Kreta

Grækenlands største og mest populære ferieø

Info om Kreta

På Kreta kan du få det hele! Små idylliske bugter med krystalklart vand, vidunderlige kilometerlange strande og endda Europas eneste naturlige palmestrand. Her på øen sætter foråret ind allerede i starten af april med en sand eksplosion af farver og dufte fra de vilde blomster og de mange citron-og appelsintræer i blomst.

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel på Kreta:

Villa Platanias
m/All Inclusive

Se hotellet her

Gode spisesteder på Kreta

Vores anbefalinger til din næste græske aften

Vanillia

Ude i den vestlige ende af Platanias finder du en hyggelig restaurant med terrasse ud til hovedgaden. Her kan du få lækre græske specialiteter, mens du sidder og nyder synet af bylivet i Platanias. De laver mad af friske råvarer og har mange års erfaring. Smag deres gode moussaka fra det græske køkken, som giver dig en forståelse for kærligheden til græsk mad.

Pelagos

I den gamle venetianske havn i Chania ligger restauranten Pelagos med udsigt til det gamle fyrtårn. På Pelagos vil du finde en masse traditionelle græske samt kretensiske opskrifter. Dette betyder også at alle råvare er friske og tilberedt med lokal olivenolie. Dette gør Pelagos til et meget hyggeligt sted at spise, hvis man samtidigt ønsker at føle den græske kultur helt tæt på.

Muses

Muses ligger ved den gamle venetianske havn i Chania, og er herved placeret i fantastisk hyggelige omgivelser. Dette gør stedet ideelt, hvis man i løbet af dagen har lyst til et lidt let måltid mad eller bare en kølig forfriskning.
Maden, der bliver serveret på Muses, er meget internationalt-inspireret, men stadig med rødder i det græske. Dette gør at der på spisekortet vil være noget for enhver smag.

Dos Amigos

Midt på Platanias square ligger denne mexikansk-inspirerede restaurant på første sal. Maden adskiller sig meget fra det, der normalt kan fås på Kreta. Her vil det, for dig der godt kan lide stærk mad, være muligt at få en masse mexikanske retter. Det er dog også muligt at bestille internationalt-inspireret mad.

Angelous

Angelous ligger på en sidegade til den store gade Halidon. Angelous er et utroligt flot sted, hvor man i skønne omgivelser kan nyde noget rigtigt lækkert mad. Ejeren af denne restaurant er dansk, og har startet restauranten i den ånd at den skulle være anderledes end de andre restauranter i området. Dette har gjort restauranten til en meget eksklusiv restaurant med lækre og flotte anretninger.