Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Sivota byder på autentiske græske oplevelser og betagende omgivelser.
  • Hyggelig havnepromenade omgivet af smukke, grønne øer
  • Krystalklart vand med gode muligheder for snorkling
  • Græsk lokalmiljø
Luk Vindue
Billede 1 af 61

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.5 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Dykning

Har I lyst til at udforske Det Græske Caribien på nærmere hånd, er der mulighed for at dykke i det smukke Ioniske Hav, som omgiver Sivota.

Vi henviser til det lokale dykkerbureau Deep Blue Divers i Sivota, som tilbyder et bredt udvalg af forskellige former for kurser og dykningsmuligheder for både rutinerede og førstegangs dykkere.

Henvend Jer direkte til Deep Blue Divers overfor Filakas Hotel for nærmere information.

Flere af vores gæster har rigtig gode oplevelser under havets overflade, og vi har fået lov til at videregive følgende:

”Vi oplevede et vanvittigt godt dykkercenter i Sivota (Deep Blue Divers, Alexandros Marketos), som spontant endte med at blive fokuspunkt for vores ferie. Niveauet ved dette dykkercenter er højt og professionelt - instruktøren har 20 års erfaring som Navy SEAL (elitefrømand) og er yderst kompetent, og sikkerheden er i top ved dette sted. Samtidig er instruktørerne yderst sympatiske og opmærksomme på individet.”

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: