Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Kreta

Grækenlands største og mest populære ferieø

Info om Kreta

På Kreta kan du få det hele! Små idylliske bugter med krystalklart vand, vidunderlige kilometerlange strande og endda Europas eneste naturlige palmestrand. Her på øen sætter foråret ind allerede i starten af april med en sand eksplosion af farver og dufte fra de vilde blomster og de mange citron-og appelsintræer i blomst.

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel på Kreta:

Villa Platanias
m/All Inclusive

Se hotellet her

Aktiviteter

 

Minigolf

Der er både i Platanias og Agia Marina rig mulighed for at udfordre hinanden i et spil minigolf. Langs hovedvejen, der løber langs stranden fra Chania og ud mod Platanias, ligger der en del minigolfbaner, der alle kan benyttes mod betaling.

Legepladser

De fleste legepladser ligger langs stranden hele vejen fra Chania til Platanias.

Fodboldbane

Hvis man følger hovedvejen fra Chania og ud mod Platanias, vil der være et skilt ca. i midten af Platanias, der peger ned mod stranden hvorpå der står: “Stadium”. Nede af denne lille vej, helt ned til vandet ligger der en kunststofbane, som kan benyttes gratis. Man skal dog selv have bold med.

Go-kart

Der er flere steder langs hovedvejen fra Chania ud mod Platanias mulighed for at dyste i et go-kart ræs. Her iblandt kan nævnes: “Pista Park og AutoKinisi”.

Bowling

Der er i byen Chrissi Akti, som ligger på hovedvejen fra Chania mod Platanias, mulighed for et spil bowling. Bowlingbanerne ligger i “Golden Fun Park”, som tydeligt ses fra hovedvejen.