Ornella Resort og Village m/morgenmad
Ornella Resort og Village m/morgenmad

Beliggende direkte ved vandet med egen strand    

Dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed i flotte, rolige omgivelser og med udsigt til det smukke hav og de flotte øer i området. Ornella Resort består af en hovedbygning med reception og morgenmadsrestaurant samt 10 bungalows, som er opført i rustikke materialer som træ og sten. Stedet er beliggende på en bakke med dejlige grønne områder og en spektakulær udsigt. Hver bygning har 2-3 etager og indeholder 4-8 suiter/værelser. Ornella Resort råder over mange mindre swimmingpools, da hver bygning har adgang til en swimmingpool og liggestole. Der er direkte adgang til dejlig privat strand bestående af sand og småsten. På stranden, som deles med nabohotellet, findes liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Hotellet råder endvidere over en træ-solterrasse, som ligger helt ned til vandet. Herfra er det muligt at bade eller snorkle i det krystalklare vand.  


Beliggenhed
Ornella er beliggende i kuperet terræn direkte ved vandet i det smukke 'Græske Caribien' i feriebyen Sivota. Der er cirka 15 minutters gang til byens centrum. Hotellet har egen strand med liggestole og parasoller. Området er kuperet og komplekset er beliggende på en bakke med mange stier og trapper. Stedet kan derfor ikke anbefales til gangbesværede. En taxi til centrum af Sivota beløber sig til ca. 5 Euro.

Faciliteter

Hotellet tilbyder fine faciliteter, som du kan fornøje dig med på din ferie. Der findes en reception/lobby samt en morgenmadsrestaurant og bar, som er beliggende i hovedbygningen øverst i komplekset. Desuden råder hotellet over en hyggelig lille udendørs bar, som ligger placeret i hotellets have i første parket til stranden. Denne åbner normalt medio juni. Der er gratis Wi-Fi på udvalgte områder. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Grækenland er varierende, og udfald kan forekomme. Til hver bungalow hører en swimmingpool og liggestole, som deles med de øvrige gæster.

Værelser

Indkvarteringen foregår i dobbeltværelser eller junior suites. Junior suites består af ét rum og er større end dobbeltværelserne. Alle junior suites ligger i grundplan i enten hovedbygningen eller i én af hotellets 10 bungalows, hvor der er flere værelser i hver bungalow. De to bungalows tættest på havet kaldes seafront. Alle værelser er rummelige og fint indrettet med bad/toilet, telefon, TV, køleskab, gratis aircondition og gratis safetyboks. Hvert værelse har sit eget individuelle præg og interiør af forskelligt materiale.

Alle pools på hotellet er fælles og deles med de øvrige værelser. Enkelte værelser deler også balkon/terrasse. Det varierer, hvorvidt man har terrasse eller balkon, ligesom størrelsen på værelset og udsigten kan variere. Der kan forekomme begrænset havudsigt grundet beplantningen på fællesområderne. 

Værelserne fordeles ud fra antal personer på rejsebeviset. Rejser man to personer og har bestilt et værelse til f.eks. to voksne + to børn, får man ikke nødvendigvis et større værelse eller et værelse med fire senge.

Pension
Opholdet er imed morgenmad, som nydes i restauranten i hovedbygningen i tidsrummet kl. 7.30-10.30

Check-ud fra hotellet

Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud kan man forhøre sig direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, er det typisk mod betaling direkte til hotellet.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at Primo Tours klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Hotelfakta
 • Afstand til centrum 1200 m
 • Afstand til strand 0 m
 • Afstand til indkøb 1200 m
 • Antal værelser 54
 • Etager 3
 • Pool Ja
 • Børnepool Nej
 • Bar Ja
 • Restaurant Ja
 • Air conditioning Ja
 • Håndklædeservice Nej
 • Køleskab Ja
 • Minibar Nej
 • Mini Marked Nej
 • Underholdning Nej
 • Have Ja
 • Elevator Nej
 • WiFi Ja
 • Parasoller Nej
 • Solsenge Ja
 • Shuttlebus til centrum Nej
 • Shuttlebus til stranden Nej
 • Wellness Nej
 • Sikkerhedsboks/safetyboks Nej
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Hårtørrer Ja
 • Kaffemaskine Nej
 • Fitnessrum Nej
 • Antal pools
 • Håndklædeskift Ja
 • TV Ja
 • Afstand til lufthavnen 90 km
 • Rengøring Ja

Se alle fakta

 • Bemærk at der tillægges kr. 178,- pr. person i ovenstående priser.
  Dækker over olie- samt valutajusteringer.
Ønsker du ekstra service på din charterferie:
 • Mad på flyet tur/retur kr. 198,-
 • Sædereservation - alm. sæde fra kr. 60,- pr. vej
  Sædereservation - ekstra benplads kr. 175,- pr. vej.
 • Transfer til og fra lufthavnen kr. 228,- pr. person.
 • Bagage kr. 130,- for 1 stk. på 20 kg. tur/retur.

 

Bedømmelser

Bedste Hotel.

