Book-tidlig rabat 1.000,- pr. person på alle sommerrejser udløber den 14 december 2022.

Panorama Hotel m/Mini All Inclusive

Luk Vindue
Billede 1 af 47

Eftertragtet hotel med enestående udsigt og mange stamgæster

Panorama Hotel er et suverænt 4-stjernet hotel med en høj beliggenhed og en enestående udsigt over det smukke hav fra poolområdet. Man mærker straks, at der ikke er gået på kompromis med noget på dette dejlige hotel, som har en stor skare af stamgæster. Den store solterrasse er helt unik med store swimmingpools, liggestole, parasoller og en fremragende havudsigt.

På hotellet findes en hyggelig lobby med reception og opholdsområde, flere barer og restauranter med indendørs- og udendørs betjening. Overalt er der imponerende og dejlige opholdsområder samt flotte udenomsarealer med palmer og blomster.

Der findes flere poolområder på hotellet. Ved indkvartering i dobbelt- eller familieværelse kan man frit benytte det største poolområde ved hovedbygningen. De øvrige poolområder er tilknyttet Panorama Blue værelserne, som der kan forespørges på mod et ekstra gebyr pr. person.

Beliggenhed Hotel Panorama er beliggende i Kalamaki i rolige omgivelser og alligevel tæt på stranden i Agia Marina og seværdighederne i Chania. Panorama Hotel har egen gangbro til privat strand ved hotellet. Stranden har stenbund og arealet ned til vandet er et græsstykke med gratis liggestole. Indenfor cirka 800 m findes de fineste sandstrande i området omkring Agia Marina.Ved indkørslen til hotellet er et busstoppested, så man nemt og hurtigt kan komme rundt i lokalområdet. For dårligt gående gøres der opmærksom på, at det sidste stykke op til Hotel Panorama er en stejl bakke. På selve hotellet findes der ramper overalt.

Faciliteter
Panorama Hotel byder på mange faciliteter såsom fitness, tennisbane, basketball, bordtennis og billard. Desuden kan sauna, massage og frisør bookes mod betaling. Der er gratis Wi-Fi i receptionsområdet. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Grækenland kan være varierende, og udfald kan forekomme. Der findes mindre internetcafé i receptionsområdet. I skolernes sommerferie vil der i løbet af dagen og aftenen være underholdning for store og små. For børnene er der et legeområde med en mindre legeplads. Gratis udlån af poolhåndklæder.

Værelser

Man bor på fine dobbeltværelser med bad/toilet, telefon, TV, føntørrer, minibar(på forespørgsel), aircondition, safetyboks (3 euro/dag) og balkon med bord og stole. Minibarens indhold kan nydes mod betaling direkte til hotellet. Primo Tours’ standard-dobbeltværelser - med eller uden havudsigt - er placeret i hotellets hovedbygning, som ligger øverst i komplekset. Mod tillæg er det muligt at få et dobbeltværelse til enebrug. Mulighed for lån af børneseng. Der må max være 3 personer pr. værelse inkl. eventuelle børn under 2 år.

Familieværelser kan bookes i perioden 13/06- 25/07.
Disse værelser er til 2 voksne og 2 børn fra 0 år til 11 år. Det er med køjeseng til børnene
Disse ligger helt forrest og længst nede i komplekset.
Uden for perioden 13/06- 25/07, kan der manuelt forespørges på disse værelse hos vores rejsekonsulenter.

Værelser i ”Executive Wing”, kan bookes i perioden 13/06- 25/07.
I ”Executive Wing” findes der superior værelser med havudsigt og direkte adgang til pool fra terrassen. Her udover findes der Superior værelser med havudsigt, som er beliggende midt i komplekset over værelserne med direkte adgang til pool eller til højre for disse. Superior værelser kan benytte den ekstra pool i nederste område af komplekset.
Disse er udelukkende for voksne (+16 år).
Uden for perioden 13/06- 25/07, kan der manuelt forespørges på disse værelse hos vores rejsekonsulenter.

