Tyrkiet

Lunt, rent og lækkert badevand
ved de skønne sandstrande.

I Tyrkiet får du rigtig meget ferie for pengene med skønne hoteller og lange sandstrande.
  • Tyrkiets areal er 783.562 km² og har en befolkning på ca. 71 millioner
  • Istanbul er Tyrkiets største by med ca. 13 millioner indbyggere
  • De vigtigste eksportvarer er tobak, bomuld, tæpper og oliven
Luk Vindue
Billede 1 af 46

Hos Primo Tours er vi særligt glade for Tyrkiet, og rejser til Tyrkiet er blandt vore allermest populære. Tyrkiet er broen mellem øst og vest – mellem Europa og Asien – og er omgivet af tre have: Sortehavet mod nord, Det Ægæiske Hav mod vest og Middelhavet mod syd, og sammenlagt har Tyrkiet næsten 8.500 km kystlinje.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.5 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Tyrkiet

Antal bedømmelser i alt: 60
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  15   >  

Fantastisk hotel og skønne Guider !

Skrevet af Kathrine Møller Thomsen

Et helt igennem fantastisk hotel. Lækre værelser, pools, indretning osv. Desværre var maden ikke helt 1. Klasse. Men det var der og det kunne spises. Guiderne Ida, Jette og hende fra Århus charter vi selvfølgelig ikke kan huske hvad hedder, var helt fantastiske. Vores datter var helt besat af dem og taler stadig om dem her snart 3 måneder efter ferien. Tak for skøn service, hjælp og råd.

Endnu en god familieferie

Skrevet af Inge Vesterskov Sørensen

Det er anden gang vi har hele familien med til Dream Family Club. Denne gang var vi 15 i alt. Børnene var godt underholdt med alle de gode pools og vandrutsjebaner. Værelserne er store, lyse og rene. Maden var fin - der var noget for enhver smag. Jette var den perfekte rejseleder sammen med Amalie. Vi var med på udflugt, som var vældig interessant. Samtidig hjalp Jette os med, at få lejet en båd, så vi kunne få vores egen udflugt. Det var helt perfekt. Vi blev hentet på hotellet, fulgt til og fra båden, sejlet rundt i 4 timer, med stop til badning. Der blev også sørget for en lækker frokost til os. Den tur får topkarakter af os alle sammen. Dejligt med danske rejseledere, som er så hjælpsomme, smilende, tilstede og gode til at underholde.

Super lækkert

Skrevet af Gitte Vinther Jensen

Alladin beach hotel er et virkelig lækkert hotel, god beliggenhed helt på stranden og pool tæt på. Utrolig serviceminded personale på hotellet.. Pænt og rent. Maden var virkelig god, ikke så stort udvalg, men god variation. Derudover ligger det bare godt, der er ikke langt ind til Alanyas bymidte.. Super lækkert, at det er et voksenhotel. Vi kommer helt sikkert retur.

Ferie + ris og ros.

Skrevet af Vita Steiner

Diamond Hill Resort i Tosmur. Det skønneste hotel, flot og med den bedste udsigt og super god service. Utrolig glad og venlig Hoteldirektør. Skønt smilende personale i både Reseption og restaurant, personalet ved både pool og især stranden er fantastiske, super rengøring hver dag af søde kvinder. Har været på Diamond mange gange og har allerede bestilt næste rejse igen til Diamond og altid ved det aller bedste rejseselskab Primo Tours. Som også har de skønneste sødeste hjælpsomme guider. Tak til Pernille, Simon og Anders.

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.