Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel i Sivota:

Sivota Diamond Spa Resort
m/helpension

Se hotellet her

Primo Hygge

Aftenarrangement

Er du vild med græsk mad? Eller er du nybegynder i det græske køkken? Uanset svaret er du mere end velkommen til vores Primo Hygge.        

Til Primo Hygge siger vi pænt velkommen til Sivota, idet vi tager Jer med på en af vores yndlingsrestauranter, nemlig Georgeos Family Restaurant, beliggende direkte på den altid summende havnepromenade. Her har I mulighed for at lære Jeres medrejsende bedre at kende, samt få en hyggelig snak med os rejseledere her i Sivota.

Denne aften pirres smagsløgene når bordet fyldes med traditionelle, græske specialiteter for enhver smag. Der venter Jer en autentisk kulinarisk oplevelse, som er det perfekte udgangspunkt for Jeres ferie her i det græske.

Vi starter ud med en byvandring, hvor én rejseleder viser jer rundt i Sivota og udpeger bymidten, restauranter, læge/apotek og giver gode råd og fif, så I er klædt så godt på, til en forhåbentligt rigtig go’ ferie, som muligt.

Vi håber på at se Jer til en rigtig hyggelig aften.

Husk: Kamera og dit bedste feriehumør

Læs også vores udflugtsprogram