Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Side

Tyrkiets ældste havneby rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder

Info om Side

Side er beliggende imellem Antalya og feriebyen Alanya – ca. 1 times kørsel fra lufthavnen. Side ligger på en halvø med sandstrande til begge sider. Denne gamle havneby er en af Tyrkiets ældste, og rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder - en eventyrlig byport og ruinerne af et stort amfiteater med plads til ca. 19.000 tilskuere.

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel i Side:

Dream Family Club
m/All Inclusive

Se hotellet her

SIDE

I Side får du rigtig meget ferie for pengene

Side er beliggende imellem Antalya og feriebyen Alanya – ca. 1 times kørsel fra lufthavnen.

Side ligger på en halvø med sandstrande til begge sider. Denne gamle havneby er en af Tyrkiets ældste, og rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder, fx en eventyrlig byport og ruinerne af et stort amfiteater med plads til ca. 19.000 tilskuere. Bymuren og det romerske amfiteater vidner om fantastiske levn fra en antik tid i stor udvikling.

Side har den smukkeste og hyggeligste shoppinggade i hele Tyrkiet

Den gamle bydel domineres af restauranter og butikker, men også af resterne af et græsk tempel og mange antikke bygninger. Denne smukke gamle ruinby er utrolig fascinerende og har uden tvivl den smukkeste og hyggeligste shoppinggade i Tyrkiet. 

Den nyopførte strandpromenade på ca. 3 km indbyder til skønne gåture i dejlige omgivelser. Og i det hele taget er strandene omkring den lille halvø utrolig velholdte, med et utal af hoteller og restauranter i alle variationer.

En gæstfrihed i særklasse

I Side får man utrolig meget ferie for pengene: skønne strande, flotte hoteller, masser af forlystelser, grønne blomsterfyldte områder og ægte tyrkisk charme. Dertil kommer kilometervis af badestrande, den farverige bazar, fantastiske restauranter og en gæstfrihed i særklasse. Side byder på alle måder på ferieoplevelser for hele familien!

De mange spændende butikker har alle en masse spændende ting at byde på. Specielt butikker med tøj og sko er i overtal. Og har du handelstalenterne i orden, kan du gøre masser af gode køb. Men vær også opmærksom på at meget af det som sælges, er kopivarer, som det er ulovligt at medbringe til Danmark.

Får man lyst til en pause fra de dejlige sandstrande og det eksotiske byliv, så venter der også masser af andre oplevelser derude. Tag fx en tur ind i landet mellem frodige bjerge og floder og oplev den tyrkiske hverdag i de små landsbyer, den eksotiske kultur, farvestrålende blomsteranretninger og en mangfoldig natur.

Hos Primo Tours er vi stolte af at kunne tilbyde rejser til Side, som hurtigt er kommet op blandt danskernes absolutte favoritter.