Luk besked

Aktuelle rejserestriktioner og din tryghed på rejsen

Læs mere her

Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Sivota byder på autentiske græske oplevelser og betagende omgivelser.
  • Hyggelig havnepromenade omgivet af smukke, grønne øer
  • Krystalklart vand med gode muligheder for snorkling
  • Græsk lokalmiljø
Luk Vindue
Billede 1 af 61

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.5 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Solnedgang til søs

Aftenarrangement

Denne sejltur er den bedste måde at nyde solnedgangen ved smukke Sivota på.

Vi sejler ud fra havnen i Sivota, og oplever ”Det Græske Caribien” i aftentimerne, mens vi lytter til vandet der nænsomt skvulper mod båden.

Her nyder vi byens lys, der kaster sig mod det blanke vand, med bjergene som baggrund. Derudover, hvis stemningen er til det, vil der blive fortalt nogle søde historier fra græsk mytologi, mens vi nyder hindandens selskab og sejler forbi de små ubeboede øer og skjulte strande.

Dette er den smukkeste måde at slutte dagen af på, når solens lune farver kærtegner himlen, mens den stille daler ned over horisonten.

Der vil på turen blive serveret vin og en lettere græsk middag.

Husk: Kamera og en varm trøje.

 

Læs også vores udflugtsprogram