Billige restpladser i marts og april. Fra kun kr. 3.498,- med gratis golf, spa, vandreture, tennis og lån af cykler - se mere her

Sivota Diamond Spa Resort m/helpension

Luk Vindue
Billede 1 af 44

Lækkert luksushotel med panoramaudsigt

Hotel Sivota Diamond Spa Resort er perfekt beliggende på toppen af en bakke og har en imponerende udsigt til det smukke hav og de mange smukke øer i området. Arkitekten bag hotellet har virkelig opnået sine mål med at bygge et unikt hotel i rustik stil i enestående omgivelser. Hotellet er opført i rå kampesten kombineret med et utal af flotte detaljer og udsøgte materialer.

Overalt er det den betagende udsigt, som brænder sig fast på nethinden. Solterrassen er en verden for sig med sine imponerende azurblå swimmingpools og skønne opholdsområder med solstole og parasoller. Sivota Diamond Spa Resort har fået tildelt flere æresbevisninger grundet det høje service- og kvalitetsniveau og ikke mindst de skønne omgivelser. Sivota Diamond Spa Resort er det perfekte ferieparadis, og stedet kan anbefales til alle, dog ikke gangbesværede, da hotellet er bygget i kuperet terræn med mange trapper.


Beliggenhed

Hotellet ligger på bjergskråningen over den charmerende ferieby Sivota - også kaldet "det græske Caribien".  Der er cirka 10 minutters gang i kuperet terræn til byens centrum og omkring 800 m. til den nærmeste strand Bella Vraka eller Karvouno Beach. Man flyver til lufthavnen i Preveza, hvorfra der er godt 1 time og 30 minutters kørsel gennem det flotte landskab til Sivota.

Faciliteter
Hotellet byder på flotte faciliteter såsom 3 swimmingpools, børnepool, buffetrestaurant, à la carte restaurant, bar, konferencecenter, fitnessrum og en mindre legeplads. Poolhåndklæder står til gratis rådighed - dog betales et depositum. Gratis Wi-Fi. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Grækenland kan være varierende, og udfald kan forekomme. Sivota Diamond Spa Resort råder over et dejligt spaområde med mulighed for dampbad, sauna og indendørs swimmingpool samt forskellige former for behandlinger mod gebyr. Der er kun adgang for voksne over 16 år i spaområdet. Hotellet tilbyder vaskeri-service mod gebyr.

Værelser
Indkvarteringen foregår i flotte og moderne værelser af forskellig størrelse. Alle værelser er elegante og smagfuldt indrettet med bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, køleskab/minibar, gratis aircondition, gratis safetyboks samt balkon eller terrasse. Der er mulighed for leje af babyseng mod gebyr.

Dobbeltværelse (2-3 personer), ca.21 m2.
Dobbeltværelser har som udgangspunkt udsigt mod havnen og bjergene.

Bungalow med havudsigt (2-3 personer), ca. 24-28 m2.
Alle værelser i bungalow har balkon og udsigt mod havet. Der er 4-6 værelser i hver bungalow, så man har ikke sin egen bungalow.
Rejser I flere familier sammen, er der mulighed for connecting door mellem værelse 701-702, 705- 706 samt 801-802.

Bungalow med privat pool (2-3 personer), ca. 24-28 m2.
Alle værelser i bungalow med privat pool har terrasse og havudsigt. Der er 4-6 værelser i hver bungalow, så man har ikke sin egen bungalow. De øvrige værelser har naturligvis ikke adgang til den private pool. Rejser I flere familier sammen, er der mulighed for connecting door mellem værelse 805-806.

Junior suite (2-4 personer), ca. 32-35 m2.
Alle junior suites består af ét stort rum med god plads og fås både med og uden havudsigt

2-værelses suite m. havudsigt (2-5 personer), ca. 55 m2.
Hotellets mest luksuriøse suite (K32), som er placeret over restauranten med smuk panoramaudsigt over havet. Suiten består af et stort opholdsrum med dobbeltseng, hvorfra der er trin ned til opholdsstue med sofa. Desuden separat soveværelse med og dejlig balkon. 

2-værelses suite (2-5 personer), ca. 50 m2.
Primo Tours råder over to 2-værelses suiter, som er forskellige.
Den ene (K7) er størst og består af 2 soveværelser med hver sin balkon med mountain view og fælles entré. Der er to badeværelser hvoraf ét har bruser og ét har badekar.

Den anden (K14) er består af rummelig opholdsrum m. dobbeltseng og sofa, et badeværelse samt separat soveværelse og lille terrasse i forbindelse med indgangen til suiten. Ved belægning med 5 personer, må maks 4 heraf være voksne.

Deluxe Villa med privat pool (2-5 personer), ca. 60 m2.
Deluxe Villa består af dejligt opholdsrum med udgang til terrasse med privat pool samt separat soveværelse. Badeværelse med bruser og badekar med jacuzzi. TV og minibar såvel opholdsrum som soveværelse, mini bibliotek, DVD afspiller og elkedel. Lille have med privat pool på 21 m2. Ved belægning med 5 personer, må maks 3 heraf være voksne.

Valg af specifikt værelsesnummer
Som noget helt unikt kan man booke et specifikt værelsesnummer på Sivota Diamond Spa Resort. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo tæt ved eller længst fra fællesområdet, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo samlet. På Sivota Diamond Spa Resort er der endvidere i nogle få værelser mulighed for "connecting door" til naboværelset (se under hotelbilleder). Det koster 500 kr. pr. uge pr. værelsesnummer, der bookes specifikt. 

Pension

Opholdet er med helpension, hvilket inkluderer morgen-, middags-, og aftensmad. Alle måltider serveres fra buffet.

Morgenmad: kl. 07.30-10.00. 
Frokost: kl. 13.00-15.00.
Aftensmad: kl. 19.30-22.30.

Drikkevarer afregnes direkte med hotellet.

VisitSun hotel med mange fordele
Sivota Diamond Spa Resort er ét af vores populære VisitSun hoteller. Her får du en række fordele som bl.a. direkte transfer til/fra lufthavn og  gratis WiFi. Læs mere om vores VisitSun koncept her.

Check-ud fra hotellet
Check-ud på Sivota Diamond Spa Resort er kl. 11.00 på afrejsedagen.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort og er ikke inkluderet i rejsens pris. 
Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at Primo Tours klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for afgiftens størrelse.

Læs mere
Hotelfakta
Første plads
 • Afstand til strand 800m
 • Antal værelser 73
 • Afstand til centrum 600m
 • Etager 2
 • Afstand til indkøb 1000m
 • Elevator Ja
 • Afstand til lufthavnen 90 km
 • WiFi (evt. mod gebyr) Ja
 • Antal pools 3
 • Aircondition (evt. mod gebyr) Ja
 • Børnepool Ja
 • Håndklædeservice (evt. mod gebyr) Ja
 • Solsenge Ja
 • Safetyboks (evt. mod gebyr) Ja
 • Parasoller Ja
 • Køleskab Ja
 • Bar Ja
 • Minibar Ja
 • Restaurant Ja
 • Elkedel Nej
 • Mini Marked Nej
 • Kaffemaskine Nej
 • Fitnessrum Ja
 • Hårtørrer Ja
 • Underholdning Nej
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Wellness Ja
 • TV Ja
 • Shuttlebus til stranden Nej
 • Shuttlebus til centrum Nej
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 8o Tjek vejret
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Tilkøb Charterpakken på din ferie

Charterpakken inkluderer:

 • Mad på flyet t/r kr. 229,- pr. person
 • Bagage á 20 kg kr. 349,- pr. stk
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r kr. 249,- pr. person
Din pris: kr. 749,-

Du sparer kr. 78,-

Normalpris kr. 827,-

Energisikring - Undgå uventede meromkostninger

Vi ønsker, at du som rejsende er sikret mod en efteropkrævning som følge af ekstraordinære prisstigninger på f.eks. brændstof.

Tilkøb Energisikring for kun kr. 149,- pr. person

Din garanti mod en eventuel efteropkrævning. Læs mere her.

Ønsker du ekstra service på din charterferie
 • Sædereservation alm. sæde kr. 100,- pr. vej
 • Sædereservation forrest i kabinen kr. 125,- pr. vej
 • Sædereservation ekstra benplads kr. 275.- pr vej
 • Afbestillingsforsikring kr. 399,- pr. person - krydsdækker alle på rejsebeviset
Anmeldelser af hotellet

Det siger gæsterne

Fantastisk udsigt og guider.

Skrevet af Jørgen Gregersen

Lige hjemkommet fra Sivota. Vi har været mange steder, men godt nok sjældent man får så god en udsigt og behandling af hotellets ansatte. Guider fra Primo Tours og Århus charter var også helt fantastiske.

Billederne snyder ikke

Skrevet af Betina Hviid

Vi har været på en af vores bedste ferier. Hotellet Diamond spa Resort var super lækkert, sødt og hjælpsomt personale, lækker mad morgen, middag og aften og den skønneste udsigt, vi er helt solgt! Og den dejlige ro. Der er gode muligheder for af finde en dejlig strand med det klareste vand. Vi var rigtig heldige med vores guider, de var så søde og var klart synlige hele ferien med gode ture og arrangementer. Vi kommer helt sikkert igen !!!

Skønne Sivota og Diamond Spa

Skrevet af Dorrit Iversen

Andet besøg på Diamond Spa Hotel og endnu engang en dejlig oplevelse, Denne gang bare os to "gamle", som nød dagene på hotellet med lækker mad, godt værelse og sødt og behjælpeligt personale. Badestrandene blev flittigt brugt ikke mindst pga varmen. Enkelte længere gåture blev det også til. Dejligt med rejseledere, som sender beskeder på sms, så vi var opdateret hele tiden.

Rigtig dejligt hotel, fantastisk udsigt.

Skrevet af Kirsten Sørensen

Rigtig dejligt hotel, stille og roligt, så der var rig mulighed for afslapning og at nyde det dejlige poolområde. God mad og venlig personale. Skøn beliggenhed, tæt på både by, vandsport, og dejligt badevand. Helt enestående udsigt. - vi kommer helt sikkert tilbage til Sivota og Diamond Spa.

5
Fremragende
45 anmeldelser
100% af vores gæster har givet dette hotel 4 eller 5-sjernede anmeldelser.
5
96 %
4
4 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Skriv din anmeldelse
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.
  
Næste >