Samos

En af de frodigste øer i Grækenland – flotte oliventræer og Nerie-buske i hvide og lyserøde farver

Samos er en vigtig del af Grækenlands historie og byder på meget mere end smuk natur.
 • Samos areal er på 490 km² og har 32.000 indbyggere.
 • Samos højeste punkt er 1.445 m
 • Samos Town og Pytagorien er de mest besøgte byer på øen

Info om Samos

Samos er en smuk og uspoleret græsk perle beliggende i det Ægæiske hav, blot få kilometer fra Tyrkiet. Samos er en af de frodigste øer i Grækenland. Det ses tydeligt når man kører rundt på øen. Der er stort set grønt overalt hele året. Overalt bliver man mødt af de flotte oliventræer og de store, smukke Nerie-buske, som blomstrer i hvide og lyserøde farver.

Læs mere

FAKTA

Samos er en vigtig del af Grækenlands historie og byder på meget mere end smuk natur.

 • Samos areal er på 490 km² og har 32.000 indbyggere.
 • Samos højeste punkt er 1.445 m
 • Samos Town og Pytagorien er de mest besøgte byer på øen
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 22o Tjek vejret

GRÆKENLAND - SAMOS

REJSELEDER BLOG FRA SAMOS

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på Samos.

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på destinationerne. På denne måde sikrer vi, at de bedste "live" informationer kommer direkte fra vores rejseledere til vores kommende gæster. Følg med i vores rejseleder blog og læs om alt det, du ikke kan læse dig til andre steder.

Bådtur

Skrevet af Amanda 08-07-2019

Hver uge har vi en bådturen som hedder Captain BBQ.

Og jeg må klart indrømme at denne bådtur er for vandehunde og for dem, der bare gerne vil slappe af en hel dag og nyde en skøn sejltur langs Samos’ smukke kyststrækning, hvor man virkelig har mulighed for at studere de mange klippeformationer øen byen byder på.

På sejlturen vil der være badestops, hvor der vil være god mulighed for snorkling i det krystalklare vand.

Efter et stykke sejlads går man ombord på stranden Megali Laka. Et af mine personlige højdepunkterne på turen er når kaptajnen og hans besætning tilbereder en lækker grillet frokost, som er inkluderet i turen. 

Vores Ø-rundtur!

Skrevet af Primotours 01-06-2019

Hejsa!

Så gik endnu en uge og i dag har vi en ny ankomst, hvor vi skal sige farvel til alle vores søde gæster, som vi har haft i denne uge. Samtidig med det skal vi også sige hej til en masse nye ferieglade gæster!

I år har vi valgt at lave lidt om på vores ørundtur, som vores gæster hver uge har muligheden for at tage med på. Vi har valgt at kalde vores ørundtur "I grækernes fodspor", da vi på turen kommer væk fra turistområderne og rundt på øen, for at se noget lokalt. Vi starter turen med at besøge et meget fint og gammelt kloster. Grækerne er generelt meget mere religiøse end os danskere og derfor er det utroligt spændende at høre om, hvor meget religionen faktisk fylder i en almindelig grækers hverdag. Ved klosteret findes der en vandfontæne, der kommer fra en naturlig kilde. 

Vandet ved fontænen er helligt. Det siges nemlig, at hvis man drikker vandet bliver man enten gift, kommer tilbage til Samos eller vinder i lotto inden for et år. Hvad ville I helst foretrække, hvis I drak af vandet?

De bedste hilsner

Emma 

Nordøst kysten

Skrevet af Primotours 21-07-2018

Jeg tog lige en køretur forleden, ud på nordøst kysten af Samos. 

Jeg havde helt glemt hvor smuk en tur det egentlig er, at køre igennem Kalami i udkanten af Samos by og videre ud til endestationen, Agia Paraskevi. På vejen er der den smukkeste udsigt mod nordkysten af Samos, og pludselig sker der en drejning, da man jo skal følge øen rundt, og der kommer udsigt til de små øer der ligger tæt på kysten til Samos. St. Nicholas ø'erne. 

Lige inden man kommer til Agia Paraskevi, kan man tage en offroad vej til venstre og køre ned til den skønneste strand, Livadaki. Her møder man det skønneste paradis. Dejlig strand - en blanding af sten og sand, utrolig smuk aflang bugt, og en skøn atmosfære. Strandbaren, hvor de kolde drinks og frokosten kan bestilles, har gjort stedet til et idéelt udflugtsmål. Kræver ATV eller jeep for at køre til stranden. 

Fortsæt gerne til Agia Paraskevi og oplev den lille flække med den smukke blå kirke helt ude på enden med de små fiskebåde. 

God tur!

 

Solhilsner

Gitte

Primo Tours Samos

Vejret

Skrevet af Primotours 18-06-2018

Vi skriver midt juni, og vi har lige haft forfærdelig meget regn. Det er uvant for Samos at få så meget regn, lige i sommeren. 

Normalt vis slutter det sidste regn lige omkring 1. juni, men vejrguderne ville det anderledes. I den kommende uge kan der også dukke lidt op - muligvis onsdag/torsdag. Nu må vi se. Vi er omgivet af flere bjerge og nogle gange går uvejret lige uden om øen. Lad os håbe det gælder for den kommende uge. 

Med garanti bliver der omkring 30 grader, derfor så kan badetøjet pakkes istedet for regntøjet.

Kirsten og jeg glæder os i den grad til at tage imod jer!

 

Med venlig hilsen

Gitte

Primo Tours Samos

Så er vi næsten klar!

Skrevet af Primotours 18-05-2018

Hej med jer!

 

Nu er vi snart klar til at modtage første hold gæster for denne sommer på Samos. Vi arbejder på højtryk for at få det sidste klar til jer. 

Vi har sørget for godt vejr allerede, selvom det jo egentlig ikke er sommer endnu. Vi skriver jo stadig kun maj. Husk dog alligevel en let jakke/trøje til aftentimerne, for I sidder helt sikkert udenfor under den samiotiske himmel og nyder jeres middag. 

Kirsten og jeg har siddet næsten uden arbejde i vinters. Kirsten har lidt, og jeg selv har været igang med istandsættelse af et hundrede år gammelt hus, som vi endelig er flyttet ind i - dog ikke færdigt. Så vi har bestemt ikke kedet os i vinters, nu da Samos som turistø jo næsten har været lukket ned. Trods en ikke alt for kedelig vinter, glæder vi jo os til at tage imod jer alle sammen hernede i vores lille paradis. I er jo heldige, for i år er vi jo to fastboende rejseledere, som rigtigt kan give jer en forhåbentlig fantastisk ferie!

Vi ses på tirsdag.

God flyrejse!

 

Mange solskinshilsner

Gitte

Primo Tours Samos

5 August

Skrevet af Primotours 13-08-2017

Hvert år, når vi rammer 5 August så bliver byen Pytagorien lukket af om aften. Byen er pyntet op, og resaturanterne er fyldte med sultne gæster. 

Grunden til at den 5 august er så special, og er en dag man fejre her på Samos er fordi at man tilbage natten mellem den 5-6 August i 1824 havde slaget ved Mykali. Der slog Samioterne den Osmaniske flåde. 

