Sivota
Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Fakta

  • Den Græske Riviera
  • Hyggelig havne promenade
  • krystalklart vand
  • Græsk lokalmiljø
  • Gode snorkling muligheder
Sivota
Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Fakta

  • Den Græske Riviera
  • Hyggelig havne promenade
  • krystalklart vand
  • Græsk lokalmiljø
  • Gode snorkling muligheder
Gæsternes

Rejsetips om Sivota

Paradis!!

Skrevet af Lisbeth Rasmussen

Vi var afsted i maj 2017, som det tredje hold der fik lov at opleve den her lille perle som Meganisi er. Billederne gør slet ikke Meganisi ret. Det er endnu bedre end forventet. Fantastisk ø med vanvittig smuk udsigt, hvor end man kigger hen. Uspoleret og indbydende... Hotellet er rigtig fint, dog bærer det præg af at det trænger til en overhaling hist og pist, men rent og pænt alle steder. Personalet er søde og meget hjælpsomme. Vi var ikke så begejstret for maden - det levede ikke, efter vores mening, op til hvad det græske køkken står for (som jeg ellers er helt vild med). Men hvad vi ikke fik for maven - fik vi til gengæld for øjnene... Helt fantastisk ferie til dem der gerne vil ha fred og ro og smuk smuk natur. De to søde guider Mette og Christine skal også ha ros - de har forstået deres jobbeskrivelse 100 %.

Skrevet af Anne Liss Klyver

Skrevet af Anne Liss Klyver

Vi kom i oktober hjem fra 14 dages ferie på det pragtfulde sted, vi kan kun anbefale dette til folk, som ønsker dejlig fred og ro, skøn strand, dejligt vand, fantastisk mad, lavet fra bunden af diverse egne produkter. Lidt langt til byen, hvis man vil ind om aftenen og opleve stemningen, men der kører taxa for 5 euro pr vej. Skønne ture oplevede vi også, sejltur til Paxos og Antipaxos med fin stemning og dygtige guider til information, se det azurblå vand, svømme i det og grotterne, som vi sejlede helt hen til. Vi var også så heldige at opleve de enorme klostre i Meteora, så fascinerende og smukt, anderledes og fantastisk, med en guide som Malene, hvor vi fik så meget viden om stedet. Vi vender tilbage til stedet og får nye minder og oplevelser.

Betagende Meganisi

Skrevet af Linda Petersen

På Meganisi får man alt, hvad man kan ønske sig: Ro, smuk natur, imødekommende befolkning og betagende udsigt rundt omkring på øen. Dejligt hotel med den smukkeste udsigt, lige meget hvor på hotellet man opholder sig. Personalet er yderst hjælpsom og giver gerne råd og hjælper med bestillinger m.v.. Maden (buffet) er afvekslende og smagfuld. Vi var der i uge 41, hvor vi næsten kunne være sikker på, at de turister vi mødte, var fra Primo Tours. Resten var sandsynligvis sejlere. Byerne er med deres smalle gader så hyggelige. Vi benyttede os såvel af cyklerne som scooterne, og disse er den perfekte måde at se øen på. Vi kom ud i næsten alle øens afkroge. Husk at besøge den smukke strand, Fanari Beach, med den hyggelige reggae strandbar. Vi lejede en båd og sejlede rundt om øen samt Skorpio. En fantastisk tur, som absolut kan anbefales. Mette og Christine er fantastiske rejseledere. Altid godt humør og har stor viden om Meganisi og dens beboer. Konklusion: Med mindre man er gangbesværet (det går meget op og ned) er Meganisi så absolut et sted vi gerne kommer tilbage til.

Flot værelse

Skrevet af Johannes Christensen

Vi havde en juniorsuite med egen pool, jeg vil sige det er det bedste værelse, vi nogensinde har haft. Set eneste vi manglede var en kogeplade i køkkenet. Vi fik en masse rigtig god motion. Rigtig god morgenmad. Søde og venlige guider. God service på hotellet.