Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Kreta

Grækenlands største og mest populære ferieø

Info om Kreta

På Kreta kan du få det hele! Små idylliske bugter med krystalklart vand, vidunderlige kilometerlange strande og endda Europas eneste naturlige palmestrand. Her på øen sætter foråret ind allerede i starten af april med en sand eksplosion af farver og dufte fra de vilde blomster og de mange citron-og appelsintræer i blomst.

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel på Kreta:

Villa Platanias
m/All Inclusive

Se hotellet her

Vores rejseledere

Hos Primo Tours på Kreta møder du vores hold af danske rejseledere. De er der for at sørge for, at du får en fantastisk og uforglemmelig ferie.

Vores rejseledere kigger dagligt forbi, og i infomappen på hotellet kan du se deres præcise træffetider.

Der er masser at opleve på skønne Kreta, og derfor kan du se frem til et spændende udflugtsprogram, hvor der vil være noget for enhver smag. Du kan finde udflugtsprogrammet her, men det aktuelle udflugtsprogram vil også være at finde i infomappen på hotellet. På disse udflugter vil der altid være en af dine danske rejseledere med.

På træffetiderne kan du komme, hvis du vil tilmelde dig en af vores udflugter, hvis du skulle have nogle spørgsmål til noget eller hvis du skulle få lyst til at komme og få en lille hyggesnak med din rejseleder. Det er også muligt at bestille udflugter direkte igennem vores app.

Skulle du under ferien få behov for hjælp, kan du døgnet rundt ringe til servicetelefonen og komme i direkte kontakt med dine rejseledere.