Vi havde et en lille tur om aften vi tilbød vores gæster hvor man kunne komme med på en bådtur hvor man se Samos efter solen var gået ned. Til sidst da vi ankom til havnen i Pytagorien, der smed kaptajnen ankert lige da vi var ved starten af havnen. Så kommer resten af havnens både og sejlede rundt i havnen som en lang parade. 
Finalen var så at en lille båd der lå i midten af havnen som sympoliserede det Osmanniske rige blev brændt af. Inde i båden var der noget fyrværkeri. Derefter startede et fyrværkeri show der bestemt er værd og skrive hjem om.
Der var noget af det flotteste fyrværkeri jeg nogensinde havde set.

En rigtig god måde at slutte sådan en bådtur :)

Mange Solhilsner

Nichlas
Primo Tours 

Patmos

Skrevet af Amanda 01-07-2019

Patmos er naboøen til Samos, som er kendetegnet ved de hvide huse med det store Johannes kloster, som ligner et fort, når man kommer sejlende ind i havnebyen Skala.

Patmos er 34 km2 stor og har ca. 2.500 indbyggere.

Øen har ingen lufthvan, så man skal sejle til øen. Så når man besøger Samos er det derfor en unik mulighed for at besøg det autentiske grækenland, hvor de hvide huse stadig er bevaret. 

 

Team 2019 melder klar!

Skrevet af Primotours 26-05-2019

Hej med jer! 

Så er vi klar til at præsentere rejseleder teamet for i år på Samos. Vi hedder Amanda og Emma. Vi har allerede modtaget de første gæster og vi er maks klar på at sørge for at vores gæster får en “Rigtig go’ Ferie!” på Samos.  

Vi håber vi ses!

Krydstogtskibe

Skrevet af Primotours 14-07-2018

Selvom Samos er et lille sted - bare på størrelse med Bornholm, ja så får vi af og til et krydstogtsskib i havn. 

For tiden kommer de ind til Pythagorion, hvor de ligger til under dagen, så her bliver der ekstra liv i gaderne. 

 

Potami

Skrevet af Primotours 09-06-2018

Hejsa!

 

Potami er et super skønt sted. Stedet er kendt for sine vandfald i smukke smukke omgivelser.

Når man tager sig til Potami, om det er med en af os danske rejseledere eller på egen hånd, vil man opleve en afslappende atmosfære, en spektakulær natur, fuglekvidder i skoven, rislende og afstressende bæk/å, og tager man turen ind igennem skoven til det lille vandfald, så skal bjælkebroerne passeres. 

Dette klarede gæsterne på ugens Samos' højdepunkter, vores øtur, så flot. Her kan I se nogle af dem, hvor de skal over den mest kreative af broerne. 

Gæsterne var så forbavsede over den flotte natur og den forfriskende tur igennem vandet til det lille vandfald. 

 

Varme hilsner

Gitte, Primo Tours Samos

Så kører vi på sidste vers...

Skrevet af Primotours 16-09-2017

Hej med jer!

Nu er sommeren snart ovre for denne gang. Vi har det sidste hold som ankommer her på tirsdag, og de har ihvertfald noget at glæde sig til; behageligt sommervejr. 

Har I lyst, så skal I naturligvis med mig på den sidste øtur for denne omgang; Samos' Højdepunkter. Om der bliver en Samos' Højdepunkter igen med mig næste år, må tiden vise, derfor er det måske sidste chance på torsdag.

Husk hvis I er blevet helt opslugt af Samos, så er sommeren 2018 allerede blevet sat til salg, og jeg kan godt røbe at vi denne gang starter allerede 22. maj! Jeg håber og beder til, at jeg igen næste år, står klar i uniformen til at tage imod jer, men intet er sikkert. Ellers er jeg at finde på Samos med min græske mand og min charmerende søn. 

Ha' det godt så længe! Håber vi ses på Samos!

Mange solhilsner

Gitte, Primo Tours Samos

Gengangere

Skrevet af Primotours 19-07-2017

Hej med jer!

Det der er så dejligt ved at arbejde hos Primo Tours, er at jeg er overbevist om, at vi er det rejseselskab der har de bedste og mest taknemmelige gæster. Og de/I er altid så glade, når vi møder dem/jer. 

Sidste år havde jeg nogle gæster hernede på Samos for første gang, og de er vendt tilbage i denne uge. Inden deres ankomst dukkede der en fin lille mail op med forespørgsel til hotellet. Og os hos Primo Tours gør altid alt for at få vores gæsters ønsker opfyldt, i det omfang det er muligt, naturligvis. I enden af denne email, er der så en besked om, du Gitte ikke skal have noget med hjemmefra Danmark - noget du savner. I går kom de så - Susanne og Kenneth, med denne dejlige pakke. Tak for det!

Gave fra gengangere

De er ikke de eneste gæster, som er vendt tilbage til øen. Vi har haft flere der rejste med os sidste sommer, som er her nu og har været de forgangne uger. Grunden til gæsterne kommer tilbage til Samos er pga. den fred og idyl, som bliver mødt en. Gæsterne føler sig velkommen gang på gang - og grækerne kan genkende dem, når de dukker op igen. Det gør også, at som turist på Samos, så bliver man lidt som en familie med grækerne, hvis man kommer igen og igen, og det er noget der tiltrækker, udover de dejlige strande, vejret og den frodige natur. Flere er kommet tilbage til Samos hvert år, nogle op til flere gange pr. år, over de sidste 25-30 år. 

Vi glæder os til at tage imod dig/jer i løbet af sommeren - og måske I også skal være del af "Samos familien".

Varme hilsner

Gitte

Primo Tours

Bjergbyer

Skrevet af Amanda 21-06-2019

Ikke langt fra den lille havneby Kokkari, finder man to charmerende og autentiske bjergbyer Manolates og Vourliotes som udentvivl er et besøg værd. 

At træde ind i de små bjergbyer, er som at træde tilbage i tiden. Her findes der ikke signal på telefonen, og engelsk er et fremmed sprog. 

Det kan tydeligt mærkes at turismen ikke er kommet hertil, de lokale sidder på de den græske taverne og nyder solnedgangen, med en kaffe mens de drøfter dagen og opdatere hinanden på den nyeste sladder. 

Ingen hemmelighed at det ikke er sidste gang at jeg køre den flotte tur op i bjergene og besøger disse unikke byer. 

Det er muligt at komme hertil via vandreruter og bil. 

Så synger vi på sidste vers...

Skrevet af Primotours 24-09-2018

Hej med jer

Nu synger vi på sidste vers for denne sommer. Sidste ankomst er i morgen.

Sommeren er fløjet afsted for os, til tak for Danmarks allerbedste gæster. Vi har nydt at bruge vores tid på jer, så I kunne få den forhåbentlige bedste ferie hos Primo Tours her på Samos. 

Til jer som venter på at komme med flyet i morgen, så er vi så klar til at tage imod jer, som alle de andre der har været under vores vinger hernede. 

Temperaturen skal falde en anelse, hvilket gør ugen oplagt til virkelig at komme ud at mærke Samos med gåture, hvor sveden ikke skal pible af jer. En oplagt mulighed er også at tage med på sæsonens sidste Samos' højdepunkter, nu da vejret alligevel skal blive lidt blæsende torsdag. 

Vi glæder os til at tage imod jer i morgen, og til jer som allerede har været et smut forbi os i løbet af sommeren, så ser vi frem til at se jer på øen igen til næste år!

 

De kærligste hilsner

Kirsten og Gitte

Primo Tours Samos

Savn fra Danmark

Skrevet af Primotours 07-07-2018

Hejsa

 

Når man som os to bor på Samos, er der altid noget vi savner hjemme fra Danmark.

Så hvis du ikke kan få fyldt kufferten helt op med alt nødvendigt til ferien, er du mere end velkommen til at forsyne kufferten med disse ting:

 • Remoulade
 • Ristet løg
 • Leverpostej
 • Saltlakrids
 • Dansk læsestof ex. bøger og ugeblade

Med disse få ting kan du med garanti komme til at opleve nogle yderst smilende og tilfredse rejseledere på din ferie på Samos :)

Vi glæder os ihvertfald til at tage imod dig!

 

Solskinshilsner

Kirsten og Gitte

Primo Tours Samos

Oliventræer

Skrevet af Primotours 02-06-2018

Hejsa!

Når man kører rundt på Samos, ser man olieventræer alle vegne. Det er en af øens stoltheder. De findes i mange forskellige størrelser og former. 

De gamle synes jeg er de smukkeste, med de her virkelige tykke rynkede stammer, hvor det ligner stammen snoer om sig selv. 

Jeg var lige ude at køre en tur og tog på en lille gåtur, og så faldt jeg over dette noget specielle oliventræ:

Et er blevet til tre! Det ældste oliventræ vi har på Samos siges at være ca. 1000 år gammelt. 

Når I tager ud på en af tavernerne her på øen, så husk at få overhældet den græske salat med olivenolie. Det er sådan en lækker smag! Og så er det godt for leddene ;)

 

Solrige hilsner

Gitte, Primo Tours Samos

Snart sidste ankomst for mit vedkommende

Skrevet af Primotours 03-09-2017

Så er sidste ankomst for mig vedkommende, Nichlas, ved at nærme sig, på tirsdag skal de gæster vi har nu hjem og der kommer en flok nye gæster der spændt venter på at komme på ferie. Det betyder også at tirsdag vil være sidste gang jeg står i lufthavnen hernede og får nye gæster. 

Jeg skal nemlig flyve hjem til Danmark den 12 september. Det betyder ikke at mit eventyr slutter i den her omgang, slet ikke. grunden til jeg skal hjem er ganske simpelt af der er behov for mig en anden destination. 

Den 16 september flyver jeg til Malta for Suncharter. Der vil jeg være indtil sæsonen dernede er slut i uge 42. :) 
Det vil ikke være nyt for mig at komme derned, jeg var rejseleder dernede sidste år, 2016 i 8 måneder. Så det bliver et gensyn for mit vedkommende. 

Mange solhilsner 

Nichlas 
Primo Tours 

En fantastisk historie

Skrevet af Primotours 17-07-2017

I Torsdags, d. 13/7 kørte jeg vores udflugt, Samos Højdepunkter, bussen var fyldt med glade gæster. 

Vi fik set en masse af øen, og jeg fik fortalt om de stops vi gjorder og hvordan de lokale lever deres liv.

Men da vi gjorder et stop ved mit personlige favorit stop på udflugten. Potami Vandfaldet. 
Turen tager 20 min ca på gå ben ind igennem skoven, hvor der er nærmest er en jungle fordi det er helt vokset sammen over ens hovede, og der er ikke meget sollys der varmer der inde. Det er rigtig lækkert og komme der ind når der udenfor er f.eks 35 grader. 

For at se det lille vandfald, så skal man lige have badetøjet på. Man skal nemlig en tur i vandet og gå ind imellem 2 klipper. 

Da langt de fleste har været der inde og få et koldt bad så møder jeg nogle af vores andre gæster der er rundt på øen på egen hånd, på en Atv. De skal selvfølelig også se det sted jeg har snakket så godt om.

Dagen efter møder jeg dem på Hotel træf og de fortæller mig så at lige efter de havde mødt mig, hvor jeg var på vej op ad vandet og de var på vej i, så går han ud og frier til sin kæreste ude ved vandfaldet.

Jeg synes det er så fantastisk historie at jeg lige vil dele den. Hvilket unikt sted og fri til sin kæreste. 


Mange Solhilsner 

Nichlas 
Primo Tours

Kokkari

Skrevet af Amanda 16-06-2019

Kokkari er uden tvivl en af mine yndlingslandsby her på Samos. Jeg er så forelsket i de små hyggelig gader, og den skønne lokalbefolkning som høre Kokkari til.

Denne charmerende havneby, tilbyder en masse lokalliv, lækre strande, unikke solnedsgange, og dejlige ferieoplevelser.

Overvej lige at sidde og nyde denne smukke udsigt, med et glas Samos vin, Græsk salat, tzatziki og Kalamari, så bliver aften ikke bedre.

Det er virkelig her man kan mærke den gæske no-stress syn på livet spiller en kæmpe rolle, og der skal ikke mange dage til, før at man tilvender sig de vaner som grækerne har. 

Jeg håber i kommer og besøger mig her på Samos. For jeg glæder mig til at vise jer Kokkari og de andre smukke og hyggelige steder frem. 

Sommerhilsner 

Amanda 

Vinhøsten

Skrevet af Primotours 11-08-2018

Hejsa!

Så er vinhøsten for alvor igang hernede på den smukke frodige ø. Den er startet ca. 14 dage for tidligt, pga den mærkelige sommer vi også har haft her på Samos, som I har haft i Danmark. 

De gæster som er på øen lige nu, har virkelig fået set familierne ude i markerne høste de mange klaser af druer. De er kommet i tonsvis af kasser og kørt til vinfabrikkerne, så de kan producere en masse lækker Samos vin ud af det. 

Har du lyst til at smage på vin produceret af en lokal vinbonde, skulle du tage at følge med torsdag rundt på Samos' højdepunkter, hvor vi får besøgt denne lille vinfabrik. Her smager vi de lækreste aromatiske vine. Og så er det til med utroligt smukt oppe i landbrugsområdet; Megali Lakka. 

Transportmiddel

Skrevet af Primotours 30-06-2018

For godt 60 år siden brugte samioterne æsler rigtigt meget til at transportere f.eks. vindruer med fra deres vinterasser og ned til vinfabrikkerne. Dyret har været et meget vigtigt dyr for mange familier på øen. 

Da jeg startede som rejseleder på Samos i 2011, så jeg af og til den helt gamle græske mand ride på sit lille æsel med oppakning. Det ser jeg desværre ikke længere. Til stor glæde så vi på øturen i torsdags dette dejlige vidunder, som gjorde sig specielt til for alle gæsterne. Tror ikke der var nogen, som ikke kom afsted med en flot profil af dette smukke æsel :)

Æsel

Sæsonens første øtur

Skrevet af Primotours 26-05-2018

Hej med jer

I torsdags havde jeg æren af at tage sæsonens første gæster med på den populære Samos højdepunkter - vores øtur.

Som noget nyt i år tager vi jer med op til en lokal vinbonde i bjergene, for at nyde udsigten over hans marker, og selvfølgelig får vi lov at smage på hans lækre samiotiske vine. Jeg har aldrig oplevet en så stor begejstring for øens vine før hos de deltagende gæster, som jeg gjorde på turen. Skal jeg selv sige det, så har de en fantastisk aroma, som bare må opleves!

Ud over vinen skulle der jo også kigges lidt på de samiotiske bier. De har deres egen lille landingsbane på øen, en andelse mindre end den I får lov at lande på, når I kommer til Samos. Hos Kostas laver de honning på de mange pinjetræer, som står i området. Den lækreste cremede honning!

Lige nu er myggene noget om sig, så hvis I har jeres eget myggemiddel kan I da pakke det i kufferten, eller også er der lidt forskelligt at købe i supermarkederne på Samos, så I får en forhåbentlig ugenert ferie. 

Vi ser frem til et nyt hold glade gæster på tirsdag!

 

De varmeste hilsner

Gitte, Primo Tours Samos

Én på tur, én på hoteller og kontor

Skrevet af Primotours 31-08-2017

Så blev det torsdag her på Samos, og torsdag er som de gæster der har været her før ved, udflugts dag. 

Idag kører Gitte vores ørundtur - Samos Hø jdepunkter - med en 32 glade gæster. 

Når det er udflugts dag betyder det jo ikke at vi ikke er rundt på hotellerne, eller at der ikke er noget kontor arbejde der skal ordnes.

Startede kl 9 i morges med at være på det første hotel idag. 

Lige nu sidder jeg på vores kontor i Samos by. Har tænkt mig og skrive kuverter for de gæster vi får i næste uge, altid godt at være på forkant med arbejde :) 

Temparaturen henede ligger på mellem 27-29 grader. Så ikke for højt eller for lavt, :) 

Hedebølgen blæst væk

Skrevet af Primotours 10-07-2017

I sidste uge der var vi godt ramt af høje temparature hernede. Der var flere dage hvor den var oppe og ramme 41 grader og ingen vind

Selv de lokale hernede var ved at svede væk, det er bestemt ikke normalt på det tidspunkt af året. 
Men nu er hedebølgen heldigvis blæst væk. Nu ligger vi på 30-35 grader i den her uge, og lidt skiftende med vind. 

Det er jo heldigvis ikke det værste problem og stå med, at der er for varmt og at man sveder hehe ;) 


Men med køleskabet fyldt op med vand så er vi klar til en ny uge :) 

Gå tilbage til bloggen

VIDEOER FRA SAMOS

Velkomst til gæsterne
Gå tilbage til bloggen

BILLEDER FRA SAMOS

Gå tilbage til bloggen

SPØRG DIN REJSELEDER

Her kan du læse tidligere stillede spørgsmål. Klik på spørgsmålene for at læse mere. Du kan også selv stille spørgsmål ved at benytte formularen nederst på siden.

Billeje.

Spørgsmål:

Dato: 03-07-2019

Kære Emma og Amanda. Vi kommer ned og besøger jer i 14 dage sidst i august. Vi vil sikkert leje en bil en lille uges tid. Er det tidligt nok, når vi er nede hos jer ? Er der noget I kunne tænke jer, vi skal tage med ned? Måske noget fra Kvickly i Odder, haha. Vi glæder os til at se jer. Kh Flemming og Lykke.


Svar:

Hej Lykke og Flemming.  Eeeej hvor er vi glade for at I kommer og besøger os. Vi glæder os allerede meget til at se jer begge igen her på Samos.  I kan sagtens vente med at leje bil til når i ankommer, så kan vi sætte jer godt ind i det hele.  Uuh det lyder som et dejligt tilbud. Jeg tænker at vi til den tid godt kunne bruge noget dansk rugbrød og leverpostej.  Vi glæder os til at jer. I må have det godt så længe. Vi ses! Mange solskinshilsner Emma

Hotel Stratos

Spørgsmål:

Dato: 22-07-2018

Hej, vi er så heldige vi skal til Hotel Stratos 21 til 28 august 2018. Jeg har gluten allergi og plejer at medbringe mit eget brød på ferier. Jeg boede på Stratos i 2011 men kan ikke huske om der er en lille isterningfryser i deres køleskab. Så jeg vil høre om I kan undersøge om der er fryser, eller om jeg kan medbringe mit eget brød og putte det i deres fryser i hotellets køkken, eller om de vil serverer glutefri brød for mig på ferien. Det var mange spørgsmål :-) Er der nu et eller andet i higer efter fra Danmark, må I jo lige sige til, måske vi kan have lidt i kufferten. Vi glæder os meget, det bliver mit 4 besøg og kærestens første. Vi elsker at sidde på altanen om aftenen og nyde varmen, så vi håber på en dejlig en af slagsen. Hilsen Anette


Svar:

Hej Anette Tak for din henvendelse. Dejligt med endnu en genganger til Samos. På Stratos er det muligt at få glutenfri brød til morgenmad på forespørgsel. Jeg har tidligere haft gæster med glutenallergi på hotellet, og de har fravalgt det glutenfri brød hotellet har mulighed for at få, da det ikke er frisk, som det glutenfri brød vi er heldige at få i Danmark.  Du må meget gerne medbringe dit eget glutenfri brød og få det i hotellets store fryser, så det holder hele ugen. Der er en mini mini fryser i køleskabet, men der kan nok knapt ligge et brød derinde. Siger du ikke lige til, hvad du beslutter dig for at gøre mht. brødet? Gerne skriv en mail til primotours.smi@gmail.com.  Remoulade og ristet løg er jo ikke eksisterende hernede - spegepølsen kan man købe, og det andet hører jo ligesom til spegepølsen ;) Ellers ved jeg at Kirsten godt kan lide saltlakrids.  Vi glæder os ihvertfald til at tage imod jer hernede.    Solhilsner fra Gitte Primo Tours Samos

Leje af elkeddel på Princessa Riviera Resort

Spørgsmål:

Dato: 18-07-2018

Kan man leje en elkedel på Princessa Riviera Ressort, vi kommer d. 31 juli :-) Vi havde dig som guide sidste forår, vi boede på Sant Nicolas, og kan huske du snakkede om, at der var ting fra dk du nogen gange savnede rigtig meget, hvad var det, for tror godt der kan blive et hjørne i kufferten, vi glæder os til at komme tilbage, og håber i stadig har turen ud til den fantastiske bugt, hvor vi var sidste gang. Hilsen Joan og Kurt fra Grenå


Svar:

Hej Joan og Kurt Tak for jeres henvendelse. Det er dejligt I kommer tilbage! En elkedel kan I låne fra receptionen.  Der altid noget vi kan bruge fra Danmark. Jeg skriver en mail til jer med hvad det kunne være. Tusind tak! Vi har stadig samme bådtur ud til Megali Lakka med Kaptajn Giannis pg Lisa.  Jeg glæder mig til at tage imod jer igen!   Med venlig hilsen Gitte Primo Tours  

Billeje på Samos

Spørgsmål:

Dato: 25-06-2018

Hej. Kan man leje bil gennem jer? Eller lejer man hos Aramis? Et spørgsmål, som I måske ikke kan / vil svare på: Hvilke værelser er bedst - Hotel Labito eller Hotel Stratos? Hilsen Leif


Svar:

Hej Leif   Tak for din henvendelse. I kan bestille bilen igennem os, vi anvender Aramis. De har fuld forsikring. Vi kan reservere en bil til jer inden I kommer, så I er sikker på de har den. Når vi nærmer os 1/7 er der en høj efterspørgsel på billeje, og derfor skal I gerne være i god tid med bestilling af bilen, gerne 3-4 før I vil bruge den.  Jeg synes at værelserne på Stratos er en anelse bedre end på Labito - de er dog ca. samme størrelse. Ved Stratos får I også aircondition, som I selv kan styre hele døgnet.  Har du andre spørgsmål, skriver du bare igen, ellers håber vi, at vi snart kan byde dig/jer velkommen på Samos.    Med venlig hilsen Gitte Primo Tours Samos

Parkering

Spørgsmål:

Dato: 23-06-2018

Hej hej, vil lige høre om der er parkerings mulighed når vi har lejet en bil og bor på Ino village Hotel. Vi kommer i uge 28 ????.. Mvh Kenneth..


Svar:

Hej Kenneth   Tak for din henvendelse. Der findes gratis parkeringsplads på hotelområdet. Jeg kan anbefale jer at parkere ved hotellets bagindgang, så det er lettere for jer at komme smidigt væk fra hotellet. Hvis I har lejet bilen fra lufthavnen kører I mod Samos og i den første store rundkørsel I kommer til tager i vejen, hvor der er skiltet mod hospitalet. Når vejen til hospitalet kommer til venstre, fortsætter I lige ud ca. 200 m og Ino Village er til venstre. Vi ses i lufthavnen på ankomstdagen.   Mange hilsner Gitte Primo Tours Samos

Det løse

Spørgsmål:

Dato: 17-06-2018

Hejsa. Vi er en familie p 6, der tæller ned til 14 dage på Hotel Kerveli Village fra d. 26.6 :-) Jeg har nogle spørgsmål, jeg gerne vil have afklaret inden afrejsen vedr. selve hotellet: 1. Vi har 4 børn med i alderen 8 til 18. I beskrivelsen på jeres hjemmeside synes jeg pludselig,. at jeg læser, at det primært er et voksenhotel! Hvad skal vi lægge i det? 2. Wi fi pris angives til 12 euro/ pr uge. Er det pr .værelse eller enhed? 3. Poolhåndklæder angives til 8 euro/ pr. uge. Er det pr. værelse eller pr. person? 4. da der kun er 17 km fra lufthavn til hotellet, regner vi med at tage en taxi. Er der noget vi skal være opmærksom på i den forbindelse? Med venlig hilsen Karina Lund


Svar:

Hej Karina Tak for din henvendelse.  Kerveli Village er et stille hotel, og derfor et mere voksen hotel. Dvs. I vil ikke møde en masse larm omkring poolen, som man typisk møder på andre hoteller med pool. Vi har haft børn boende på hotellet i samme aldersgruppe som jeres, og de har nydt det. Vi har selv haft gæster med børn, som er vendt tilbage til hotellet. Vedrørende WiFi koden, som I køber, kan anvendes på 2 enheder, men de kan ikke være på internettet på samme tid. Det er også muligt at købe til bare en dag, så man behøver ikke til hele ugen.  Prisen på 8 EUR for leje af poolhåndklæde er pr. håndklæde og I kan skifte dem i receptionen hver dag.  På Samos findes der kun alm. taxi, dvs. I kan være max 4 passagerer i en. Husk kontanter (ca. 60 Euro total), da der ikke kan betales med kort i taxaen. Inden I tager med taxaen, må I meget gerne komme over til mig, da jeg har en velkomstkuvert til jer med en masse god information til ferien.   Hvis der er andet vi kan hjælpe jer med, er du velkommen til at kontakte os igen. Ellers glæder vi os til at tage imod jer og give jer en dejlig ferie på Samos.   Med venlig hilsen Gitte Primo Tours Samos

Værelses ønske hotel Stratos

Spørgsmål:

Dato: 15-05-2018

Hej guider, vi ankommer til Samos tirsdag d. 22. maj 2018, og skal bo på hotel Stratos i Pythagorion. Ved bestillingen bad vi om værelse ud mod gaden, det vil vi stadig gerne men også på 1. etage , hvis det er noget i kan hjælpe til med. På forhånd tak. Er det let at få taxa i lufthavnen når vi ankommer? Hvad er temperaturen ca. om eftermiddagen? Med venlig hilsen Alice


Svar:

Kære Alice   Tak for din henvendelse. Jeg skal give din forespørgsel videre til hotellet med værelses ønsket i morgen, når den som sidder med reservationerne er på hotellet. Det er kun på 1. salen at der findes værelser ud mod gaden.  Ved ankomst kan der være en kø til taxaerne, da andre selskaber også har ankomne gæster på samme tid som os, men det plejer ikke at være lang ventetid, da de fleste taxaer kun skal ind til Pythagorion og tilbage igen. Der plejer at være rigeligt med taxaer i lufthavnen. Det koster ca. 10 Euro for en taxa ind til Hotel Stratos i Pythagorion og det er kontant I betaler.  Temperaturen lige nu er ca. 26 grader om eftermiddagen. Sommeren er kommet tidligt i år. Vi håber det fortsætter ind i den uge I også er her.  Hvis der er andet jeg kan være behjælpelig med, må du endelig skrive igen, ellers glæder vi os til at tage imod jer på tirsdag!   Med venlig hilsen Gitte, Primo Tours Samos

betalingskort

Spørgsmål:

Dato: 13-08-2017

oll@mail.dk kan man bruge mastercard på samos?


Svar:

Hej OleMan kan sagtens bruge Mastercard rundt omkring på Samos.Vi anbefaler dog altid og have nogle kontanter på sig. Mvh Nichlas Primo Tours

Glutenallergi

Spørgsmål:

Dato: 05-06-2017

Hej. Hvordan ser det ud med mad uden gluten. Vi skal bo på Ino Village. Er der noget morgenmad uden gluten ? Er der restauranter der har menukort hvor man kan se om der er gluten i maden , hvis ja hvilke? Mulighed for selv at købe mad i nærheden af hotellet ? Vi glæder os til ferien. Hilsen Jonna


Svar:

Hej Jonna Tak for din henvendelse. Det er muligt på Hotel Ino Village at få glutenfri brød, såfremt man giver besked om det inden ankomst. Jeg informerer hotellet om, at du ønsker det til jeres ankomst i slutningen af juli.  Alle de restauranter jeg har spist på her på øen, fremgår det ikke af menukortet om der er retter uden gluten. Du spørger bare tjeneren, de steder I kommer hen. Det græske køkken rummer flere retter uden gluten, så jeg er sikker på, du helt sikkert nok finder noget du kan lide. Der er et par restauranter i nærheden af hotellet, ved Gagou stranden, ellers er der flere inde i Samos by langs havnefronten og i de små gader. I finder også et minimarked 400 m fra hotellet. Vi glæder os også til at tage imod jer hernede på Samos. Med venlig hilsen Gitte, Primo Tours Samos

Saint Nicholas håndklædeservice

Spørgsmål:

Dato: 18-09-2016

Hej Gitte. Vil lige sikre mig at håndklædeservice betyder at man kan låne håndklæder til at tage med ved poolen og stranden, som skiftes løbende? Eller skal man selv have det med?


