Skoleferien er tæt på udsolgt – se de bedste tilbud i august eller september

Tyrkiet

Lunt, rent og lækkert badevand
ved de skønne sandstrande.

I Tyrkiet får du rigtig meget ferie for pengene med skønne hoteller og lange sandstrande.
  • Tyrkiets areal er 783.562 km² og har en befolkning på ca. 71 millioner
  • Istanbul er Tyrkiets største by med ca. 13 millioner indbyggere
  • De vigtigste eksportvarer er tobak, bomuld, tæpper og oliven
Luk Vindue
Billede 1 af 49
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Luk søgning

Hos Primo Tours er vi særligt glade for Tyrkiet, og rejser til Tyrkiet er blandt vore allermest populære. Tyrkiet er broen mellem øst og vest – mellem Europa og Asien – og er omgivet af tre have: Sortehavet mod nord, Det Ægæiske Hav mod vest og Middelhavet mod syd, og sammenlagt har Tyrkiet næsten 8.500 km kystlinje.

Læs mere

FAKTA

I Tyrkiet får du rigtig meget ferie for pengene med skønne hoteller og lange sandstrande.

  • Tyrkiets areal er 783.562 km² og har en befolkning på ca. 71 millioner
  • Istanbul er Tyrkiets største by med ca. 13 millioner indbyggere
  • De vigtigste eksportvarer er tobak, bomuld, tæpper og oliven
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 15o Tjek vejret
Gæsternes

Rejsetips om Tyrkiet

Antal bedømmelser i alt: 0
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  1   >  

Det bedste hotel i Alanya

Skrevet af Ann Vardar

Der findes ikke bedre hotel end Panorama i Alanya. Alt er simpelthen lækkert og fantastisk personale. Der er altid pænt rent og der mangler overhovedet ingenting. Selvom man bor uf til hovedvejen, så hører man ikke trafikken og den er der alligevel en del af, men der er fuldstændig isoleret og værelserne er så lækre. Ligger helt fantastisk og det tager kun 8-10 min, så står man midt i basaren. Elsker bare at være på det hotel.

Fantastisk hotel og skønne Guider !

Skrevet af Kathrine Møller Thomsen

Et helt igennem fantastisk hotel. Lækre værelser, pools, indretning osv. Desværre var maden ikke helt 1. Klasse. Men det var der og det kunne spises. Guiderne Ida, Jette og hende fra Århus charter vi selvfølgelig ikke kan huske hvad hedder, var helt fantastiske. Vores datter var helt besat af dem og taler stadig om dem her snart 3 måneder efter ferien. Tak for skøn service, hjælp og råd.

Endnu en god familieferie

Skrevet af Inge Vesterskov Sørensen

Det er anden gang vi har hele familien med til Dream Family Club. Denne gang var vi 15 i alt. Børnene var godt underholdt med alle de gode pools og vandrutsjebaner. Værelserne er store, lyse og rene. Maden var fin - der var noget for enhver smag. Jette var den perfekte rejseleder sammen med Amalie. Vi var med på udflugt, som var vældig interessant. Samtidig hjalp Jette os med, at få lejet en båd, så vi kunne få vores egen udflugt. Det var helt perfekt. Vi blev hentet på hotellet, fulgt til og fra båden, sejlet rundt i 4 timer, med stop til badning. Der blev også sørget for en lækker frokost til os. Den tur får topkarakter af os alle sammen. Dejligt med danske rejseledere, som er så hjælpsomme, smilende, tilstede og gode til at underholde.

Super lækkert

Skrevet af Gitte Vinther Jensen

Alladin beach hotel er et virkelig lækkert hotel, god beliggenhed helt på stranden og pool tæt på. Utrolig serviceminded personale på hotellet.. Pænt og rent. Maden var virkelig god, ikke så stort udvalg, men god variation. Derudover ligger det bare godt, der er ikke langt ind til Alanyas bymidte.. Super lækkert, at det er et voksenhotel. Vi kommer helt sikkert retur.

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.