Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel i Sivota:

Sivota Diamond Spa Resort
m/helpension

Se hotellet her

Vi er her for jer!

Her i Sivota er vi et team på 6 danske rejseledere. Vi er her for Jer og for at hjælpe til med, at I får en fantastisk og uforglemmelig ferie.

I kan finde os på hotellerne på vores aktuelle træffetider. Kig i infomappen på hotellet.

træffetiderne kan I komme, hvis I vil tilmelde Jer vores udflugter, hvis I skulle have spørgsmål til noget eller hvis I skulle få lyst til en lille hyggesnak med os rejseledere. Vi vil hellere end gerne tage en snak, når I ser os på hotellet.

Derudover har vi et spændende udflugtsprogram, hvor der vil være noget for enhver smag. Udflugtsprogrammet vil I også kunne finde i infomappen eller direkte her på hjemmesiden. På disse udflugter vil der altid være en danske rejseleder med.

Vi vil være til rådighed på vores servicetelefon i tidsrummet 09-21, hvor vi med glæde besvarer de spørgsmål, der måtte opstå i forbindelse med Jeres ferie.

Hvis I skulle få brug for akut hjælp, kan I ringe til vores nødtelefon, hvor vi svarer 24 timer i døgnet.

Service-/nødtelefon

Nummeret til vores Service- og nødtelefon: +45 50 77 80 10