Svar:

Hej. Tak for din henvendelse. Jeg kan se du skal bo på Saint Nicholas hotellet, og her kan man leje strandhåndklæder, som skiftes hver 2. dag. De er gratis at låne, men du betaler et depositum på 10 EUR stk. Dem får du naturligvis tilbage, når du afleverer det igen. Jeg ser frem til at tage imod dig og familien på tirsdag. Med venlig hilsen Gitte, Primo Tours Samos

Strande

Spørgsmål:

Dato: 22-08-2016

Hej er der andre naturist strande en den på den nordlige del , måske nogen de lokale kun bruger


Svar:

Hej. Tak for din henvendelse. Der findes bare den ene del af Tsamadou stranden på den nordlige del, du skriver om. Ikke andre. Dog findes der ca. 240 strande på Samos, hvor på mange af dem, man tit er de eneste, som er der. Og så kan man jo gøre lidt som man vil. Jeg ser frem til at tage imod jer på Samos! Mvh. Gitte, Primo Tours Samos

Saint Nicholas - mulighed for topmadras og ekstra puder

Spørgsmål:

Dato: 17-08-2016

Hej. Vi har bestilt en rejse på Saint Nikolas fra d. 20/9 og vil høre om der er mulighed for en ekstra topmadras i sengen og to ekstra puder på værelset, da min mand har dårlig ryg, og sover dårligt og får ondt, hvis sengen er hård. Det vil jo være træls at det skal ødelægge vores ferie som vi glæder os meget til. Mvh Dorthe P


Svar:

Hej Dorthe. Tak for din henvendelse. Jeg har talt med hotellet omkring dine forespørgsler. Det er muligt at få en topmadras til sengen og 2 ekstra puder. Jeg noterer det ned, så hotellet har det klart til jer til I ankommer 20/9. Jeg ser frem til at tage imod jer i lufthavnen om ca. en måned. Mvh. Gitte, Primo Tours Samos

Bus fra Samos by

Spørgsmål:

Dato: 09-08-2016

Hej Primo Tours. Vi rejser til Ino Village d. 23/8 og vil gerne vide, hvordan busforbindelserne er til pythagorion og Karlovassi (Potami vandfald). Er der stoppested tæt ved hotellet og hvad koster det at køre med bussen?


Svar:

Hej! Tak for jeres henvendelse. Den lokale busforbindelse fra Samos by er fin til Pythagorion med flere afgange om formiddagen og koster ca. 1,80 EUR pr. pers. Til Karlovassi som er en noget længere tur til ca. 5 EUR pr. pers. Denne har 5 afgange om dagen. I skal så gå de sidste par kilometer ud til Potamivandfaldet. Alternativt tage en taxa til ca. 10 EUR det sidste vej. Sidste afgang til begge byer med lokalbussen er kl. 17.00. Der går ingen busser herefter. Der findes ingen stoppested ved Ino Village. Busstationen ligger ca. 1,5 km fra hotellet. Der er ingen busstop på vejen. Mandag til fredag går der dog en gratis bus i området hvor Ino Village ligger, som I kan tage ned til busstationen. Denne afgår ca. hver 30. min., kun om formiddagen. Jeg glæder mig til at tage imod jer om 14 dage! Mvh. Gitte, Primo Tours Samos

Svar på forespørgsel om elkedel

Spørgsmål:

Dato: 04-08-2016

Hej,Gitte! Igen tak for din ulejlighed!! Men du skal ikke bruge yderligere tid på at undersøge muligheder for elkedel!! Vi havde planlagt at medbringe en dyppekoger! Men det ville jo være tåbeligt,hvis der var en tingest på værelset,så man var sikker på en kop kaffe kl.5.37 om morgenen,ik'?? Hilsen Margit Og så spørger jeg ikke mere (det skulle da lige være,hvad prisen er på cigaretter lige nu,vi plejer nemlig at have otte kartoner med hjem????)


Svar:

Hej Margit. Hotellet kan desværre ikke hjælpe med en elkeddel. Vedr. cigaretter i lufthavnen så skulle det koste det samme som du ville betale for dem i kioskerne her, det der svarer til ca. 4 EUR for en pakke. Afhænger selvfølgelig af mærke. Mvh. Gitte, Primo Tours Samos

Mulighed for kaffe på værelset

Spørgsmål:

Dato: 03-08-2016

Hej, søde Gitte!! Tak for dine hurtige svar på mine tidligere spørgsmål! Det er bare fornemt!???? Så jeg fortsætter bare for at lette vore forberedelser : der findes vel ikke tilfældigvis en elkedel på værelset på Nicholas?? Jeg har pokkers svært ved at stå op kl fem eller halv seks og ikke kunne få en kop kaffe på det tidspunkt! Kan ikke læse noget om mulighed for leje af en elkedel og som oftest har der stået én på værelset,når vi er sydpå!! Uha,glæder mig til svar! Hilsen Margit


Svar:

Hej Margit! Velbekomme. Der findes desværre ingen elkeddel på værelset på Saint Nicholas hotellet. Pga det er et all inclusive hotel, så er det noget hotellet har valgt fra. Jeg vil gerne undersøge om det er muligt for jer at leje en, men da må jeg lige vende tilbage til dig senere i dag. Ha' en dejlig dag! Mvh. Gitte, Primo Tours Samos

Hotel Saint Nicholas

Spørgsmål:

Dato: 02-08-2016

Vejret omkring 20/9, myggeplage på det tidspunkt, kvalitet og udbud af maden, hyggelig restaurant, hvilke lokale drikkevarer er incl udover øl og vin, alt incl til afrejsetidspunktet, og sidst hvornår skal værelset forlades? Håber I venligst vil besvare disse spørgsmål meget snart. Med venlig hilsen fra Margit


Svar:

Hej Margit. Tak for din henvendelse. Vejret i september er forskelligt fra år til år, men som oftest har vi ca. 25-30 grader. Aftenerne kan dog begynde at blive lidt køligere, så godt at have en lille trøje med i bagagen. Da I skal bo nede ved vandet samt i et naturområde, vil I med sikkerhed opleve myg. Maden på hotellet er fin kvalitet. Tidligere gæster har været godt tilfredse. Buffetten er tilpasset størrelsen på hotellet, og dvs. der er ca. 2-3 slags kød/fisk til frokost og aftensmad, samt diverse tilbehør og salater. I kan sidde inden ved buffetten og spise, eller i rummet ved siden af med glasvinduer, så I kan nyde den dejlige udsigt til pool og havet. Der er sodavand, ouzo, kaffe, te og vand at vælge imellem udover øl og vin. All inclusive gælder indtil I forlader hotellet om eftermiddagen. Værelset skal dog forlades senest kl. 12. Det er muligt at forespørge om at blive længere på værelset mod et ekstra tillæg for de ekstra timer om eftermiddagen. Jeg håber dette var svar nok, ellers ser vi frem imod at tage imod jer i lufthavnen. Mvh. Gitte, Primo Tours Samos

Færge til Mykonos

Spørgsmål:

Dato: 07-07-2016

Hej Primo tours, Ved i om det er muligt, at tage en færge til myginos fra Samos? Hvis svaret er nej, er der så en nærliggende ø, som i vil anbefale man sejler til, hvis man vil se noget mere ægte Grækenland :) ?


Svar:

Hej! Tak for din henvendelse. Det er muligt at tage en færge på ca. 6 timer til Mykonos fra Samos. Den tidsplan der findes i øjeblikket er der først færge fra Samos by i ugen der går fra 13. september. Vi ser frem til at tage imod jer på Samos. Mvh. Gitte, Primo Tours Samos

Samos Bay

Spørgsmål:

Dato: 21-07-2016

Hejsa dernede. Vi ankommer til Samos Bay d. 2/8. Vi har hele tiden fået det indtryk af jeres hjemmeside at der ikke er pool på hotellet, men nu har vi lige set stemningsvideoen og der står at der på hotellet er en pool? Det samme er gældende med at der på hjemmesiden står at der er 5 meter til stranden, men på videoen ser det jo ud til at man skal over en vej? Så nu er spørgsmålet er der pool på hotellet????? Og hvor langt er der til stranden???? Vi har ikke fortrudt vores valg af hotel. Og dette lille indlæg skal også ses med et smil på læben. Varm sommerhilsen. Kommende turist. Jesper Lundberg.


