Alanya

Farverig basar, kilometervis af badestrande og fantastiske restauranter

Info om Alanya

Alanya har idag ca. 300.000 indbyggere. Dejlige sandstrande, eksotisk byliv, farverige basar, et væld af butikker, fantastiske restauranter og en gæstfrihed i særklasse. Alanya byder på oplevelser for hele familien. Højt hævet over resten af byen findes Alanyas kendetegn, den gamle borg. På vej op til borgen af den snoede og til tider meget stejle vej, finder du små cafeer, boder og hyggelige restauranter.

Læs mere

Solnedgang på middelhavet

Kom med på en hyggelig og sjov tur og samtidig se den smukke solnedgang på middelhavet.

Søndag eftermiddag inviterer vi jer på en tur rundt i Alanya by, vi skal blandt andet besøge de kendte Terasser oppe i Taurus bjergene. Fra Terasserne har I den flotteste udsigt udover Alanya by, her vil der selvfølgelig være mulighed for at få taget nogle helt fantastiske feriebilleder.

Vi vil derefter tage en tur ind til Alanya centrum hvor vi vil vise jer lidt af byen, de steder som vi synes I skal se og så slutter vi af med at tage ned til marinaen hvor vi tager en flot træbåd ud på havet og spiser aftensmad, mens vi ser solen gå ned over bjergene, et syn man sjældent vil glemme.

Denne tur er en oplagt mulighed for at få set Alanya. Vi guider glæder os altid til denne tur, så vi håber, at I vil gøre os selskab og få en hyggelig aften.

Turen koster kun 20 €, vi guider vil hente jer på jeres hotel om eftermiddagen, der vil blive serveret mad om bord på båden, det eneste man skal have med er penge til drikkevarer. Når solen er gået ned og vi er kommet i havn vil vi sige tak for en god aften og herefter er det op til jer, om I har lyst til at blive inde i byen eller tage tilbage på hotellet, dette er dog for egen regning.