Tyrkiet
Lunt, rent og lækkert badevand
ved de skønne sandstrand.

Fakta

  • Samlede areal er 783.562 km²
  • Befolkningen er på ca. 71 millioner
  • Istanbul er Tyrkiets største by med ca. 13 millioner indbyggere
  • De vigtigste eksportvarer er tobak, bomuld, tæpper og oliven
Tyrkiet
Lunt, rent og lækkert badevand
ved de skønne sandstrand.

Fakta

  • Samlede areal er 783.562 km²
  • Befolkningen er på ca. 71 millioner
  • Istanbul er Tyrkiets største by med ca. 13 millioner indbyggere
  • De vigtigste eksportvarer er tobak, bomuld, tæpper og oliven
Gæsternes

Rejsetips om Tyrkiet

Tyrkiet igen

Skrevet af Karsten Kristiansen

Vi besøgte hotellet i starten af august 2019. Tidligere har vi 2 gange været i Alanya, hvilket betød at vi egentlig havde afskrevet Tyrkiet som destination. Ferien i Side har dog ændret vores syn på Tyrkiet. 1. Transfertid halveret 2. Store værelser 3. Fantastisk koncept med mulighed for spisning ved stranden 4. Dejligt med vandrutsjebaner 5. Synlige og imødekommende rejseledere Vi er enige om at dette hotel absolut sagtens kan blive vores feriedestination igen. Eneste anke er dog hjemrejsetidspunktet. Primo Tours, I er nødt til at finde en anden mulighed, end hjemrejseafgang kl. 2250. Det ødelægger den sidste dag, når man skal være ude af værelset kl. 1200. Det er godt nok muligt at bade i massageområdet, men her er kun 1 bruser til henholdsvis damer og herrer, og det turde vi ikke løbe an på. Så vi var ved poolen til sidst på formiddagen, hvorefter vi tog bad på værelset og checkede ud. Resten af dagen til afgangstidspunktet kl. 1930, opholdt vi os i receptionsområdet.

Dejligt Hotel.

Skrevet af Anette Rindom Nielsen

Dejligt hotel. Flink Personale, pænt og rent alle vegne. Maden okay, dog virker det lidt for småt når så mange mennesker skal bespises, en skam man ikke kan sidde ude og spise. Værelset var på alle måder fint. Altan /Balkon/ med havudsigt jeg ved ikke hvad 1,5 kvm"kaldes (det var ikke pengene værd). Vi brugte den stort set ikke da der var for trangt. Meget trafikstøj. Alt i alt, vi havde en god ferie.

Garanti for en god ferie.

Skrevet af Lars Bjerregaard

Et lille hyggeligt hotel hvor der kommer mange stamgæster. Der er pænt og rent og værelserne er store. Og så er betjeningen noget helt for sig og det er sikkert også en af grundene til at folk kommer igen og igen.

ferie 2019

Skrevet af frank stahl pedersen

Har lige været afsted på Diamond Hill her uge 26. pænt og rent god service, men deres elevatore de køre da som om varmen genere dem. vi boede heldigvis på 4 etage godt vi ikke boede højere da vi brugte trapperne 9 ud af 10 gange da elevatorene bare kørte forbi en selvom man havde trykket og ventet laaaaang tid. Ultra all inclusive det er sgu da nemt når man bare har det samme hver dag i et tids rum. poolbaren havde i hvert fald det samme 6 ud af 7 dage det er for ringe med de stjerner hotellet har. der står snacks mellem måltiderne men det er det samme der er fremme fra 12 til 16.

Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.