Svar:

Hej Jesper. Mange tak for dit spørgsmål. Der findes IKKE pool på hotellet. Der bliver i øjeblikket arbejdet på at lave pool for enkelte væreser, som man i så fald skal betale ekstra for, men den er ikke færdig. Derudover skal man rigtigt nok krydse en vej for at komme til stranden. Vejen er dog meget rolig, og det eneste trakfik som findes er fra biler der skal frem og tilbage til jeres og et enkelt andet hotel. Så dermed er der ikke nogen speciel trafik på vejen. Men de 5 meter til stranden passer fint overens med virkeligheden. Med venlig hilsen Mathias Primo Tours Samos

Billeje

Spørgsmål:

Dato: 19-07-2016

Hej skønne guider! Min kæreste og jeg skal til Samos i uge 31. Vi glæder os rigtig meget, da det er vores første besøg. Vi har hørt om en masse spænende ting man kan se, og derfor vil vi høre om i kunne hjælpe os med at leje en bil dernede. Vi skal være der en uge, og har derfor snakket om at leje en bil i 3 dage. ville i også anbefale det, eller har man typisk en bil flere eller færre dage? :) Vi skal bo på hotel Ino Village, kan man få bilen leveret samt afhentet der igen, eller hvordan gør man? :) Vi har bestilt transfer til og fra lufthavnen, så det ville være træls også at skulle hente og bringe bilen derhen. Kender i til prisen for at leje biler dernede? Mange hilsner Nathalie :)


Svar:

Hej Nathalie Tak for dine spørgsmål mht billeje. På Samos samarbejder vi med Aramis/Sixt som har en rigtig god service. På dagen I ønsker at leje bil kommer de og henter jer på hotellet for at tage jer med til deres kontor i Samos by. Når I er færdige med bilen afleverer I nøglen i receptionen på hotellet om aftenen. Meget enkelt. Priserne kan ændre sig til når I kommer, derfor vil jeg ikke sige nogen pris nu. Lejer man bil fra 3 dage og opefter er der penge at spare. Lejer I direkte igennem os og Aramis på destinationen, så er der inkluderet en fuld forsikring og I har derfor ingen selvrisiko. Jeg anbefaler altid at man lejer min 3 dage, for man skal nå at nyde det man kører rundt til. vi glæder os til at tage imod jer i uge 31! Mvh Gitte, Primo Tours Samos

Potami

Spørgsmål:

Dato: 25-07-2016

Hej Primo Tours. Ved i om der går en bus fra Samos by til Potami waterfalls (eller i nærheden). Eventuelt kan i så oplyse en pris på den samme tur i taxi?


Svar:

Hej! Tak for din henvendelse. Der går ingen bus fra Samos by til Potami vandfaldet. Det nærmeste i kan tage bussen til er Karlovassi, hvorfra I kan vælge at gå de sidste 2-3 km eller tage en taxa. Lokalbussen koster ca. 5 EUR pr. vej og en taxa ca. 45 EUR pr. vej. Vi besøger også Potami vandfaldet på vores øtur Samos' Højdepunkter om torsdagen. Vi glæder os til at tage imod dig/jer på Samos. Mvh. Gitte, Primo Tours Samos

Shuttlebus fra Nicholas

Spørgsmål:

Dato: 29-07-2016

Hej, kære guider! Tak for hurtigt svar mht køb af tobak i lufthavnen! Vi har nu booket St. Nicholas fra midt aug. Dette skete, mens jeg talte med én fra Primo for at booke Sirenes!!????Jeg faldt for denne shuttlebus, men til hvilken by kører den egentlig??? Jeg siger på forhånd tak for svar og glæder mig til 14 dage på Samos lige om lidt!???? Hilsen Margit


Svar:

Hej Margit. Lyder godt du har fået truffet dit valg mht hotel i Mykali. Saint Nicholas shuttlebus går til Pythagorion hver formiddag, og så har man ca et par timer til at nyde den hyggelige havneby inden turen går tilbage til hotellet igen. Vi ser frem til at kunne tage imod dig! Mvh Gitte, Primo Tours Samos

Strand ved hotel Ino Village

Spørgsmål:

Dato: 13-07-2016

Hejsa Vi glæder os til at rejse til rejse til Samos i uge 34, vil lige høre om der er sandstrande i nærheden af hotellet?


Svar:

Hej Tak for din henvendelse. Dejligt I kommer til vores skønne ø. Der findes ingen sandstrand lige i nærheden af hotellet man kan gå til. Men kører man blot ca. 10 km, så finder man Psili Ammos med det dejligste sandstrand og stranden er utrolig børnevenlig også. Den ligger i Mykali. Vi glæder os til at tage imod jer i lufthavnen i uge 34. Mvh. Gitte, Primo Tours Samos

allergimad

Spørgsmål:

Dato: 27-06-2016

Hej Så er ferien bestilt, skal godt nok vente helt til 30 august, men hvor bliver det dejligt, jeg har gluten - og mælke allergi og vil derfor høre om der evt. er et supermarked i Pythagorion, man kan evt. kan købe soya- eller rismælk, brød kan jeg selv medbringe. Hej fra Gitte


Svar:

Hej Gitte Tak for din henvendelse. Dejligt du kommer herned! Glutenfri brød er svært at få fat i her, og så er det rigtig dyrt. God ide at medbringe det hjemmefra. Mht. til soya- eller rismælk, så er det muligt at købe soya mælk i Express supermarkedet, som ligger i hovedgaden og i Proton supermarkedet, som ligger lige ved Mythos square. Det koster omkring 3 Euro. Vi glæder os til at tage imod dig senere på sommeren! Mvh. Gitte, Primo Tours Samos

Cykeludlejning

Spørgsmål:

Dato: 21-06-2016

Hej Vi rejser snart til Samos med jer, og ville godt høre om muligheden for at leje cykler. Vi skal bo på Maritsa Bay. Vh. Gitte


Svar:

Hej Gitte Tak for din henvendelse. I kan nemt leje cykler i Pythagorion hos Nicos Rentals. De ligger i hovedgaden. De har forskellige cykler, også mountain bikes og racercykler. Vi glæder os til at tage imod jer på Samos. Mvh. Gitte, Primo Tours Samos

Hotel Saint Nicholas

Spørgsmål:

Dato: 21-06-2016

Hej Gitte ! Jeg prøver igen ! Vi glæder os til Saint Nicholas 12. juli ! 14 dage ! 1. Går der busser fra hotellet til de store byer ? 2. Taxapriser til feks Samos by ? 3. Lange bukser til aftensmad ? 4. Mad ved ankomst ? 5. Info-møde 13.7 ? 6. Udflugter: Priser og ugedage ? 7. Myggeplage ? 8. Arrangerede vandreture ? 9. Mange danskere på hotellet ? På forhånd tak ! Mvh Harry Ørnstrup


Svar:

