Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Sivota byder på autentiske græske oplevelser og betagende omgivelser.
  • Hyggelig havnepromenade omgivet af smukke, grønne øer
  • Krystalklart vand med gode muligheder for snorkling
  • Græsk lokalmiljø
Luk Vindue
Billede 1 af 61

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.5 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Primo Tours byder dig hjerteligt velkommen til Sivota

Rigtig hjertelig velkommen til Grækenland og til Sivota, den hyggeligste landsby på det græske fastland.

Sivota ligger på kysten mellem havnebyen Igoumenitsa og den livlige ferieby Parga. Byen vender ud mod øerne Korfu og Paxos, og er omgivet af krystalklart vand. De utallige sand- og stenstrande og de mange små grønne øer gør Sivota ideel til en afslappende ferie, og derudover byder det græske fastland også på utallige udflugtsmuligheder.

Om ferien skal bestå af afslappende badning, fantastiske oplevelser, eller en blanding af begge, er helt op til Jer. Men vi håber, at I vil nyde Jeres ferie her i Sivota, og vi, rejselederne, vil gøre alt hvad vi kan, for at I kan få mange varme minder med hjem fra dette smukke paradis.

Det I sidder og læser lige nu, findes også i vores informationsmappe på hotellet. Denne har vi lavet, så I nemt kan nyde Jeres ferie her i Sivota.

Vi for Primo Tours ønsker dig en RIGTIG GO' FERIE!

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: