Rhodos

Masser af strande og historiske seværdigheder

Info om Rhodos

Denne klassiske charterdestination ligger ca. 500 km sydøst for Piræus på det græske fastland, men kun 20km fra Tyrkiets kyst, og kaldes også "Solens Ø" eller "Solgudens Ø". Tilnavnene skyldes henholdsvis, at solen i gennemsnit skinner 300 dage om året, og at solguden Helios, ifølge mytologien, fik Rhodos foræret af overguden Zeus.

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel på Rhodos:

Oceanis Hotel
m/All Inclusive

Se hotellet her

Gode spisesteder på Rhodos

Vores anbefalinger til din græske aften

Rhodos by:

Vesuvio Pizzaria er Rhodos ældste pizzaria og det kan smages. Pizzaerne smager helt uacceptabelt godt, og man kan samtidigt nyde en græsk forret.

Ialyssos:

Patty’s ligger på stranden lige foran Hotel Ialyssos bay i Ialyssos og her kan man nyde en kold drink eller et godt måltid. Restauranten er senere på aften mere en bar og lounge end restaurant og med de mange sofaer er det helt ideelt til en drink eller kold øl. Maden er rigtig god og man får serveret en Frappe helt i særklasse.

La Bonita er en af de mest populære restauranter i Ialyssos, hvor de fleste gæster er skandinaviske, da ejeren er svensker. Restauranten er specielt kendt for deres fiskeretter og deres brug af helt friske råvarer. Som dansker får man altid sat et lille dansk flag på bordet og den danske tjener får hurtigt din bestilling ud til kokken.