Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Sivota byder på autentiske græske oplevelser og betagende omgivelser.
  • Hyggelig havnepromenade omgivet af smukke, grønne øer
  • Krystalklart vand med gode muligheder for snorkling
  • Græsk lokalmiljø
Luk Vindue
Billede 1 af 61

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.5 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Transport

Her kan I læse lidt om de forskellige muligheder for at komme rundt i Sivota. Har I brug for mere information, står vi rejseledere selvfølgelig klar.

Billeje er en rigtig god idé her i Sivota, så hvis I har lyst til at tage ud på egen hånd og opleve området, er der rig mulighed for dette. Vi rejseledere vil gerne hjælpe med at leje bil igennem AVIS, og her i mappen kan du finde både priser og betingelser. Vi rejseledere er selvfølgelig også fyldt med gode ideer til hvad netop í skal tage ud at se.

Bådleje er meget enkelt i Sivota. Har I lyst, kan I have Jeres helt egen lille motorbåd. Det koster fra 50 € for 8 timer (10:00 – 18:00) + betaling for benzin. Ønsker I at leje båden i kortere tid kan dette også lade sig gøre, enten i tidsrummet kl. 10:00 – 14:00 eller kl. 14:00 – 18:00. Dette koster fra 30 € + benzin. Du kan høre mere om bådleje hos rejselederen, og det er også rejselederen båden bestilles hos.

Lokalbus anbefaler vi ikke at bruge, da tiderne er meget utilregnelige, og den er tiltænkt de lokale. Hvis I alligevel skulle få lyst til at tage en bus, kører den to-tre gange dagligt fra mandag-fredag, og altså ikke i weekenden. Bussen kører mod Perdika og mod Igoumenitsa. Sidste tur afgår tidligt, så det kan være svært at nå tilbage til Sivota. Kontakt en rejseleder hvis I ønsker at høre nærmere.

Taxi findes ved torvet i centrum af Sivota. Hvis chaufføren ikke kører med taxameter, anbefaler vi at du aftaler en fast pris inden turen starter. Ca. 1 – 1,5 € pr kørt km. Og 10 € ekstra for kufferter. Hvis I ønsker at bestille en taxa er nummeret: (+30) 6945 45 38 38. I kan få hjælp til at ringe efter en taxa i receptionen på jeres hotel.

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: