Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Sivota byder på autentiske græske oplevelser og betagende omgivelser.
  • Hyggelig havnepromenade omgivet af smukke, grønne øer
  • Krystalklart vand med gode muligheder for snorkling
  • Græsk lokalmiljø
Luk Vindue
Billede 1 af 61

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.5 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips
Gæsternes

Rejsetips om Sivota

Antal bedømmelser i alt: 155
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  39   >  

Hyggeligt hotel med flot havudsigt og super god mad !

Skrevet af Hanne Meiner

Stor skøn og frodig have med pool og spa. Meget rent overalt, og super venligt og hjælpsomt personale. Gode senge på værelset og tykke madrasser på solvognene. Mulighed for tidlig morgenmad, når du skal med på Primo Tours udflugt. Vi havde en fantastisk tur til "Det græske Grand Canyon". og "Meteora". En sejltur på havet er et must, så det flotte azurblå vand ved "Den Blå Lagune" kan opleves. Dejlig badestrand 150 meter fra hotellet, husk badesko pga små sten. Stedet lever op til navnet, "Lille Paradis", og kan varmt anbefales!

Meganisi - Hotel Esperides

Skrevet af Britta skaarup

Aldrig har vi haft så skøn en udsigt fra vores værelse. Skønt sted og dejlig mad og fantastisk imødekommende personale.

Fantastisk udsigt og guider.

Skrevet af Jørgen Gregersen

Lige hjemkommet fra Sivota. Vi har været mange steder, men godt nok sjældent man får så god en udsigt og behandling af hotellets ansatte. Guider fra Primo Tours og Århus charter var også helt fantastiske.

Bedste udsigt i Grækenland

Skrevet af Anne Husted

Vi har haft en fantastik uge på Meganisi i starten af oktober måned med høj sol næsten fra morgen til aften. Lige et par formiddage med skyer. Og vi må fremhæve udsigten fra alle hotellets altaner med kig til Skorpios og Lefkas og havnen på Meganisi - den er fantastisk HELE UGEN :-) Vi var kun på morgenmad, da vi elsker at besøge de små tavernaer til både frokost og aftensmad. Vi lejede en scooter hele ugen, men husk at det skal være en 125 kubik, når der skal være to på scooteren., da der er en del bakkkestigninger på øen. Meganisi har mange dejlige strande, både med liggestole og mulighed for frokost, men også strande, hvor du næsten har det hele for dig selv. Selvfølgelig besøgte vi også de to andre byer Vathi og Katomeri. Vathi er meget hyggelig med masser af restauranter og små butikker. Og så er der masser af liv ved havnen med bådturister, som lige skal have en hyggelig frokost i Vathi. Om aftenen gik vi som regel til nærmeste by Spartochori for at spise. Der er 4 restauranter, som alle er ganske fine og hyggelige. Det er også dejligt at gå til poolen og få lidt koldt at drikke, når man vender hjem fra dagens tur. Vi har haft en dejlig ferie, og vi kan sagtens finde på at komme tilbage.

Skriv dine rejsetips

Rejseledere kan sagtens fortælle dig at der er “åh så smukt et sted!” og du har ikke andet end deres gode ord for det! Det synes vi her i Primo Tours er en fejl!

Derfor giver vi nu tidligere rejsende muligheden for at sige med deres egne ord hvad de oplever som de smukkest og hemmeligste perler på de forskellige destinationer.

Det giver nyrejsende, eller genrejsende, muligheden for at opleve, ting på feriedestinationerne som man måske ellers ville have overset.

  

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: