Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel i Sivota:

Sivota Diamond Spa Resort
m/helpension

Se hotellet her

Hvis uheldet er ude…

Skulle I være uheldige i løbet af Jeres ferie, har vi her listet en række nyttige telefon-numre og adresser.

Skulle I få brug for noget af nedenstående, bedes I altid kontakte rejselederen. Enten på vores servicetelefon, nødtelefon eller ved træffetiderne på hotellet.

Nødtelefonen: 00 45 50 77 80 04

Alvorlig sygdom

Er der brug for tilsyn af en læge, så kontakt vores servicetelefon eller nødtelefon, hvorefter en af vi rejseledere vil sørge for at vores læge kommer ud på dit hotel. Kontakt nødtelefonen med det samme, hvis du bliver så syg, at du skal på hospitalet. Ambulancekald: +30 26650 24420.

Hvis der sker noget derhjemme

Er der pludselig alvorlig sygdom, eller dødsfald i Jeres nærmeste familie derhjemme, er det muligt at komme hjem før tid. Kontakt en af Jeres rejseledere eller nødtelefonen, hvis der er brug for at komme hjem før tid.

Mistet pas

Mister man sit pas, skal man med det samme have et nødpas. Dette kan udstedes af det danske konsulat på Korfu. Kontakt straks en af dine rejseledere, hvis du mister dit pas.

Konsul Ms. Eirini Korakianiti
Ethnikis Antistasseos 12
491 00 Korfu
Tlf.: +30 2661 03 84 45

Fået stjålet penge, kreditkort, rejsechecks m.m.

Kontakt da din bank, og få spærret dine kort. Banken kan forklare dig, hvordan du kan få penge ned til destinationen. Kontakt derefter en af dine rejseledere, hvis du har fået stjålet noget.

Den danske ambassade i Athen

Adresse: Mourouzi 10, 4 sal th., 10674 Athen.
Åbningstider: Mandag – Fredag: 08.00 – 15.00.
Pas og visumafdelingen dog kun 10.00 – 13.00.
Telefon: +30 21072 56440

Retningsregler ved jordskælv

Grækenlands fastland, og mange øer, ligger lige hvor kontinentalpladerne mødes, hvorfor der kan opstå små jordskælv. I bør derfor læse de nedenstående råd, også selvom det ikke er sikkert, at I behøver dem på Jeres ferie.

Hvis du befinder dig indendørs

Sæt dig under et bord, hold fast i det, og undgå at være i nærheden af vinduer, elektricitet eller spejle. Forhold dig roligt imens skælvet finder sted.

Hvis du er udendørs

Stil dig så du har så frie omgivelser rundt om dig som muligt. Hold øje med, at ingen dele af bygninger, træer, elkabler eller andet kan falde ned på dig.