Kreta
Grækenlands største og mest populære ferieø

Fakta

  • Kretas areal er 8.336 km²
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje
  • Kreta har 650.000 indbyggere
  • Højeste bjerg på Kreta er 2.456 m
Kreta
Grækenlands største og mest populære ferieø

Fakta

  • Kretas areal er 8.336 km²
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje
  • Kreta har 650.000 indbyggere
  • Højeste bjerg på Kreta er 2.456 m

Gode spisesteder

Vanilia

Ude i den vestlige ende af Platanias finder du en hyggelig restaurant med terasse ud til hovedgaden. Her kan du få lækre græske specialiteter, mens du sidder og nyder synet af bylivet i Platanias. De laver mad af friske råvarer og har mange års erfaring. Smag deres gode moussaka fra det græske køkken, som giver dig en forståelse for kærligheden til græsk mad.

Pelagos

I den gamle venetianske havn i Chania ligger restaurenten Pelagos med udsigt til det gamle fyrtårn. På Pelagos vil du finde en masse traditionelle græske samt kretensiske opskrifter. Dette betyder også at alle råvare er friske og tilberedt med lokal olivenolie. Dette gør Pelagos til et meget hyggeligt sted at spise, hvis man samtidigt ønsker at føle den græske kultur helt tæt på.

Muses

Muses ligger ved den gamle venetianske havn i Chania, og er herved placeret i fantastisk hyggelige omgivelser. Dette gør stedet ideelt, hvis man i løbet af dagen har lyst til et lidt let måltid eller bare en forfriskning.
Maden der bliver serveret på Muses er meget internationalt-inspireret, men stadig med rødder i det græske. Dette gør at der på spisekortet vil være noget for enhver smag.

Dos Amigos

Midt på Platanias square ligger denne mexikansk-inspirerede restaurant, på første sal. Maden adskiller sig meget fra det, der normalt kan fås på Kreta. Her vil det, for dig der godt kan lide stærk mad, være muligt at få en masse mexikanske retter. Det er dog også muligt at bestille internationalt-inspireret mad.

Angelous

Angelous ligger på en sidegade til den store gade Halidon. Angelous er et utroligt flot sted, hvor man i skønne omgivelser kan nyde noget rigtigt lækkert mad. Ejeren af denne restaurant er dansk, og har startet restauranten i den ånd at den skulle være anderledes end de andre restauranter i området. Dette har gjort restauranten til en meget eksklusiv restaurant med lækre og flotte anretninger.

 

Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.