Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel i Sivota:

Sivota Diamond Spa Resort
m/helpension

Se hotellet her

Helligdage i Grækenland

 

Nytårsdag 1. Januar
Korsets dag 6. Januar
Drage Mandag 18. Marts
Uafhængighedsdagen 25. Marts
Blomsterdagen 1. Maj
Langfredag 3. Maj
Påskemandag 6. Maj
Maria dagen 15. August
Jomfru Marias fødselsdag 8. September
Nationaldagen 28. Oktober
Juleaften 24. December

 

Derudover findes der et utal af lokale helligdage, som fejres i forskellige egne af landet. De vigtigste helligdage er uden tvivl påsken og Maria dagen. Maria dagen er en fejring af alle personer der hedder Maria, og er en slags navnedag. Alle græske personer har en navnedag, og det er en meget begivenhedsrig dag for den enkelte og dennes familie. Man kan sammenligne det med, når vi hjemme i Danmark fejrer fødselsdag.