Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Side

Tyrkiets ældste havneby rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder

Info om Side

Side er beliggende imellem Antalya og feriebyen Alanya – ca. 1 times kørsel fra lufthavnen. Side ligger på en halvø med sandstrande til begge sider. Denne gamle havneby er en af Tyrkiets ældste, og rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder - en eventyrlig byport og ruinerne af et stort amfiteater med plads til ca. 19.000 tilskuere.

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel i Side:

Dream Family Club
m/All Inclusive

Se hotellet her

Byrundtur i det spændende antikke Side

Kom med på en fantastisk tur, hvor vi starter med at besøge Sides bedste læderbutik.

Herefter vil bussen tage os videre til det skønne Antik Side, hvor det vil være muligt at høre en masse om Sides historie, og få taget en masse flotte billeder af ruinerne.

Vi vil dernæst besøge bl.a. Öga optik og Brillant smykker, hvorefter vi begiver os videre mod resterne af det flotte Apollon Temple. Her vil der være mulighed for at tage billeder med det flotte tempel i baggrunden. Efterfølgende går vi videre mod den lækre restaurant Aphrodite, der har en perfekt placering ned til Side havn.

Dette vil være sidste stop på ruten, hvor man herefter vil have tid til at udforske antik Side på egen hånd. Vi mødes igen senere og tager sam-men tilbage til hotellet.

Denne tur er en oplagt mulighed for at få set Side og alle dets vidundere, samt komme ud og shoppe lidt i Sides bazar og få pruttet om prisen på tyrkisk manér.