Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Sivota byder på autentiske græske oplevelser og betagende omgivelser.
  • Hyggelig havnepromenade omgivet af smukke, grønne øer
  • Krystalklart vand med gode muligheder for snorkling
  • Græsk lokalmiljø
Luk Vindue
Billede 1 af 61

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.5 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

GRÆKENLAND - SIVOTA

REJSELEDER BLOG FRA SIVOTA

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere i Sivota.

Primo Tours rejseleder blog bliver skrevet af vores rejseledere på destinationerne. På denne måde sikrer vi, at de bedste "live" informationer kommer direkte fra vores rejseledere til vores kommende gæster. Følg med i vores rejseleder blog og læs om alt det, du ikke kan læse dig til andre steder.

Josefine S.
fra Holstebro
Amanda D.
fra Horsens
Malene T.
fra Hørning

Paxos og Antipaxos

Skrevet af Amanda 28-07-2018

Antipaxos

Når I befinder Jer på det græske fastland og besøger vores lille charmerende havneby Sivota, så vil jeg klart anbefale at I sejler en tur til de to juveler Paxos og Antipaxos. På et badestop ved Antipaxos, i de smukke omgivelser dækket af vinmarker, olivenlunde, krystalklare vand og øens strande, bliver jeres øjne betaget af ubeskriveligt naturoplevelser.

I den lille havne by Gaios på Paxos, vil I have tid på egen hånd, hvor I kan gå rundt og se de hyggelige og charmerende gader samt få lidt lækkert at spise på nogen af de skønne tavernaer i byen.  

Jeg håber i bliver ligeså forelsket i området som jeg. 

Under havets overflade

Skrevet af Oliver 03-07-2017

Der er rigtig mange muligheder for at udforske den græske natur, når I ankommer til Sivota.

Har du lyst til at udforske Det Græske Caribien under overfladen, er der mulighed for at dykke med det lokale bureau Deep Blue Divers i det smukke Ioniske Hav, som omgiver Sivota.

Her vil I have mange forskellige valgmuligheder for at dykke. Der er både tilbud til nybegyndere og erfarne dykkere. Stedet omkring Sivota er oplagt for nybegyndere, som skal prøve at dykke for første gang.

Der vil være en række erfarne dykkere til at vise Jer havet under overfladen. Disse instruktører vil også forklare og fortælle alt det nødvendige, inden Jeres dyk. Her vil i også have mulighed for at få besvaret alle spørgsmål, så I er helt klar til at udforske havet.

Det er en perfekt måde at opleve den græske natur under overfladen. Især for nybegyndere.

Rigtig go' ferie :-)

Jeres Primo Tours rejseledere.

- Oliver

Fantastiske Meteora!

Skrevet af Andreas 04-06-2017

I torsdags stod dagen i munkenes tegn. Her tog vi afsted mod Meteora klostrene i det indre Grækenland. Busturen, der varer 3 timer, tog os igennem både smukke bjerge, tunneller og dale inden vi nåede frem til Meteora. Meteora består af bjergtinder, hvor der befinder sig 6 klostre. 
Efter vi er nået til Peneas dalen, hvor Meteora klostrene ligger, dukker de utrolige 400 meter høje bjergtinder op, som var de søjler. Når vi kommer tættere på disse bjergpiedistaler, kan man begynde at spotte munkeklostrene, som ligger på toppen af de her bjerge.

 

Det utrolige byggeri af klostrene bliver ikke mindre imponerende af at det blev påbegyndt tilbage i det 14. århundrede, hvor munkene i området flygtede op i bjergene og dermed væk fra tyrkerne. 
Der blev i 1922 bygget trapper op til klostrene, men før trapperne var det en smule svære at få adgang til klostrene. Her skulle munkene enten kravle op ad vakkelvorne stiger eller bruge en lift, og dermed hejses hen til klostret. 
Megalo Meteora, som er det største af klostrene, var et af de rigeste og mest magtfulde af alle ortodokse klostre, og derfor er kirken også utrolig flot udsmykket med frescomalerier fra det 16. århundrede.
Meteora er på UNESCO's verdensarvsliste. Ikke kun en gang, men hele 2 gange. Nemlig "Kunst" & "Natur". Natur pga. de utrolige bjerge og kunst pga. de fantastisk smukke klostre. 

Nedenfor Meteora klostrene ligger byen Kalambaka, hvor I har mulighed for at spise lidt frokost og gå på opdagelse i de mange souvenirbutikker inden I igen sætter kursen mod Sivota. På vejen tilbage er der også mulighed for at køre omkring bjerglandsbyen Metsovo, der ligger i Pindusbjergene. Metsovo er en østrigsk inspireret skisportslandsby, og I får virkelig indtrykket af at I er i Østrig og ikke Grækenland. 
Efter Metsovo kan I køre omkring byen Ioannina, som er regionshovedstaden i Epirus regionen. Her bor ca. 165.000 indbyggere, og der er et pulserende byliv, da der er hele 30.000 studerende her i byen. 
Ioannina er berømt for deres produktion af sølvsmykker, så kan I evt. købe med hjem som et minde om ferien. 

På denne tur er der mange muligheder, og hvis I lejer en bil er der frihed til selv at vælge hvad I vil se, og i hvilken rækkefølge. Der er selvfølgelig også mange andre muligheder, og spørg endelig os rejseledere om gode råd eller tips til hvad I kan se. 

Rigtig go' ferie!
Jeres Primo Tours rejseledere
- Andreas

 

Sivota 2017!

Skrevet af Andreas 02-05-2017

Vi er landet her i naturskønne Sivota, og er i fuld gang med forberedelserne til sæsonen 2017. De sidste par dage er gået med at udforske byen, de mange flotte strande, den hyggelige havnepromenade og selvfølgelig de mange gode restauranter vi har her i Sivota. 
Det græske køkken er helt fantastisk, og udsigten til moussaka, tzatziki og gyros er helt fantastisk.

Det eneste vi mangler nu er jer. Vi glæder os utrolig meget til at vise jer det græske Caribien. Vi står klar til at tage imod jer.  

Rigtig go' ferie!

Jeres Primo Tours rejseledere

- Andreas

Lokalområdet

Skrevet af Emma 29-09-2016

Perdika, Plataria og Igoumenitsa
Hvis man på sin ferie her i Sivota en dag skulle få lyst til at udforske nærområdet, kan man faktisk finde mange spændende oplevelser. Det kræver dog at man lejer et transportmiddel da der er lidt langt at gå :) Blot 20 min. fra Sivota centrum ligger Plataria. Dette er også byen som vi kører igennem når vi kører fra lufthaven. Denne er fyldt med hygge og små cafeer langs havnen. Tager man turen lidt længere kommer man ind til Iogumenitsa som er den større by her i området. Det er herfra færgerne går, men også herinde man ville kunne finde nogle af de større og mere kendte butikker.

Kører man i modsatte retning finder man Perdika. Dette er i den grad de lokales by. Her oplever man børnene der render rundt og leger, de ældre der sidder på cafeerene og så er der faktisk også mulighed for at se lidt kulturelt her. De har både et gammelt museum, en meget flot kirke og et helt fantastisk udsigtspunkt. Her kan man også møde diskoskasteren som er en kendt type statue fra det antikke Grækenland. Herfra kan man også se helt ind til Sivota. Byen, der ser smuk ud fra alle vinkler, prøv selv at se!/Emma

Kajaksejlads i naturskønne områder

Skrevet af Laura 28-08-2016

Der er mange måder at opleve den frodige Epirus region og Sivota på. En af dem er at tage på en guidet tur i kajak.

Man kan f.eks opleve Sivotas nærområde og sejle ind i fascinerende naturskabte grotter,
eller tage lidt længere væk og sejle på brede floddeltaer i sumpområderne.
Der er også mulighed for at sejle langs kysten og se bylivet fra vandsiden, og holde et badestop eller to undervejs. 

Det er en helt unik oplevelse at udforske naturens variation i et fartøj uden motor-larm og andre forstyrrelser.

Ruterne varierer fra 2-6 timer, og man kan være op til 5 personer på tur.
Hvis man ikke har prøvet at sejle i kajak før, er der også mulighed for at tage et begynder-kursus.

Sivota 2018 er klar!

Skrevet af Christine 24-05-2018

Hej alle sammen! Så er vi altså helt klar til at præsentere rejseleder teamet i Sivota for sommeren 2018. Vi hedder Amanda, Chamilla, Christine og Emma og vi glæder os rigtig meget til en fantastisk sommer her i Sivota! Vi ses forhåbentlig her i det græsk caribien - go' sommer fra os.

Den græske atmosfære

Skrevet af Andreas 13-06-2017

Grækerne har altid været kendt for at være et åbent og meget venligt folkefærd. Det skinner især igennem her i Sivota, hvor lokalbefolkningen altid sender et smil Jeres vej. Om det er på hotellet, i supermarkedet eller på den hyggelige havnepromenade, så møder man næsten kun venlige mennesker. 

Langs havnepromenaden vil der vil de fleste restauranter stå imødekommende tjenere, og byde Jer indenfor i deres restauranter. I vil her møde meget venlige grækere, og de forskellige har også deres helt egne kælenavne. Vi har bl.a. "kaptajnen", som altid står klar med et smil og et "ayay". Desuden plejer grækerne at være meget glade for at være med på billeder, og det kan I bl.a. se her hvor "kaptajnen" stiller op til et billede med vores søde piger hernede. 
Vi glæder os til at se Jer, og "kaptajnen" og os er altid klar til et billede.

Rigtig go' ferie!
Jeres Primo Tours rejseledere
- Andreas

 

Det Græske Caribien

Skrevet af Andreas 28-05-2017

Sivota kaldes også det græske Caribien, og dette er ikke helt uden grund. Vandet ved Sivota er noget af det klareste og flotteste vand her i Grækenland, og man får hurtigt lyst til at tage en dukkert. 
Flere steder skifter havet farve fra den dybe Middelhavsblå og over til en flot azurblå farve. 
Ved Sivota er der heller ikke en decideret stor hovedstrand som mange andre steder, men istedet flere mindre og utroligt hyggelige strande. Strandene ligger ofte i små bugter, og nogle kan man kun komme til med båd. Dette gælder bl.a. Pisina, som er bedre kendt som "Den blå Lagune". I den blå lagune findes også mange fisk, og hvis man har lidt snacks med i form af barbecue chips, så kan man være heldig at lokke fiskene til. 

Den største strand ved Sivota er Mega Ammos stranden. Den ligger i en lidt større bugt end de andre, og der er også 3 restauranter på denne strand. Her ligger man godt beskyttet for vinden, mens man har en flot udsigt over til øerne Paxos & Antipaxos. 
Omkring Sivota ligger også nogle øer, som man kan udforske på egen hånd i båd. Her kan man bl.a. udforske de mange grotter med. 
Der er mange muligheder, og vi skal nok give et tip eller to så I kan komme på opdagelse i smukke Sivota.

Rigtig go' ferie!
Jeres Primo Tours rejseledere
 - Andreas

En sidste hilsen fra Sivota

Skrevet af Laura 20-10-2016

Så er vi ved at være ved vejs ende, og i morgen lukker vi officielt Sivota ned for i år. 
Sæsonen 2016 har været helt fantastisk og har præget os helt enormt, og det bliver svært
at undvære alle de nye daglige indtryk.

Det bedste ved sæsonen, har uden tvivl været alle jer søde gæster, som har beriget
os med skønne feriesmil, dejligt humør, og spænende historier.

Tusind tak og på gensyn!

De kærligste hilsner
Justine, Laura, Emma & HeidiLuksus for en dag

Skrevet af Emma 24-09-2016

Kaptajn, drikkevarer og krystalklart vand
Vidste I godt, at det er muligt at leje en yacht for en dag? Her i Sivota giver en lokal kaptajn jer muligheden for at blive forkælet på en yderst lækker båd, som tager jer med rundt i det Ioniske Hav. Om turen skal gå til Paxos, i nærområdet eller noget helt tredje, det kan I være med til at bestemme. Undervejs er der fri bar i velsmagende drikkevarer og derudover bliver der også serveret en frisk frokost. Er dette noget for jer, og skal det være en del af jeres ferieminder når I tager hjem herfra, så siger I bare til!/Emma

DANSK OL-GULD!

Skrevet af Emma 22-08-2016

Finale tid
I andledningnen af håndbold herrenes flotte præstation i OL, samledes vi med gæsterne på den lille hyggelige cafe Bamboo Place i går aftes. Her blev de rød-hvide farver spredt ud over cafeen, og fælleskabsfølelsen var ikke til at være i tvivl om.

Fællessang og feststemning
Under den spændende finale hvor Danmark helt formiddabelt vandt vaskeægte OL-guld, blev der nydt flotte farverige cocktails og kolde drinks som Bamboo Place er kendte for at mestre. Spændningen var nærmest ikke til at holde ud, og nerverne blev også godt testet undervejs. Heldigivis blev resultatet som man kun havde turde håbe på, og vi kunne derfor fejre de danske drenge resten af aftenen. Det var med fællessang og hånden på hjertet at vi sluttede aftenen af, og ferisestemningen var ikke til at tage fejl af, på trods af at det var den sidste aften for vores skønne gæster her i det græske Caribien.

Skønt vejr!

Skrevet af Andreas 03-09-2017

Her I Sivota har vi rigtig skønt vejr for tiden. Derfor er der rig mulighed for at sole sig, bade i det skønne vand eller nyde en kold drink på en af de mange caféer rundt i Sivota. 
Dog skal I også huske at drikke rigeligt vand, og evt. være i skyggen en gang imellem. Oliver har her fundet et godt sted i skyggen, nemlig i restauranten på Sivota Diamond Spa Resort. 
Vi glæder os til at se Jer.

Rigtig go' ferie!
Jeres Primo Tours rejseledere
- Andreas

Smukke Parga!

Skrevet af Andreas 11-06-2017

Når I ankommer til det græske Caribien vil vi gerne vise Jer så meget som muligt. Én af de mange steder er smukke Parga, der ligger omkring 45 minutters kørsel syd for Sivota. Når vi om eftermiddagen tager til Parga, skal vi først ind på olivenoliemuséet Paragae. Her vil vi vise Jer de mange redskaber, som bliver brugt i olivenolieproduktionen. Olivenoliemuséet er lokaliseret i en gammel olivenoliefabrik, så I får virkelig indtrykket af hvordan produktionen har været før i tiden. 

Efter olivenoliemuséet tager vi Jer med op til den gamle borgruin, hvor der vil være rigtig gode muligheder for at tage fantastiske billeder. Efter turen til borgruinen er der tid på egen hånd, hvor I enten kan følge med os rejseledere ned i byen og få lidt at spise, eller gå rundt på egen hånd i de små hyggelige gader, mens mørket langsomt presser sig på. 
Vi glæder os til at se Jer hernede.

 

Rigtig go' ferie
Jeres rejseledere
- Andreas

En eventyrlig solnedgang

Skrevet af Oliver 17-05-2017

Så har vi endelig taget i mod vores første gæster i Sivota. Vi har glædet os utrolig meget til at kunne vise Jer gæster den afslappende stemning på havnepromenaden, de mange forskellige lækre strande, den frodige natur og ikke mindst det azurblå hav.

Det smukke billede er fra en af vores  imponerende udflugter, solnedgang til søs, hvor vi sejler rundt i mellem Sivota’s mange flotte bugter, som kun kan opleves fra havets side. I romantikkens tegn sejler vi ud med græske kaptajn og i hyggeligt selskab. Turen er den perfekte måde at opleve solnedgangen, hvordan solen går ned bag ved den flotte ø, Korfu. Det er en fantastisk mulighed for at få det helt perfekte billede af solnedgangen, som er lige til et postkort :-)

 

Rigtig go' ferie!
Jeres Primo Tours rejseledere 

Grækenlands største marked

Skrevet af Emma 13-10-2016

Tirsdag havde vi en helt unik udflugt på programmet. Vi kørte til byen Paramythia hvor Grækenlands største marked holdes hvert år.
I en hel uge er der liv i gaderne, og over 400 forskellige kræmmerboder står klar til at give et godt tilbud.

Markedet summede af liv, og duften af stegte kødspyd og ristede majskolber bredte sig i gaderne.
Mens vi gik rundt til lyden af græsk musik og tilråb om priser på varerne, så vi bjerge af mad;
linser, bønner, tørret frugt, hjemmelavede pølser. Der var møbler, tæpper, bestik, strømper og meget andet til salg i gaderne. 

Stemningen var autentisk og man kunne sagtens forstå de mange græske familier der havde taget sig tid
til at opleve dette marked og gøre noget helt specielt ud af turen.

Da mørket til sidst faldt på, satte vi kursen mod Sivota, mættet af indtryk - og god mad :)

 

Guidet tur til toppen

Skrevet af Emma 15-09-2016

Morgentur til Vrachonas
I denne uge tog jeg nogle af vores seje gæster med til den forladte by Vrachonas. Vi mødtes kl. 7.00 og afsted det gik! Efter et par timer nåede vi toppen, og herefter kunne vi velfortjent nyde den smukke udsigt ud over Sivota. Hele vejen op og ned igen havde vi selskab af en af byens hunde som viste vejen frem. Undervejs tog vi enkelte hvil så batterierne kunne holde hele vejen. Her udnyttede vi selvfølgelig også udsigten mens vi lod vandet køle os./Emma

 

 

Til de friske

Skrevet af Emma 10-08-2016

Vandretur i det ægte Grækenland
Vi er så heldige her i Sivota, at der bag byen ligger et højt bjerg, og på det bjerg ligger den forladte by Vrachonas. Dengang tyrkerne besatte Sivota i 1820 flyttede alle indbyggerne op på toppen af bjerget, for at komme væk fra tyrkerne. Den dag i dag kan man stadig se de forladte ruiner fra dengang her var fyldt med grækerne. Turen op til byen er 8km og det samme er den ned igen ;) MEN, det er altså hele turen værd, for undervejs kan man nyde den enestående udsigt ud over hele Sivota by, mens man kan være heldig at passere en ged eller to og måske en hest undervejs. Når man går på disse egne, kan man virkelig mærke det ægte Grækenland, hvor de lokale går rundt og passer deres små huse og husdyr. Hvis man er frisk på en lille vandretur på ca. 16km, så må man ikke gå glip af denne tur op til Vrachonas! Vi har selvfølgelig lavet en rutevejledning, så I kan komme derop uden problemer./Emma

Sivota er et fantastisk sted at være!

Skrevet af Maria 09-07-2017

Sivota er et fantastisk sted at være. Det kan godt være at omgivelserne, maden og hotellerne er perfekte i sig selv, men det bedste er de gode mennesker man er omkringet af. Både de lokale og alle vores gode gæster. Jeg er så heldig at vi nogle gange har tid til at lave lidt god dansk hygge, og med henblik på det nedstående billede, var det hygge med børnene der sidst fandt sted. Vi spillede uno, (hvor taberen røg en tur i poolen). Derefter hyggede vi os med at tegne på sten, som de alle besluttede sig for at give til min lillesøster, da hun blev student her i år. Super hyggelig dag med nogle kærlige og betænksomme børn, som er med til at gøre Sivota til et rigtig dejligt sted at være! 

