Malta

Solrig Middelhavsperle med gyldne sandstrande og historiske byer

 

Info om Malta

På denne solrige Middelhavsperle venter der dig gyldne sandstrande, blå laguner, historiske byer og gastronomi i verdensklasse. Malta er med sit subtropiske klima helt ideelt til en solskinsferie, da øen byder på mere end 3.000 årlige solskinstimer – så ønsker man at tyvstarte eller forlænge sommeren, er øen helt oplagt.

Læs mere

Malta

Udflugter på Malta

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Malta. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Vidunderlige Valletta

På vores byvandring til hovedstaden Valletta, vil vi tage dig med på en rejse i malteserriddernes fodspor. En rejse, der også giver indblik i byens fantastiske historie. Efter malteserriddernes store sejr over det osmanniske rige ved den store belejring, byggede man Valletta – riddernes nye hovedkvarter og Maltas nye hovedstad. Lige fra du træder ind bag Vallettas utroligt høje mure, fornemmer du med det samme det pulserende liv, og den fantastiske historiske atmosfære. Vi kommer til at opleve de små indbydende gader, og du vil samtidig få et tydeligt indblik i byens historie. Ydermere vil vi gå ind i Upper Garden, hvor vi skal opleve den betagende udsigt ud over The Grand Harbour. Her får du lejlighed til at se byens store, gamle kanoner på helt tæt hold. Dagen byder selvfølgelig på et fantastisk besøg i den berømte St. John’s Co-Catheral. Den bærer et tydeligt præg af, at ridderne i sin tid skulle bygge en kirke hurtigt, så de havde deres egen kirke. I det du træder indenfor døren, bliver du overvældet af kirkens flotte dekorationer, der pryder kirken. Inden turen går hjem til jeres hoteller igen, vil I naturligvis også få tid på egen hånd til at udforske Maltas hovedstad. Husk kamera, vand og gode humør. OBS. i kirken skal man være dækket over skuldre og ned til knæene. Kirken tilbyder sjal gratis.

Bag om Malta

Malta er kendt for deres mange historiske begivenheder. Her er mulighed for mange oplevelser, men vi har alligevel valgt et par ting, som vi synes I skal se og opleve på denne dejlige middelhavsperle. Det er nemlig en af øens smukkeste haver, og den gamle hovedstad Mdina. Dagen starter med en tur ind i Sant´ Anton Have, som var stormesteren, Antoine De Paule, sommerhus gennem 1700-tallet. Haven emmer af liv fra både planter og dyr. Det er ikke kun turister, som kommer her - mange af de lokale mødes også her for at sludre. Der er rig mulighed for, at få taget en masse fine billeder inde i haven. Herefter går turen videre mod Mdina, hvor vi skal udforske Maltas gamle hovedstad. Mdina er en af de bedst bevarende middelalderbyer i hele verden, og har været kulisser i flere spillefilm som bla. Game of Thrones. Der er selvfølgelig sat tid af til, at I kan gå rundt i eget tempo og udforske byens mange smalle og flotte gader. En spændende tur, hvor man kommer med bag om Malta.

Turen til Naboøen

På vores tur til fantastiske Gozo får du mulighed for at opleve en grønnere og mere uberørt del af Malta – nemlig naboøen Gozo, der kaldes for Maltas have. Denne smukke og frugtbare ø producerer de fleste fødevarer til hele Malta, og bliver derfor også kaldt Maltas spisekammer. Gozo har dog meget andet at tilbyde end blot en flot natur. Eksempelvis kan du her opleve templer fra antikken, nemlig Ggantija-templerne. Disse templer regnes for at være verdens ældste fritstående monumenter i verden – faktisk ældre end pyramiderne. Dernæst går turen videre mod byen, Fontana, som bla. er kendt for deres naturlige kilde og fine håndlavede produkter. På turen spiser vi en fælles frokost på en hyggelig lokal restaurant, inden at turen går mod Victoria, som er hovedbyen på Gozo, hvor vi skal rundt og se dens mange smukke bygningsværker samt Citadellet. Herefter sætter vi kursen mod færgen, så I kan nå hjem til aftensmad hjemme på hotellerne. Denne udflugt er en heldagstur fyldt med både historie, kultur og smukke udsigtspunkter. OBS. frokost er inkluderet i prisen og tag gerne en trøje med til færgeoverfarten.

Malta til vands

Kom med på denne fabelagtige oplevelse på vandet og få set Malta og naboøerne fra en anden side. Tag med ud at sejle på et smukt træskib i det azurblå hav. Vi starter med at køre til Sliema, hvorfra den fantastiske sejltur på det krystalklare hav påbegyndes. Vi sejler rundt i Middelhavet og ser skønne Malta og naboøerne fra søsiden. Undervejs vil vi sejle mod Gozo, samt den smukke ”Blue Lagoon”, som er Maltas smukkeste badested. Her i området findes en ualmindelig flot udsigt og flotte grotter. Her vil der blive lavet et stop, hvor der er mulighed for at bade eller dykke samt opleve Malta under havoverfladen. Derefter vil besætningen anrette en lækker frokost, som kan nydes på båden. Under hele turen er der mulighed for at låne dykkerbriller mod gebyr. En vidunderlig dag, hvor man kommer helt ned i gear. Husk badetøj, håndklæde og solcreme. OBS: Turen er en heldagstur med All Inclusive, som inbebærer fri øl, sodavand, vand og vin. Frokost samt formiddag- og eftermiddagssnack. Tilmelding SKAL ske gennem rejselederen og kan derfor ikke bestilles før at I er ankommet til destinationen. I kan kontakte os når vi er på træf på jeres hotel, servicetelefonen eller på chatten i appen. OBS. Turen kan kun betales kontant i EURO.