Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Istanbul

Oplev blandingen af europæisk og asiatisk kultur i én og samme by

Istanbul byder på masser af seværdigheder såsom Den Blå Moske, Hagia Sophia og Topkapi paladset
  • Pulserende storby med noget for alle
  • Masser af seværdigheder og unikke bydele
  • Tank energien op med tyrkisk hamam

Info om Istanbul

På din storbyferie til Istanbul vil du få masser af nye indtryk og skønne oplevelser, som man ikke finder mange andre steder.

Byen har både en blanding af europæisk og asiatisk kultur, hvor Bosporus’ vand deler byen over i de to kulturer. Noget af det, som der gør byen unik er dens tilgængelighed. Byen er let at komme rundt i og priserne dejligt lave.

Læs mere

Oplev mere af verden

Vælg en rejse på egen hånd og se frem til unikke ferieoplevelser. Læs mere her.

ISTANBUL

På din storbyferie til Istanbul vil du få masser af nye indtryk og skønne oplevelser, som man ikke finder mange andre steder.

Du kan på gå-ben komme frem til næsten alt, men ønsker du ind i mellem at spare tid og kræfter, så fungere den kollektive trafik også udmærket – både på land og på vand.

Oplevelser i Istanbul

Istanbul er en kæmpe pulserende storby, som gemmer på fantastiske oplevelser, såsom de verdensberømte seværdigheder Den Blå Moske, Hagia Sophia og Topkapi paladset – alle tre flotte og kæmpe bygningsværker, som du kan spotte næsten uanset hvor du befinder dig i byen.

Når afslapningskontoen skal tankes op må du selvfølgelig en tur forbi et tyrkisk hamam. En spaoplevelse, som er svær at finde til de samme penge i Danmark. Det siges at både krop og sjæl bliver renset igennem i en tur i hamam.

I Istanbul får du noget af det hele med Beyoglu, som er en af de mest trendy bydele med moderne hoteller, lækre restauranter og barer samt gode specialbutikker. Tag derefter til den gamle bydel Sultanahmet, som byder på historiske seværdigheder og butikker, som kan tilfredsstille selv den mest kræsne shopper.