Book specifikt værelsesnummer
Som noget helt unikt kan man ved standard-dobbeltværelser booke specifikke værelsesnumre på Hotel Panorama. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo højt oppe eller længst nede, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo så tæt som muligt. Det koster 500 kr. pr. uge pr. værelsesnummer, der bookes specifikt.

Pension
Opholdet er med Mini All Inclusive. Det vil sige morgenmad og lokale drikkevarer i løbet af dagen.
Mod tillæg er det muligt at opgradere til All Inclusive, som inkluderer frokost- og aftenbuffet. 

Morgenmaden serveres i tidsrummet kl. 7.30-10.00 og byder blandt andet på amerikansk morgenmad, græske, traditionelle retter samt anden sund og varieret morgenmad.
 
Alle drikkevarer er lokale og kan indtages i tidsrummet kl. 10.30-00.00. I løbet af dagen er der desuden mulighed for diverse snacks og is.
 
Tilkøb af All Inclusive pr. uge:
Voksen 1000 kr./Barn 600 kr. (2-11 år)

Frokost serveres i tidsrummet kl. 12.30-15.00 fra buffet med et stort udvalg af kolde, lune, internationale og lokale retter. Aftensmaden serveres i tidsrummet kl. 19.00-21.30 fra buffet med speciel menu for børnene.
 
 
Der er en såkaldt ’Light’ dress-code i restauranten på hotellet, hvilket betyder, at de ikke tillader badetøj, bar mave, klipklapper, soltoppe og lignende. Lange bukser til mænd er velset til aftensmåltidet, men ikke et krav.
 
For rejsende i større grupper gør vi opmærksom på, at restauranten altid gerne forsøger at sammensætte borde til hele gruppen. Dette kan dog ikke garanteres på forhånd. Ligeledes anmoder restauranten om, at man af pladshensyn ved større grupper ikke sidder i restauranten i hele spiseperioden. 

Sen ankomst til hotellet:
Ophold m/Mini All Inclusive og All Inclusive - her er der på ankomstdagen drikkevarer indtil ovenstående tidspunkt.

VisitSun hotel med mange fordele
Panorama Hotel er ét af vores populære VisitSun hoteller. Her får du en række fordele som bl.a. direkte transfer til/fra lufthavnen og gratis WiFi.
Læs mere om vores VisitSun koncept her.

Check-ud fra hotellet
Check-ud sker som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet ved ankomsten. Kan dette lade sig gøre, er det typisk mod merbetaling direkte til hotellet.

Miljøafgift i Grækenland pr. d. 1/1-2018
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er Primo Tours uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at Primo Tours klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse. 


Læs mere
Hotelfakta
Mulighed for all inclusiveFørste plads
 • Afstand til strand 50m
 • Antal værelser 199
 • Afstand til centrum 5000m
 • Etager 3
 • Afstand til indkøb 500m
 • Elevator Ja
 • Afstand til lufthavnen 20 km
 • WiFi (evt. mod gebyr) Ja
 • Antal pools 2
 • Aircondition (evt. mod gebyr) Ja
 • Børnepool Ja
 • Håndklædeservice (evt. mod gebyr) Ja
 • Solsenge Ja
 • Safetyboks (evt. mod gebyr) Ja
 • Parasoller Ja
 • Køleskab Ja
 • Bar Ja
 • Minibar Ja
 • Restaurant Ja
 • Elkedel Ja
 • Mini Marked Ja
 • Kaffemaskine Nej
 • Fitnessrum Ja
 • Hårtørrer Ja
 • Underholdning Ja
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Wellness Ja
 • TV Ja
 • Shuttlebus til stranden Nej
 • Shuttlebus til centrum Nej
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 12o Tjek vejret
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Trustpilot

Tilkøb Charterpakken på din ferie

Charterpakken inkluderer:

 • Mad på flyet t/r kr. 229,- pr. person
 • Bagage á 20 kg kr. 349,- pr. stk
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r kr. 249,- pr. person
Din pris: kr. 749,-

Du sparer kr. 78,-

Normalpris kr. 827,-

Energisikring - Undgå uventede meromkostninger

Vi ønsker, at du som rejsende er sikret mod en efteropkrævning som følge af ekstraordinære prisstigninger på f.eks. brændstof.