Skrevet af Jytte

Vi boede på Ornella Resort. Tror det var det allerbedste hotel for os på Sivota. Flotteste havudsigt. Egen strand til hotellet med gratis liggestole, flot strand med sand og lidt småsten, men så fin at det ikke var nødvendigt med badesko. Mange flotte fisk i vandet, så et rigtigt godt sted for dem, der elske at snorkle. Men ellers er der meget andet at kigge på. De omkringliggende øer og alle de småbåde og skibe der kommer forbi. God morgenmad på hotellet, flink personale, god rengøring, gratis lån af håndklæder til stranden. Er en stejl bakke at gå op og ned af til byen, men overkommelig for de fleste. Ellers kan man tage taxa , koster kun 5 euro hver vej. Gode restauranter ved havnen, men er ikke de første og største, der er de bedste. Anbefaler en lille restaurant længere nede ad havneområdet, som hedder "Castelio", er moren, der laver maden, datteren serverer. Rigtig dejlig mad???? God bådtur til Korfu. Flot flot udsigt til de omkringliggende øer.

Ornella Resort med super hyggelig strand

Skrevet af Knud Henning Nielsen

Ornella er skønt beliggende med havudsigt fra mange værelser, men gangbesværede skal nok tænke over, om det er rette valg for dem, idet adgangsvejen er meget stejl. Hotellet har egen skøn strand med gratis liggestole og parasoller. Værelserne er pænt indrettet med gratis safetybox og aircondition. Wi-fi virker delvis. Rengøring af værelset er fin, og der bliver skiftet håndklæder og sengetøj hver dag. Morgenbuffet med pænt udvalg. Mulighed for roomservice fra middagstid med enkelte retter til ok priser. F.eks. græsk salat til 5,50 euro. Havde ikke meget kontakt med personalet. En skam, at hotellet ikke råder over et værelse til omklædning, når man skal med aftenfly, og derfor har fem timer uden værelse. Rejselederne på destinationen er simpelthen en fin reklame for Primo tours. Utroligt, at bureauet hvert år er i stand til at finde så eminente unge mennesker frem til disse jobs. Man ser dem dukke op hos gæsterne såvel ved restauranterne, i byen, på udflugterne og sågar på stranden, hvor man får en hyggelig snak med dem. Og så taler de alle dansk. Selv om det var gang nr 3 vi besøgte Sivota med Primo tours, håber jeg ikke det bliver sidste gang, for der er stadigvæk noget vi ikke har deltaget i, eller strande og restauranter der ikke er besøgt.

En ferie i top-klasse

Skrevet af Marianne Moltsen

Når du først har prøvet at rejse med Primo tours, får du svært ved at rejse med andre selskaber primært på grund af deres helt suveræne guide-service. Vi har rejst rigtig meget med andre selskaber, men aldrig har vi oplevet sådan en service, som de søde guider gav os. Hver formiddag og eftermiddag kom de lige forbi og hørte, om alt var ok og de havde altid tid til en lille snak. På trods af at det var meget unge mennesker (det er guider jo for det meste), så var de super professionelle. Og da vi skulle hjem, stod de i lufthavnen og gav håndtryk og knus til farvel til hver eneste turist. Jeg synes desværre ikke jeg fik fortalt dem, hvor fantastiske de havde været, for jeg havde en stor klump i halsen ved afskeden. Men tusind tak til jer. Stedet var jo helt bjergtagende og noget af det grønneste og mest frodige man kan forestille sig. Slet ikke som de afsvedne græske øer ser ud på dette tidspunkt af året. Resortet var ok med venligt personale og udsigten fra vores værelse var helt perfekt. En skøn terrasse med masser af eftermiddagssol, så det ville ha' været skønt, hvis hotellet havde stillet en parasol til rådighed. Den købte vi selv hos købmanden på den anden side af havnen (ham med den røde papegøje), som også leverede alle vores varer til værelset. På hotellets private strand var der en rigtig dejlig og stor træterrasse bygget ud over vandet med masser af liggestole og parasoller. Badevandet var roligt og havde en god temperatur. Vi tilmeldte os flere af Primo tours arrangementer, hvor vi især kan anbefale "Primo hygge", som var både sjov og hyggelig og rigtig godt arrangeret af de søde guider. Havneområdet med alle restauranterne var et dejligt sted specielt om aftenen, og vi kunne gå i fred og ro uden at blive generet af tjenerne for at komme ind og spise, som de ellers bruger på mange andre turistmål. Vi kan varmt anbefale at rejse til Sivota - specielt når det er med Primo tours som rejseselskab. Vi håber at komme dertil igen.

Fantastisk!

Skrevet af Annette

Fantastisk beliggenhed, dejlig store værelser, som blev gjort rene hver dag, sød og venlig personale. Morgenmaden var lidt ensformig men smagte godt. Sivota er en utrolig hyggelig by, med masser af dejlige spisesteder, og billige, hvis man lige går lidt væk fra havneområdet. Lej en lille båd, og sejl rundt og oplev stedet, det er en ren lease for sjælen. Det er absolut et hotel og område vi vil anbefale til andre, som ønsker luksus til fornuftige priser. Dog skal lige siges at det er et meget bakket område, og ikke for dårlig gående, men der kører taxa fra hotellet og til byen for 5€ igen... Luksus