Denne klassiske charterdestination ligger ca. 500 km sydøst for Piræus på det græske fastland, men kun 20km fra Tyrkiets kyst, og kaldes også "Solens Ø" eller "Solgudens Ø". Tilnavnene skyldes henholdsvis, at solen i gennemsnit skinner 300 dage om året, og at solguden Helios, ifølge mytologien, fik Rhodos foræret af overguden Zeus.
Læs mereTzatziki: Græsk yoghurt med revet agurk og hvidløg
Keftedes: Frikadeller af lammekød
Dolmades: Vinblade fyldt med ris og oksekød
Taramo salat: Most kartoffel med fiskerogn, brød, løg og olivenolie
Græsk salat: En salat bestående af tomat, agurk, løg, feta og oliven
Saganaki: Kan være mange forskellige slags oste, som er tilberedt efter egnens opskrifter. Oftest er det dog grillet eller friturestegt gedeost
Moussaka: En form for lasagne med aubergine, kartoffel og lammekød.
Souvlaki: Grillspyd bestående af lamme-, svine-, eller kyllingekød.
Stifado: Gryderet der oprindeligt laves med lammekød, men ofte bruges der i dag
oksekød.
Kalamari: Blæksprutte
Baklava: Fede kager af filodej med mandler og honning
Forside
Søg rejser
Afbudsrejser
Få et tilbud
Kundeservice
FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER
Oftest stillede spørgsmål og svar
Din sikkerhed hos Primo Tours A/S:
Rejsegarantifonden nr. 2187 - Rejsearrangører i Danmark
Vi tager forbehold for tastefejl og prisændringer