Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel i Sivota:

Sivota Diamond Spa Resort
m/helpension

Se hotellet her

Booking af udflugter

Booking af udflugter sker ved henvendelse til en rejseleder. Dette kan enten ske lige efter velkomstmødet, på træffetidspunkterne eller på vores servicekontor. 

Træffetiderne kan I finde på en af de forreste sider vores infomappe. Udflugter kan ikke bookes pr. telefon, men skal ske fysisk. Sidste frist for booking er dagen før udflugten. Det er dog en god idé at bestille i god tid, da der er et maksimum og minimum antal deltagere til alle vores udflugter.                  

Betaling

Udflugterne betales direkte til rejselederen i forbindelse med booking. Vi tager kun imod euro i kontanter. Derudover tager vi imod MasterCard og Visa kort, dog er dette mod gebyr.

Afbestilling

Ved refundering af udflugter vil dette ske ved fremvisning af lægeerklæring. Kontakt rejseleder for mere information.

Børn

Børnepriserne gælder for aldersgruppen 2-12 år. Børn under 2 år deltager gratis.

Vær opmærksom på at tidspunkterne i udflugtsprogrammet er ca. tider. Det præcise opsamlingstidspunkt står på udflugtsbilletten udleveret af din rejseleder. Oplyste hjemkomsttidspunkter er også kun vejledende.

Vi tager forbehold for udsolgte udflugter, aflysninger eller udefrakommende omstændigheder.

 

Læs også vores udflugtsprogram