Luk besked

AKTUEL INFORMATION OM CORONAVIRUS

Læs mere her

Kreta

Grækenlands største og mest populære ferieø

Feriefavoritten Kreta byder på flere af vores mest populære hoteller med masser af gengangere.
  • Kretas areal er 8.336 km² og har 650.000 indbyggere
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje og det højeste bjerg er 2.456 m
Luk Vindue
Billede 1 af 53

Info om Kreta

På Kreta kan du få det hele! Små idylliske bugter med krystalklart vand, vidunderlige kilometerlange strande og endda Europas eneste naturlige palmestrand. Her på øen sætter foråret ind allerede i starten af april med en sand eksplosion af farver og dufte fra de vilde blomster og de mange citron-og appelsintræer i blomst.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.4 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Hjemrejse

Der skal checkes ud fra hotellet senest klokken 12.00 på afrejsedagen. Dvs. du skal sørge for, at din bagage er sat uden for døren klar til afhentning, at du har betalt din evt. regning for mad og drikkevarer, og at du har afleveret nøglen i receptionen. Checkes der ud senere end klokken 12.00, forbeholder hotellet sig ret til at opkræve dig betaling for en hel eller halv dags ekstra ophold.

Kontroller afhentningstidspunkt

Tidspunktet for afhentning fra dit hotel kan du se på modsatte side her i infomationsbogen. Check altid dagen før hjemrejse, og igen på hjemrejsedagen, da der kan forekomme ændringer i sidste øjeblik.

Klar til afhentning

Stå venligst klar i receptionen på det oplyste tidspunkt. Sørg venligst for i god tid at have betalt din evt. ekstraregning, afleveret nøglen i receptionen og hentet evt. værdier i hotellets bankboks. Check at din bagage er bragt over fra værelset og står klar uden for hotellet. Hav venligst pas og rejsebevis klar i håndbagagen.

I bussen

Inden du går ind i bussen, så udpeg din bagage for ham, der sætter den ind i bussen. Gå ikke ind i bussen, før du har set, at al din bagage bliver lagt i bagagerummet. Håndbagagen skal du selv tage med ind i bussen.

I lufthavnen

Husk at tage din bagage med hen til indcheckningsskranken i lufthavnen. Her vil du få udleveret et boardingkort, som skal opbevares sammen med dit pas.
Vores rejseledere må ikke gå med ind i lufthavnen. Hold derfor selv øje med gaten, hvor flyet boardes – det er langt fra altid at der kaldes ud til flyet og man kan heller ikke regne med boardingen bliver slået op på tavlen.

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!