Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Alanya

Farverig basar, kilometervis af badestrande og fantastiske restauranter

Info om Alanya

Alanya har idag ca. 300.000 indbyggere. Dejlige sandstrande, eksotisk byliv, farverige basar, et væld af butikker, fantastiske restauranter og en gæstfrihed i særklasse. Alanya byder på oplevelser for hele familien. Højt hævet over resten af byen findes Alanyas kendetegn, den gamle borg. På vej op til borgen af den snoede og til tider meget stejle vej, finder du små cafeer, boder og hyggelige restauranter.

Læs mere

Landsbytur

Har du lyst til at opleve det ægte Tyrkiet, hvor du kan smage frisk fisk fra den lokale flod, opleve de smukke Taurusbjerge og mærke den lokale stemning?

Turen starter med flotte feriebilleder på terrasserne bag Alanya, hvorefter vi fortsætter i de snoede Taurusbjerge op til den gamle moské fra 1200-tallet. Vi kører derefter videre mod Ceren restaurant, hvor der ville blive serveret en lækker frokost i ægte tyrkisk stil.

På vej hjem mod Alanya kører vi forbi Hassan. Han er den lokale smed, som laver unikke gedehornsknive. Han har også en lille udfordring til Jer stærke mænd og kvinder.
Vil du væk fra det pulserende og varme liv i Alanya, og vil du kunne fortælle, hvordan Tyrkiet rigtigt er, så tag med os rejseledere på landsbytur. 

Husk:

  • Kamera
  • Drikkevand
  • Solbriller