Hej Harry, Tak for dine spørgsmål. 1. Hotellet har deres egen shuttle bus, hvor I kan køre med gratis til Pythagorion. Der er en afgang pr. dag. Der kører desværre ingen lokalbusser fra Mykali og hotellet til de større byer. 2. Derfor kan det være en god ide at tage en taxa istedet. Til Samos By koster det ca. 15-20 EUR pr. vej.Til Pythagorion er det ca. 15 EUR. 3. Der er ingen kutyme om at man skal have lange bukser på til aftensmaden, hverken på hotellet eller hvis I en aften vælger at tage ud på en restaurant og spiser. 4. Der er mad til jer ved ankomst. Bufetten er åben indtil kl. 21.00, og I vil ankomme ved hotellet ca. kl. 20.30, forbeholdt forsinkelser på flyet. 5. Vi afholder velkomstmøder dagen efter ankomst, altså om onsdagen. Tidspunktet er endnu ikke fastlagt. I får besked herom i velkomstmaterialet I modtager i lufthavnen. 6. De forskellige udflugters dage og priser: Samos' Højdepunkter torsdag 40 EUR Primo Hygge torsdag aften 29 EUR Patmos på egen hånd fredag 44 EUR Patmos med engelsktalende guide fredag 66 EUR Tyrkiet på egeen hånd søndag 52 EUR Tyrkiet og Efesos med engelsktalende guide søndag 80 EUR Bådtur med BBQ mandag 37 EUR 7. Vi døjer med myg her, og især hvis man befinder sig nær vandet, som I er. Jeg selv er allerede plaget lidt af dem. Tag en myggespray med hjemmefra eller I kan købe dem på apoteket hernede. 8. Vi har ingen arrangerede vandreture. Der er nogle som laver vandreture, men det er kun i ydersæsonen, da det er for varmt til vandreture i højsæsonen. Der findes vandreruter flere steder på øen, som vi kan informere dig om ved ankomsten. Både i bjerge, dale og ud til nogle strande - lange som korte. 9. Primo Tours er den eneste danske arrangør som anvender hotellet, og det er forskelligt hvor mange vi har boende fra uge til uge. Jeg håber dette gav dig svar nok, ellers er du velkommen til at spørge igen! Vi glæder os til at tage imod jer 12/7 i lufthavnen. Mvh. Gitte, Primo Tours Samos

Afstand og taxa og guider

Spørgsmål:

Dato: 24-06-2016

Hej! Kan man gå langs standen fra Anastasia (lejligheder) til Pytagorien by,( mener der skulle være omkring 3,5 km) hvad koster det ca. med taxa. Hvor holder guiderne til på samos? hej fra Gitte


Svar:

Hej Gitte Tak for din henvendelse. Det er desværre ikke muligt at gå fra Anastasia langs stranden til Pythagorion. Da skal du gå langs hovedvejen det meste af vejen. Der ligger en Marina lige udenfor Pythagorion og den kan du gå ned på og følge det sidste stykke med grusvej til Pythagorion. En taxa vil koste ca. 8-10 euro pr vej. Os guider bor i Samos by og Pythagorion, så vi er tæt på hotellet. Vi kommer ud på hotellet hver dag pånær onsdag, hvor vi afholder velkomstmøde samt tirsdag. Vi glæder os til at tage imod jer! Med venlig hilsen Gitte, Primo Tours Samos

Samos sweet wine...

Spørgsmål:

Dato: 04-08-2012

Hej nede på Samos. Jeg har et spørgsmål angående den dejlige vin fra Samos. Er det rigtigt de har en "berømt" sød vin dernede?? Vi kunne godt tænke os at vide hvor man eventuelt kan købe disse vine. På forhånd tak. Kent


Svar:

Kære Kent Tak for dit spørgsmål. Den søde vin fra Samos hedder Vin Doux og kan købes i stort set alle supermarkeder på øen, samt på vinfabrikkerne i Samos By og Karlovassi. Den er meget berømt og har vundet mange priser igennem årene. Den er rigtig lækker med et par isterninger i. Vi glæder os til at tage imod dig :) Mvh Gitte, Primo Tours Samos

Strandforhold på Samos

Spørgsmål:

Dato: 04-08-2012

Hej PimoTours Hvordan er strandene på Samos? Har hørt det er stenstrande. Ville gerne hvis vi kunne få lidt information når vi kommer ned til jer omkring gode strande. Yderligere ..er det nødvendigt at tage badesko med? Glæder os til at se jer i uge33 Kærligst Jytte


Svar:

Hej Jytte... Det er rigtigt der er stenstrande hernede, og det er dem der er flest af. Vi har dog ret mange dejlige sandstrande hernede Vi har bl.a Psilli Amos stranden der ligger på den østlige side af Samos. Det er en flot sandstrand hvor der ikke er sten. Det er svært at nævne alle, men vi finder gerne den sandstrand der ligger tættest på dit hotel. Med hensyn til badesko, så er det noget man kan købe hernede for ca 10 euro, hvis det ikke er noget du har med. Vi ses hernede Venligst Josefine

Dykning

Spørgsmål:

Dato: 04-08-2012

Hej dernede... Jeg har hørt man kan dykke på Samos. Har det ikke været forbudt at dykke der tidligere? Håber på jeg får chancen for at dykke dernede :-) Hilsen Jan


Svar:

Hej Jan Ja, det er rigtigt at det har været forbudt at dykke hernede. Det har det været helt op til 2007/2008. Nu har man endelig frigivet dykning, så det er muligt at komme ned og dykke på vrag, se gamle kanoner og hvis man er heldig kan man få glimt af arkæologiske seværdigheder som gamle krukker m.m. Der ligger et top professionelt PADI dykkercenter hernede, der har dykkerture og snorkelture. Håber du kommer en tur i det blå hernede. Mvh Claus

Strand ved hotel Maritsa Bay

Spørgsmål:

Dato: 10-07-2012

Hej! Hvordan er stranden som der står ligger 100 m fra hotellet? Er det en badestrand med mulighed for leje af liggestole og parasoller? Og hvordan kommer man dertil? Er der vej-sti dertil? Er der 3 km til nærmeste indkøb - tavernaer? Venlig hilsen Tine Køedt


Svar:

Hej Tine Stranden der hedder Glicorisa, ligger for enden af vejen nede ved Maritsa Bay. Det er muligt at gå derned på under 10 min. Der er mulighed for leje af solstole og parasoller og det er en sandstrand. Der er mulighed for at spise dernede, men hvis man vil have lidt afveksling skal man ind til Pythagorion. Mht indkøb ligger der en "cash and carry" ca 1,2 km fra hotellet. Mvh. Claus

spa/tennis

Spørgsmål:

Dato: 04-08-2012

Hej Primo Tours Har et spørgsmål vedr. spa samt tennis. Findes det på Samos? med v hilsn Jens


Svar:

Hej Jens Der findes op til flere spa-steder her på Samos. Det er bare et spørgsmål om hvad der er nemmest for dig/hvad du skal bo tættest på. Med hensyn til tennis, så findes der 2 tennisbaner i områderne hvor vi har hoteller. Den ene ligger i Samos. Den er til fri afbenyttelse. Den anden ligger på et af hotellerne i lidt udenfor Pythagorio. Håber dette gav svar på dit spørgsmål. Astrid

STIL DIT SPØRGSMÅL TIL REJSELEDEREN

*: Bedes udfyldt. Du vil modtage en mail når rejselederen har svaret på dit spørgsmål. Dit spørgsmål og svar vil sammen med dit navn derudover blive offentliggjort her på siden. Din email vil ikke blive vist.