Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Kreta

Grækenlands største og mest populære ferieø

Feriefavoritten Kreta byder på flere af vores mest populære hoteller med masser af gengangere.
  • Kretas areal er 8.336 km² og har 650.000 indbyggere
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje og det højeste bjerg er 2.456 m
Luk Vindue
Billede 1 af 53

Info om Kreta

På Kreta kan du få det hele! Små idylliske bugter med krystalklart vand, vidunderlige kilometerlange strande og endda Europas eneste naturlige palmestrand. Her på øen sætter foråret ind allerede i starten af april med en sand eksplosion af farver og dufte fra de vilde blomster og de mange citron-og appelsintræer i blomst.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.4 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Vores destinationer Kreta

Chania

Chania er hovedbyen i en af de 4 regioner på Kreta. Byen er delt op i to, en gammel og en ny bydel. Den gamle bydel er af mange kaldt for det græske Venedig. Her har den venetianske tidsperiode sat sit præg, og det er også her, at man finder alle de gode restauranter og caféer. Den nye bydel har både banker, kontorer og butikker. I sommerperioden er denne by besøgt af mange turister, men også i vinterhalvåret er der liv. I Chania findes en masse attraktioner, bl.a. museer og den tyrkiske moské, der idag bruges til kunstudstilling. Vi anbefaler, at du deltager i vores byrundtur for at få kendskab til Chania fra starten af din ferie.

Platanias

Platanias som ligger ca. 12 km. vest for Chania, er et hyggeligt feriested, hvor der aldrig er langt til vandet. Dette betyder selvfølgelig, at byen byder på en masse vandsportsaktiviteter. Der er også supermarkeder, souvenirbutikker og restauranter, langs den store hovedvej i Platanias.

Agia Marina

Den lille hyggelige ferieby Agia Marina er placeret imellem Platanias og Kato Stalos, kun 9 km fra Chania. Agia Marina er en stille og rolig by, med en behagelig atmosfære og flere restauranter. Byen ligger lige ud til kysten.

Kato Stalos

Den mindre ferieby, Kato Stalos, ligger blot 8 km fra Chania. Her finder du en rolig atmosfære samt hyggelige tavernaer og restauranter. Her kan du med ro nyde din ferie tæt på stranden og stilheden, omgivet af de gamle olivenlunde.

 

GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her