Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Kreta

Grækenlands største og mest populære ferieø

Info om Kreta

På Kreta kan du få det hele! Små idylliske bugter med krystalklart vand, vidunderlige kilometerlange strande og endda Europas eneste naturlige palmestrand. Her på øen sætter foråret ind allerede i starten af april med en sand eksplosion af farver og dufte fra de vilde blomster og de mange citron-og appelsintræer i blomst.

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel på Kreta:

Villa Platanias
m/All Inclusive

Se hotellet her

Shopping på Kreta

Kreta har noget at tilbyde til enhver smag. Uanset om du er på jagt efter souvenirs, guld og sølv eller badeudstyr, så har Kreta det hele.

Guld og sølv

På Kreta har de et stort udvalg af smykkebutikker, både i de større byer såsom Chania, men også i turistområderne. Prisen er ca. 30% lavere her end i Danmark, så der er en del penge at spare.

Bade- og strandudstyr

Dette finder du både i mange supermarkeder, men også i mange af de små kiosker og butikker. Hvis du skal ud og investere i solcreme kan det være en god idé at købe minimum faktor 30.

Tøj og sko

Hvis du skal ud på den helt store shoppetur, kan det anbefales at tage til en storby såsom Chania. På gaden Skalidi, lige uden for den gamle bymur, finder man de større butikker, som har et større internationalt udvalg af tøj og sko.

Græske specialiteter

Når man er på Kreta, er det næsten en skam ikke at investere i en olivenolie fra en af de lokale bønder eller fra en specialbutik. Så er man næsten sikret at olivenolien er produceret her på Kreta.

Souvenirs

De små souvenirbutikker er til at finde overalt. Både i Chania, men også mindst lige så meget i ferieområderne som bl.a. Platanias og Agia Marina. Her kan man købe alt lige fra strandting til nøgleringe og billige smykker.