil vi også besøge en lokal aloe vera plantage, hvor du har mulighed for at se, hvordan man arbejder med aloe vera planten, som også er et kendetegn for de kanariske øer. Her har du selvfølgelig også mulighed for at købe nogle produkter med hjem som et minde fra din ferie her på øen. Undervejs på turen gør vi holdt på en restaurant på øens knudepunkt, Fataga, hvor vi nyder en lækker, lokal menu. Efter maden vil der være tid til at opleve byen, som er blevet kåret til en af Spaniens smukkeste byer. På turen her vil du komme helt bag om Gran Canaria, opleve øens lokale samfund, se øens flotteste udsigter og samtidig høre en masse om øens historie. Du vil uden tvivl få en uforglemmelig oplevelse, og vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at give dig en fantastisk dag. Vi håber, at du har lyst til at komme med rundt på vores udflugt, som vi har skræddersyet netop til dig.