Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Kreta

Grækenlands største og mest populære ferieø

Info om Kreta

På Kreta kan du få det hele! Små idylliske bugter med krystalklart vand, vidunderlige kilometerlange strande og endda Europas eneste naturlige palmestrand. Her på øen sætter foråret ind allerede i starten af april med en sand eksplosion af farver og dufte fra de vilde blomster og de mange citron-og appelsintræer i blomst.

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel på Kreta:

Villa Platanias
m/All Inclusive

Se hotellet her

Gå i byen

Barer & diskoteker på Kreta

Chania

Barerne og diskotekerne i Chania ligger alle i den venetianske havn, eller langs hovedgaden Skalidi. Blandt dem kan nævnes den skandinaviske bar Klik og baren Point, der begge er placeret tæt ved springvandet i havnen.

Platanias og Agia Marina

Langs den store vej Kissamou, der kører gennem alle de små feriebyer vest for Chania, ligger utrolig mange barer og diskoteker. Men især feriebyen Platanias har et livligt natteliv, hvor mange diskoteker og barer ligger i nærheden og omkring Platanias square. Der kan nævnes Plus bar i Platanias, som er en sportsbar, altid med mange mennesker. Derudover den store bar og diskotek Utopia, som også ligger i Platanias.

Beachclubs

Chania

Ønsker du at sidde på stranden i Chania og nyde en kold drink om aftenen? Så er det bedste sted at gå til Nea Hora. Det er i den nye del af Chania og er et strandstykke, der kan tilbyde lidt forskellige beachclubs.

Platanias og Agia Marina

Langs hele stranden kommer den ene beachclub efter den anden. Nogle er svære at kende fra hinanden, men ofte er det hotellerne som ejer disse beachclubs. Et af de mest kendte steder er VillaMercedes i Agia Marina.