Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel i Sivota:

Sivota Diamond Spa Resort
m/helpension

Se hotellet her

En Lille Søforklaring

Miniudflugt

Ønsker du at opleve ”Det Græske Caribien”, der danner rammerne for smukke Sivota? Så skal du med os ud og have en lille søforklaring!

Sivota har noget af det klareste og smukkeste vand i hele Grækenland. De fleste af strandene i området er små og øde strande med fantastiske muligheder for at snorkle med fisk langs de træklædte klippesider.

På sejlturen vil I selvfølgelig blive præsenteret for det, som grækerne selv kalder for ”Det Græske Caribien”, når vi sejler ud i en lille båd. Båden styres af en lokal græsk kaptajn, der gerne stolt fortæller om alt, hvad vi ser på vores vej. Rejselederen vil naturligvis også fortælle historier om området her ved Sivota.

I vil komme til at opleve nogle af de strande, som der kun er mulighed for at komme til fra vandsiden. Vi kommer blandt andet forbi den populære strand Piscina, der også er bedre kendt som ”den blå lagune”. Det rolige vand med sin azurblå og samtidig krystalklare farve der normalt kun findes på postkort, bliver pludselig til virkelighed i den lille bugt med udsigt ud over det åbne hav. På turen vil vi også sejle rundt om de to øer, Agios Nikolaos og Mavro Ovos, der har flere grotter som vi også sejler ind i, hvis vejret tillader det.

Sejlturen tager som udgangspunkt omkring en time, men hvis I ønsker det, er der mulighed for at stige af ved en af de lækre strande, og så blive samlet op af båden igen senere. Vi har en rejseleder med på denne tur, men vælger I at hoppe af båden og nyde solens varme stråler ved en af de skønne strande, vil der ikke være en rejseleder med, når båden kommer tilbage og henter jer.

Husk: Kamera, solcreme og eventuelt badetøj, håndklæde samt vand, hvis I ønsker at blive på en af de dejlige strande.

 

Læs også vores udflugtsprogram