Denne klassiske charterdestination ligger ca. 500 km sydøst for Piræus på det græske fastland, men kun 20km fra Tyrkiets kyst, og kaldes også "Solens Ø" eller "Solgudens Ø". Tilnavnene skyldes henholdsvis, at solen i gennemsnit skinner 300 dage om året, og at solguden Helios, ifølge mytologien, fik Rhodos foræret af overguden Zeus.
Læs mereTypisk starter man med en masse forretter af bl.a. brød, tzatziki, saganaki, grøntsager og forskellige salater. Her er det traditionen at man deler. På den måde kan man smage lidt på det hele. Samtidig drikker man god vin eller øl til maden.
Efter forretterne bestilles ofte lidt større og tungere retter som kød eller fisk. Der findes også mange gode vegetarretter i det græske køkken. Efter maden slutter man oftest af med lidt frugt eller yoghurt med honning.
Forside
Søg rejser
Afbudsrejser
Få et tilbud
Kundeservice
FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER
Oftest stillede spørgsmål og svar
Din sikkerhed hos Primo Tours A/S:
Rejsegarantifonden nr. 2187 - Rejsearrangører i Danmark
Vi tager forbehold for tastefejl og prisændringer