Tilkøb Energisikring for kun kr. 149,- pr. person

Din garanti mod en eventuel efteropkrævning. Læs mere her.

Ønsker du ekstra service på din charterferie
 • Sædereservation alm. sæde kr. 100,- pr. vej
 • Sædereservation forrest i kabinen kr. 125,- pr. vej
 • Sædereservation ekstra benplads kr. 275.- pr vej
 • Afbestillingsforsikring kr. 399,- pr. person - krydsdækker alle på rejsebeviset
Anmeldelser af hotellet

Det siger gæsterne

Super Hotel : D

Skrevet af Karsten Magnussen

Super Hotel og super mad, Dejlig ophold kommer gerne igen

Den skønneste udsigt fra poolområdet

Skrevet af  Jette Christensen

Lige hjemkommet her i nat ( uge 38-2018) fra dette hotel med den flotteste udsigt fra poolområdet. Hotel værelserne bar præg at hotellet var af ældre dato- MEN aldrig har vi oplevet så godt rengøring og service af værelserne som her på Panorama. Personalet var også meget venlige, selvom det er sidst på sæsonen, og drinksene blev serveret i flotte glas om aftenen i lobbyområdet- og klare plastik glas om dagen ved poolområdet. Det var også hverdag muligt, at få en solseng, uden at man skulle reserver med et håndklæde, noget som er ses på mange hoteller. Bybussen kørte hver 20. min ind til Chania og hjem igen, lige nedenfor hotellet. Det eneste minus, hvis vi skal nævne noget, var at der ikke var en desideret strand (kun en smal stenstrand, hvor badesko var nødvendige) Vi kommer gerne igen til dette højt liggende hotel, med den fantastiske udsigt.

Super ferie

Skrevet af Lena nielsen

For 3 gang har vi været på Panerama, denne gang med hele familien, børn, børnebørn og svigerbørn. Det var en stor oplevelse for alle, både hotel, mad, personale, udendørs faciliteter og ikke mindst jeres altid søde guider. Det ene af vores børnebørn er autist, vi bad restaurationspersonalet om, at vi måtte sidde det samme sted og spise under hele opholdet, ingen problemer der var dækket et bord til alle 9 samme sted under hele opholdet, super så var der ingen konflikter med barnebarnet. Der er fantastiske aktiviteter både for børn og voksne flere gange dagligt. Maden er rigt varieret så der er noget for alle. Pæne rene værelser med god plads. Dog skal nævnes at 2 af de værelser vi havde 143 og 145 havde glæde af at blive vækket dagligt kl. 5 af en noget støjende skraldevogn (det var godt vi hjemmefra ikke havde betalt kr. 400 pr værelse for netop at have disse 2!!!!!) Alt i alt var det en helt fantastisk tur, vi kommer afgjort igen til Panorama. Vi har rejst med Primo en del gange og vi har ALDRIG haft problemer super selskab tak for det.

Perfekt ferie :D

Skrevet af Mette Kjær

Vi har otte venner/familie af sted sammen i 14 dage. Min datter havde fået turen af mig i konfirmationsgave, og vi glædede os helt utroligt meget til at nyde en dejlig ferie i skønne omgivelser med vores gode venner. Alle vores forventninger blevet indfriet til fulde. Hotellet var rigtig lækkert, alle de ansatte utroligt søde og maden var pragtfuld. Der var rigtig meget forskelligt at vælge imellem og en masse lækkert frugt. Det er muligt at spise sundt, såfremt man har dette ønske. Prikken over i et er den dejlige udendørs overdækket restaurant med panorama udsigt til havet og verdens smukkeste solnedgang. Der er ikke så meget at se på i området lige omkring hotellet, men bussen til Chania holder foran døren og der er super udflugter, samt togture at komme med på. Vi nød hver eneste dag til fulde og vender gerne tilbage til dette skønne sted.

4,5
Fremragende
91 anmeldelser
91% af vores gæster har givet dette hotel 4 eller 5-sjernede anmeldelser.
5
65 %
4
26 %
3
5 %
2
3 %
1
0 %
Skriv din anmeldelse
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.
  
Næste >