Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel i Sivota:

Sivota Diamond Spa Resort
m/helpension

Se hotellet her

Medlemskab - DGU kort

GOLFKØREKORTET inkluderer både DGU-kort & FLEX-medlemskab!

Kortet udstedes af Arrild Golf Club (DGU-klub nr. 125), som derved bliver din nye hjemmeklub. (Den officielle indmeldelse i klubben sker skriftligt den 1. dag af rejsen til Porto Santo.)

Indmeldelsesblanketten og vejledende information om dit nye medlemskab i golfklubben, gives af vores kursusafholder – Morten Sørensen. (Morten fungerer også som administrator i Arrild Golf Club og kan derfor svare på evt. spørgsmål vedr. indmeldelsen)

Overordnet set betyder FLEX-medlemskab, at du skal betale greenfee, HVER GANG du spiller golf! (også på din egen hjemmebane!). Arrild Golf Club repræsenterer dig herefter som medlem i klubben og verificerer dig som golfspiller med en spilletilladelse. Denne spilletilladelse er en FORUDSÆTNING for at spille på en ”stor-bane” – uanset hvor i verden, du spiller! 

Alle Primo Tours kursister vil blive tilbudt at opgradere medlemskabet til et FULDTIDS-medlemskab. Dette medlemskab giver dig bl.a. ret til at spille på din hjemmebane UDEN betaling af greenfee. Desuden kan dette FULDTIDS-medlemskab give dig bedre betingelser, når du gæster andre golfbaner samt andre praktiske fordele. (Denne opgradering kan være en stor fordel, hvis du ofte spiller golf).

Hvis du ønsker at opgradere til et FULDTIDS-medlem, skal du blot informere Morten herom under kurset. Du vil herefter blive opkrævet en egenbetaling (via Mobilepay), som SKAL gennemføres i løbet af kurset og INDEN udstedelsen af DGU-kort. Priser og betingelser for en opgradering til medlemskab, informeres under kursets afholdelse.