Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel i Sivota:

Sivota Diamond Spa Resort
m/helpension

Se hotellet her

Paxos og Antipaxos

Heldagsudflugt

Er du til turkisblåt hav, autentiske græske øer og muligvis en frisk, lille dukkert?

Så skal du med på vores heldagsudflugt til Paxos og Antipaxos. I en stor speedbåd sejler vi fra Sivota og over til øerne Paxos og Antipaxos, som man lige kan ane ude i horisonten fra Sivota.

På turen gør vi et lille stop ud for havnen Lakka, den nordlige havn på Paxos, der har form som en hestesko. Her har I tid til at tage billeder af den smukke by og det krystalblå hav under jer. Derefter sejler vi videre over på den vestlige side af Paxos, hvor vi skal se nogle store og imponerende grotter. Det siges, at nogle af dem har været store nok til, at undervandsbåde fra Anden Verdenskrig har kunnet skjule sig i dem; et fantastisk syn.

Efter grotterne sejler vi til Antipaxos, som er en lidt mindre ø, hvor båden kaster anker ved Voutoumi og vi kan bade fra båden. Her befinder vi os midt i det ufatteligt smukke og meget klare turkisblå vand, som er perfekt at snorkle, dykke og bade i. Har man udstyret med til at snorkle, kan man også se en masse forskellige fisk og klippeformationer under vandet. Det kan klart anbefales. Efter en forfriskende badetur i det flotte hav, er det igen tid til at sejle videre, denne gang til Gaios, som er hovedhavnen på Paxos. Her lægger båden til og der vil være god tid på egen hånd til at købe frokost og udforske den hyggelige havneby.

Husk: Solcreme, badetøj, håndklæde, kamera og lidt snacks/mad til bådturen.

 

Læs også vores udflugtsprogram