Sivota
Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Fakta

  • Den Græske Riviera
  • Hyggelig havne promenade
  • krystalklart vand
  • Græsk lokalmiljø
  • Gode snorkling muligheder
Sivota
Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Fakta

  • Den Græske Riviera
  • Hyggelig havne promenade
  • krystalklart vand
  • Græsk lokalmiljø
  • Gode snorkling muligheder
Gæsternes

Rejsetips om Sivota

Skønt og dejligt hotel med fantastisk belliggenhed

Skrevet af Jette Pedersen

Vi har netop igen igen været på en fantastisk tur til Sivota i det nordlige Grækenland, som Primo Tours stod for, og det gjorde de virkelig godt. Filakas Hotel, hvor vi har boet flere gange, er et dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed og værelser med udsigt ud over havnen. Utrolig venligt, hjælpsomme og rart personale på hotellet. Rengøring er super flot og dejlige rene værelser. Gratis Aircondition og Safety box. Hotellet får vores bedste anbefalinger. Nogle helt fantastiske guider, som var smilende, glade og friske og alligevel meget seriøse omkring deres informationer og håndtering af os turister. Hilste på alle når man mødte dem i byen og er utrolig synlige og tilgængelige . Sivota er et helt fantastisk ferieparadis med den ene lækre og fantastiske strand efter den anden. Et virkeligt dejligt ophold og et skønt sted at slappe af. Utrolig gæstfrie mennesker i området. Primo Tours får vores varmeste anbefalinger, og det er bestemt ikke sidste gang, vi har rejst med Primo Tours.

Blandet oplevelse.

Skrevet af Loise W. Nielsen

Er i weekenden hjemkommet fra Meganisi. Et dejligt hotel med meget sødt personale og virkelig smuk udsigt. Desværre havde vi bestilt all incl for nemhedens skyld. Det kan ikke anbefales. Maden er kedelig, ensformig og der er et ualmindeligt ringe udvalg. Blev eks. præsenteret for lever 3 gange på en uge trods vi flere gange fravalgte buffeten og spiste i byen for, at få et ordentligt måltid. Frugt og dessert var knap at få øje på. Ærgerligt - måltider har for mange en betydning på ferier. Flere nævnte det for guiderne, så man kan håbe på forbedring. Tip - lej en båd for en dag eller 2 :-) Det er fantastisk, at sejle omkring øen, nyde synet ind på land og hoppe i havet, når man har lyst. Er man heldig hilser delfiner på, når man sejler rundt derude, det gjorde de på os og det var den største oplevelse på ferien - så fantastisk.

Skøn ferie på Meganisi

Skrevet af Winni Andersen

Netop hjemvendt efter en fantastisk uge. Billederne på siden er jo fantastiske, men virkeligheden er endnu mere fantastisk. Fra hele hotellet og fra værelserne ( vi boede på øverste etage) var der den skønneste udsigt ud over vandet og til Nidri, Skopios, fastlandet og andre små øer. Den skønneste udsigt man skal lede længe efter, og det lykkedes endda at se delfiner fra færgen mellem Meganisi og Lefkas(Nidri). Meganisi er en lille skøn ø, som endnu bevarer den græske charme. Den nærmeste by kun 500 m fra hotellet har 3-4 rigtig fine spisesteder. Overalt en imødekommenhed og venlighed fra grækerne, der var slående. Hotellet af fin standard, ej luksus men rigtig fint, levede fint op til forventningerne. Vi have mini all inklusive, dvs. med morgenmad, som var fin og varieret. Personalet leverede en rigtig god service med masser af smil på læben. MEN den største ros fortjener de 2 søde guider Mette og Christine. Magen til fantastiske rejseledere skal man søge længe efter. På trods af det er et nyt rejsemål starter op i år, var deres viden omkring området super. De var super søde og venlige og meget hjælpsom med alt. De tog sig virkelig tid til os turister, for at give os så god en ferie som mulig. De levede op til deres job som rejseleder - endda med mere end man kunne forvente. Specielt på bådturen var Mette´s engagement helt fantastisk og hele båden følte sig næsten som en helt familie. Kan kun give mine varmeste anbefalinger i forhold til Esperides Hotel på Meganisi, Mette og Christine .Det er slet ikke utænkeligt at jeg kommer tilbage :-)

Bedste hotel i Sivota

Skrevet af John Rahbek

Dette var vores 2. tur til Sivota og første gang vi boede på Nikolas. Vi havde bestilt med egen pool, og det fortrød vi overhovedet ikke. Vi havde sidste år også egen pool på Dimond, men det tåler ingen sammenligning, Nikolas er bare noget bedre. Værelset virkede helt nyt og poolen var fantastisk. Når man så samtidig har mulighed for at benytte deres private strand nedenfor hotellet, så er der basis for et perfekt ophold. Morgenmaden er virkelig dejlig, dog havde vi også bestilt med aftensmad, og dette fortrød vi. Buffen var nogenlunde den samme hver aften og pengene havde være givet bedre ud ved at bruge dem nede i byen. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til dette hotel og vi kommer helt sikkert tilbage næste år !!!!!