Istanbul

Oplev blandingen af europæisk og asiatisk kultur i én og samme by

Istanbul byder på masser af seværdigheder såsom Den Blå Moske, Hagia Sophia og Topkapi paladset
  • Pulserende storby med noget for alle
  • Masser af seværdigheder og unikke bydele
  • Tank energien op med tyrkisk hamam
Luk Vindue
Billede 1 af 7

Info om Istanbul

På din storbyferie til Istanbul vil du få masser af nye indtryk og skønne oplevelser, som man ikke finder mange andre steder.

Byen har både en blanding af europæisk og asiatisk kultur, hvor Bosporus’ vand deler byen over i de to kulturer. Noget af det, som der gør byen unik er dens tilgængelighed. Byen er let at komme rundt i og priserne dejligt lave.

Læs mere

Oplev mere af verden

Vælg en rejse på egen hånd og se frem til unikke ferieoplevelser. Læs mere her.

Gæsternes

Rejsetips om Istanbul

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  
Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.

  

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: