Sivota
Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Fakta

  • Den Græske Riviera
  • Hyggelig havne promenade
  • krystalklart vand
  • Græsk lokalmiljø
  • Gode snorkling muligheder
Sivota
Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Fakta

  • Den Græske Riviera
  • Hyggelig havne promenade
  • krystalklart vand
  • Græsk lokalmiljø
  • Gode snorkling muligheder
Gæsternes

Rejsetips om Sivota

Fantastisk smuk ø

Skrevet af Inge Marie Jensen

Det har bare været en fantastisk 14 dages ferie på øen. Vi gik det meste af øen rundt, det er bare så flot alle steder. Øen er ikke større end man næsten kan gå de fleste steder hen og man møder de samme lokale som hilser på en. Spartchori er en rigtig dejlig lille by, hvor der er 3 spisesteder. vi prøvede alle tre men spiste mest på Lakis og den anden liggere næsten ved siden af, drej til højre ved Lakis hvor Souviaki ligger på højre side, der fik man dessert efter man havde spist, desserterne var forskellige hver aften. Alle 3 landsbyer er et besøg vær. Katomeri er nok den mest autentiske landsby. Der er mange badestrande den bedste er Fanari Beach som man kan komme til med hotellets bus, som hver dag kører derud kl. 11 og retur igen kl. 15. Vi var med på to turer, bådtur som var en stor oplevelse, man fik set øerne fra vandsiden, en rigtig god tur. Ø-rundtur på naboøen Lefkas var vi også med på, vi så meget men var glade for at komme tilbage til den lille og dejlige ø Meganisi, der er bare fred og ro. Hotellet ligger bare fantastisk med udsigt til Skorpios og Lefkas. Rengøring hver dag af søde piger. Stor ros til personalet som er meget venlige og hjælpsomme. Stor ros til de to guider Christine og Mette de er et godt team, når det sker uventede ting.

Den dejligste ferie????

Skrevet af Joan larsen

Superdejligt hotel med et smilende og hjælpsomt personale og ejer ????Dejlig buffet med mange lækre ting... Andreas en super guide der altid havde tid til en snak... Sivota er en perle og vi kommer gerne igen.

Skøn græsk ferie

Skrevet af Inger Romsøe

Min mand og jeg har været i Paradis. Et meget smukt sted med gamle oliventræer og masser af blomster. Maden er pragtfuld. Personalet er meget søde og smilende. Det smitter af på deres gæster. Vandet er skønt - salt og klart i blå og grønne nuancer. Sejlturen til den blå lagune var også skøn- en sød og smilende guide var med. Turen op til munkeklosteret var meget interessant. Der var rigtig gode energier der - især ved gravhulen. Jeg kunne godt have brugt mere tid der. På turen fra lufthavnen til Sivota kommer vi forbi et vådområde med hvide storke. Det fik vi ikke noget at vide om, men kunne læse det på en tavle i Sivota. Det var berømt.Det er et tip til Andreas, som ellers var en god guide og som holdt et udmærket velkomstmøde.

Fantastisk tur til Sivota

Skrevet af Jette Pedersen

Fantastisk tur til Sivota i det nordlige Grækenland, som Primo Tours stod for, og det gjorde de virkelig godt. Nogle helt fantastiske guider, som var smilende, glade og friske og alligevel meget seriøse omkring deres informationer og håndtering af os turister. Hilste på alle når man mødte dem i byen og er utrolig synlige og tilgængelige . Sivota er et helt fantastisk ferieparadis med den ene lækker og fantastiske strand efter den anden. Et virkeligt dejligt ophold og et skønt sted at slappe af. Utrolig gæstfrie mennesker i området. Primo Tours får vores varmeste anbefalinger og det er bestemt ikke sidste gang vi har rejst med Primo Tours.