Børn

Rigtig go' ferie!
Jeres Primo Tours rejseledere
- Maria

Uforglemmelig tur til Paxos & Antipaxos

Skrevet af Oliver 06-06-2017

Dagen har budt på en fantastisk udflugt til vores skønne perler Paxos og Antipaxos. Der har været høj solskin og cirka 25 grader, så det har været helt perfekt. Hver tirsdag sejler vi mod disse dejlige øer for at opleve den flotte natur og vidunderlige berømte strande. Det bedste ved vores Paxos udflugt, er muligheden for at opleve det kulturelle, den flotte frodige natur, de autentiske græske ø-byer og ikke mindst at bade eller sole sig i disse omgivelser.

Der bliver fortalt og forklaret mens vi sejler forbi den storslåede natur langs Paxos's kyst, og videre til de verdensberømte strande Vrika og Voutomi. Her vil der være rig mulighed for at svømme rundt og opdage den flotte natur og det dejlige azurblå vand. Vi afslutter denne berigende dag med tid på egen hånd i hovedbyen Gaios, hvor der er tid til at gå i fordybelse med den autentiske græske stemning, her vil der også være mulighed for at spise en lækker frokost, eller opdage strandene på Paxos.

 

Strand og græsk flag   

Vi glæder os til at vise dig, vores skønne græske perler!

Rigtig go' ferie! 

Jeres Primo Tours rejseledere

- Oliver

Vær' din egen skipper for en dag!

Skrevet af Bettina 07-05-2017

I dag har vi rejseledere lejet en lille motorbåd, og sejlet ud på eventyr. Vi sejlede rundt i Sivotas bugter med flotte laguner og krystalblåt hav. Det var en helt fantastisk oplevelse selv at få lov at sejle rundt i de smukke omgivelser, med naturskønne klippelandskaber og frodige øer. Båden var nem at styre selv for en førstegangssejler, og kræver derfor ingen erfaring. På turen holdte vi stop ved den blå lagune, hvor vi badede direkte fra båden. Derefter gik turen videre forbi Agios Nikolaos øen og Black Mountain. Det var en rigtig smuk tur, og noget vi helt klart anbefaler jer gæster at tage ud på egen hånd og se. 
Rigtig go' ferie! 
Jeres Primo Tours rejseledere  
- Cecilie, Malene og Bettina 

Turen går til Korfu

Skrevet af Laura 06-10-2016

Grækenlands 3. største ferieø

Hver onsdag går turen til den skønne perle Korfu, som er den frodigste af de 7 ioniske øer.  Et ordsprog siger, at enten bliver du forelsket i, eller på Korfu. En idyllisk ø, hvor de små hyggelige autentiske gader præger udtrykket. Man er ikke i tvivl om, hvorfor Korfu er Grækenlands 3. største feriø.
Dagen starter med at vi tager færgen fra Igouminitsa og mod Korfu, herefter kører vi i bus mod Achillion, som er en kulturskat uden lige. Her vil der være en rundvisning, efterfulgt af fritid, hvor man kan få taget nogle smukke billeder. Dernæst kører vi videre mod kanonihalvøen, som lægger motiv til hvert 3. postkort på Korfu. Udsigten udover Pontikonissi og Korfus lufthavn er uden tvivl besøget værd. Hernede vil man få oplevelsen af, hvordan flyene lander og letter ligge over hovederne på en. Tilslut kører vi ned i centrum af Korfu, hvor man får tre timer på egen hånd, og rigtig oplever de små hyggelige gader, inden turen går tilbage mod Sivota.
 

Regnen stopper os ikke!

Skrevet af Emma 08-09-2016

Gråt vejr, godt humør

Måske rygtet har spredt sig hele vejen til Danmark, men vejret har ikke været helt med os de sidste par dage. Det har dog ikke fået lov til at stoppe os, og vi har derfor arrangeret spille-, film- og bingohygge! Mange gæster kiggede forbi på denne halvvåde dag, og det resulterede i en skøn dag med højt humør. Dog ser vejret ud til snart at skulle klare op, så det "regner" vi selvfølgelig med ;)/Emma

Solnedgang til søs

Skrevet af Emma 06-08-2016

Smuk, smukkere, smukkest
Som tidligere skrevet, så er solnedgangene her i Sivota aldrig ens, men altid utroligt smukke! Dette udnytter vi, og hvilken bedre måde er der at nyde solnedgangen på, end fra havets stille side. Derfor tager vi hver uge vores gæster med ud på denne hyggelige og charmerende bådtur i vores græske Caribien. Mens vi lytter til havets rolige skvulpen mod båden, nyder vi udsigten med et glas kold vin i hånden. Der bliver desuden serveret nogle lækre græske snacks i løbet af aftenen, så ingen går sultne derfra.

Aften-fisk
Nogle aftener er vi så heldige, at fiskene er klar til at spise aftensmad på samme tid som os. Vi fodrer dem derfor med brød og chips, og så bliver kameraene ellers fundet frem blandt gæsterne :)

Væk bag Korfu
Når klokken nærmer sig 21.00, begynder vi så småt at kunne fornemme solen nærme sig havet. Herfra begynder det at gå stærkt, og efter vi har fået taget nogle fantastisk flotte billeder hvor solens pragtfulde skær oplyser himlen er den pludselig forsvundet ned bag Korfu, Vi kan herefter kun se tilbage på en god aften i skønne omgivelser./Emma

Gå tilbage til bloggen

VIDEOER FRA SIVOTA

Delfiner på Paxos bådtur 7. juli 2014
En lille sommervejrudsigt fra paradiset :-)
En lille vejrudsigt her fra paradiset af :-)
En lille vejrudsigt fra paradiset af :-)
Meteora klostrene - paa egen haand
En af de smukke strande i Sivota
Græsk bryllup paa Sivota Diamond
Primo Tours, Sivota Mega Ammos stranden
Primo Tours, Sivota Hotel Mikros Paradisos
Gå tilbage til bloggen

BILLEDER FRA SIVOTA

Gå tilbage til bloggen

SPØRG DIN REJSELEDER

Her kan du læse tidligere stillede spørgsmål. Klik på spørgsmålene for at læse mere. Du kan også selv stille spørgsmål ved at benytte formularen nederst på siden.

Gratis barnesenge

Spørgsmål:

Dato: 11-09-2019

Hej kære rejseleder. Glæder mig til ferien på Sivota Diamond Spa Resort fra 4:.10 - 11.10.2019. Da vi skal 3 familier afsted med 2 børn, der har behov for barneseng har jeg via Primo Tours kontor bestilt 2 barnesenge. Blot for at være helt sikker går jeg ud fra at disse senge bliver stillet gratis til rådighed for os. ???????? Mange feriehilsner Jens Juhl Jepsen


Svar:

Hej Jens, Det lyder godt i glæder Jer til jeres ferie. De 2 barnesenge bliver stillet op på jeres værelser inden ankomst og dem skal i selvfølgelig ikke betale for. Mvh Kathrine

Tilkøb af morgenmad på Mourtos

Spørgsmål:

Dato: 10-08-2019

Hej. Vi kommer ned til jer på næste fredag og skal bo en uge på hotel Mourtos i Sivota. Vi vil gerne tilkøbe morgenmad på hotellet - skal det bestilles herhjemmefra eller gør vi det på stedet? Mvh Tina og Claus


Svar:

Hej Tina & Claus. Der er mulighed for at købe morgenmad både hjemmefra og på hotellet til samme pris. Ønsker I at tilkøbe det hjemmefra, kan i ringe ind til Primo Tours og så er de behjælpelige med det.  Hilsen Mette

Billeje

Spørgsmål:

Dato: 05-07-2019

Vi skal bo på Mikros Paradisos i Sivota 16.-30. august. Rejsen købt hos Dansk FolkeFerie, men med Primo Tours som teknisk arrangør. . Vi vil gerne leje en bil i tre dage, nemlig tirsdag 20, onsdag 21. og torsdag 22. august. Bil i B-gruppen som Opel Corsa. Jeg vil gerne betale ekstra for at få selvrisikoen bragt ned på 0 eller så tæt på 0 som muligt. Hvad er prisen for en sådan leje i tre dage? Hvad er prisen for to dage? Får man bilen udleveret på hotellet (det håber jeg!)? Er en sådan bil ledig på det ønskede tidspunkt?


Svar:

Hej med jer, det er desværre ikke muligt at leje en Opel Corsa igennem AVIS. Men hvis i ønsker at leje en bil i B-kategorien så kan det være enten være en Nisssan Micra eller Fiat Panda. Det koster 168€ for 3 dage. Det er inkl. kasko- & biltyveriforsikring. Ved denne form for forsikring er der en selvrisiko på 750€ men det er muligt at betale 8€ ekstra pr. dag som gør at selvrisikoen bliver bragt ned til 90€. Prisen for 2 dage er 130€. Når man lejer bilen bliver den leveret til hotellet. Hvis i stadigvæk er interesseret i at leje en bil, selvom vi ikke har den ønskede biltype, så er du mere end velkommen til at kontakte os på vores email: primotours.pvk2@gmail.com. Mvh Kathrine 

Cykelleje

Spørgsmål:

Dato: 02-07-2019

Hej! Jeg har søgt og søgt så nu spørger jeg her direkte. Er der mulighed for Racercykel udlejning i området ? Jeg skal bo på hotel mega ammos. Jeg er efterhånden villig til at betale en del for udlejningen hvis muligt.


Svar:

Hej Marco, det er ikke lykkedes mig at finde nogen i området, der udlejer racercykler. Det er muligvis muligt at leje nogen på Hotel Mega Ammos. Da det ikke er et af vores hoteller, ved jeg det desværre ikke med sikkerhed. Mvh Kathrine 

Indkøb af bleer i Sivota

Spørgsmål:

Dato: 29-06-2019

Hej. Vi skal til sivota i uge 28. Vi har et 11 måneders spædbarn med. Ved I om man kan købe bleer i Sivota. De fylder nemlig ret meget i kufferten. venlig hilsen


Svar:

Hej Jens, Det er muligt at købe bleer i de forskellige supermarkeder. Det er derfor ikke nødvendigt at medbringe dem. Vi glæder os til at tage i mod jer. Rigtig go' dag! Mvh Kathrine

Køb at svømmefødder

Spørgsmål:

Dato: 03-06-2019

Hej Primotours Vi skal bo på Agios Nikolaos i uge 28/2019, vi har snokeludstyr men ikke svømmefødder kan det købes i Sivota by og hvad er ca. prisen, vil gerne undgå at medtage den på grund af størrelsen på dem. Andre spørgsmål: Er der langt til indkøbs muligheder fra hotellet eller skal man ind til Sivota by Vi skal bo på et Junior suite er der et køleskab på værelse og hvis ja hvor stort er det Hilsen Rikke og Torben


Svar:

Kære Rikke & Torben, Der er mulighed for at købe svømmefødder i Sivota by. Jeg vil mene prisen ligger på de ca. 10€. Fra hotellet og ned til de nærmeste indkøbsmuligheder er der omrking 1 km. Det er dog et kuperet terræn, men der er mulighed for at tage en taxa, som koster omkring 5-6€ ca. Hvad angår køleskabet på værelset, er der en minibar på værelset. Det er dog fyldt op med drikkevare fra hotellet. Her skal man betale hvis man tager nogen drikkevare. Hvis der skulle være andre spørgsmål er i mere end velkommen til at kontakte os. Rigtig go' dag! Mvh Kathrine

Fødselsdag

Spørgsmål:

Dato: 07-05-2019

Hej med jer. Vi skal ned til jer d.17 maj og glæder os. Hvordan er temperaturen i øjeblikket og vandet i svimmingpool? Vi har 3 børn med og den ældste bliver 11 år d. 23 maj, har I et flag vi kan låne til bordet om morgenen, og er der overhovedet nogen mulighed for at få lavet en lagkage til hende, Vi vil jo gerne fejre hende med maner. Vi vil også gerne leje en elkedel af jer. Er det muligt at bo tæt på hinanden, vi har bestilt 2 lejligheder med havudsigt. Skal vi tage lakrids med til jer? Hilsen Ann-Marie Hansen.


Svar:

Hej Ann-Marie. Mange tak for din henvendelse. Jeg har sendt dine spørgsmål ned til vores rejseledere på Sivota. De kan give dig nogle meget bedre svar end jeg lige kan. Du hører fra dem så snart de har tiden til at svarer dig. Er der andet, så siger du blot til - Tanja Steenbuch, ferierådgiver  

Chat

Spørgsmål:

Dato: 09-09-2018

Hej jeg forsøger at skrive med jer på chatten, men har ikke hørt fra siden onsdag??


Svar:

Kære Grethe,  Vi modtager først jeres svar på ankomst dagen, men har i et spørgsmål er i meget velkommen til at skrive en mail til os på primotours.PVK2@gmail.com Mvh Amanda 

Værelser

Spørgsmål:

Dato: 03-09-2018

Kan man skrive til jer her uden at det offentliggøres.? Hilsen Grethe


Svar:

Hej Grethe,  Nej det kan I desværre ikke, dog kan I hente vores Primo Tours app hvor I kan skrive til os privat, ved at benytte Jeres bookingnummer og den adgangskode der står på jers booking bevis.  Mvh Amanda 

Kajakker

Spørgsmål:

Dato: 24-08-2018

Hej piger. Vi kommer til Sivota den 21/9 ,3 par og skal bo på Diamond Spa. Vi vil gerne vide om vi kan leje kajakker på Sivota,gælder nok 4 stk. På forhånd tak.


Svar:

Hej Karl Erik Det er muligt at leje kajakker flere steder i Sivota. Det tætteste sted på Sivota Diamond Spa Resort er ved Bella Vakra, som ligger ca. 800 meter fra hotellet. Vi glæder os rigtig meget til at tage imod jer i lufthavnen d. 21/9.  I ønskes en rigtig go' dag. Mange hilsner fra Emma

Korfu m båd

Spørgsmål:

Dato: 29-07-2018

Hej, Går der rutebåd/ lokal færge fra Sivota til Korfu som vi kan tage og dermed helt selv styre dagen??? Vi kommer d 14/9 18 og skal bo på Diamond Spa Resort Hilsen vi ses Grethe


Svar:

Hej Grethe.  Der går en båd fra Sivota til Korfu hver onsdag kl. 09:00 og retur igen fra Korfu omkring kl. 16:00.  Prisen er 40€ pr. person.  Vi glæder os til at se dig! De bedste hilsner Christine, Primo Tours 

Udflugt til Hades-floden

Spørgsmål:

Dato: 26-07-2018

Hej, hvor længe har I udflugten til Hades-floden? Sidste år var den nemlig taget af programmet i oktober, så den er måske kun på i sommermånederne? mvh Anne


Svar:

Hej Anne. Udflugten til Hades Floden er meget vejr bestemt grundet det kolde vand i floden. Det går jo ikke at sende vores gæster i en omgang influenza :-) Sidste år stoppede de med udflugten midt i september, men det er ikke bestemt på forhånd hvornår vi stopper med udflugten i år.  Det er altid muligt at leje en bil og køre til Hades Floden på egen hånd.  Håber det gav svar nok. De bedste hilsner Christine, Primo Tours.

Drikkevarer ved ankomst

Spørgsmål:

Dato: 10-07-2018

Da vi ankommer på fredag d 13. Juli meget sent om aftenen på Ornella Resort, vil jeg høre, om der er mulighed for at købe vand, evt øl og vin på vores Resort. Kan der lejes taxa nede fra byen og hjem på hotellet, vi har to børn med, der ku blive trætte om aftenen. Findes der intet service ( kopper, tallerkener mm) på værelset. Tak for jeres opringning, vi havde først tænkt ovenstående senere:)


Svar:

Hej Birthe  Når i ankommer på hotellet har i mulighed for at købe vand. Der kører flere forskellige taxer rundt i byen og det koster fem euro at køre fra jeres hotel og ned til byen. Der er ikke noget service eller noget på værelset.  Mange hilsner fra Emma

fiskeri

Spørgsmål:

Dato: 30-06-2018

Hej i Sivota! Jeg vil høre hvad der er af muligheder for at komme med båd ud at fiske? Vi kommer til Sivota her d. 13. juli og min mand kunne godt være interesseret i en fisketur. Jeg ved godt, at I ikke har fisketur på jeres udflugtsprogram, men måske kender I til nogle "firmaer", der arrangerer noget. I forhold til middag om aftenen. Vi kan vel godt spise på hotellet?Skal bo på Agios Nikolaos Hvor langt er der ellers til restauranter i byen/på havnen? I har vel bestilt godt vejr til os dernede om 14 dage. Vi er blevet godt forvent herhjemme med 30 grader ;-) Mvh. Louise


Svar:

Kære Louise,  Jeg ved at Orca Yacht laver fiske turer, så det kan vi sagtens finde ud af. I har mulighed for at spise på Agios Nikolaos, ellers er der en masse hyggelige restauranter nede ved havnepromonaden hvor man kan nyde solnedgangen, her er der ca. 1000 m.. Har godt hørt lidt rygter om det danske vejr, men der er jo intet som dette græske paradise, så det kan i godt glæde jer til. Knus Amanda A. 

P-plads, Agios Nikolaos

Spørgsmål:

Dato: 25-06-2018

Hej, er det muligt at parkere (lejebil) på Agios Nikolaos, og koster det evt. noget?


Svar:

Kære Steen. Der er gratis p-pladser på Agios Nikolaos. 

Strandhåndklæder på Ornello resort

Spørgsmål:

Dato: 17-06-2018

Vi skal besøge jer i uge 29 og vil høre om man Kan leje/låne strandhåndklæder på hotellet? Kan man leje snorkeludstyr?


Svar:

Kære Anne. Der vil være håndklæder på værelserne, samt gratis strandhåndklæder. Der er ikke mulighed for at leje snorkeludstyr, men dette kan købes i Sivota centrum. Mvh Chamilla

Udflugter og leje af egen båd

Spørgsmål:

Dato: 12-06-2018

Hej :-). Vi glæder os meget til at besøge Sivota om snart 14 dage :-). 1.) Vi tænker at leje en båd en af dagene. HVOR MANGE PERSONER KAN DER VÆRE I DEN? OG ER DER REDNINGSVESTE? Vi er 5 personer, hvor én ikke kan svømme. 2.) Ang. udflugter har vi kigget på Pargaturen og Flodturen. Der står, at Pargaturen ikke er for gangbesværede. Min mor kan godt gå lange ture (også på bakker) men er ikke så gode venner med mange trappetrin. ER PARGATUREN ET DÅRLIGT VALG??? Tænker, at vi kan gå på shoppetur i stedet for at se borgruinen og evt. se olivenoliemuseet. 3.) HVORDAN FOREGÅR DET MED FLODTUREN TIL HADES??? Er det en vandretur, eller er der mulighed for at sidde i en båd, hvis man ikke kan svømme eller kun kan magte at gå i vand til knæene. Denne tur er meget tillokkende, men vi er jo også nødt til at tage hensyn til min mor ;-). Med venlig hilsen Anette Mortensen


Svar:

Hej Anette.  Godt i glæder jer til jeres ferie i Sivota. Det har I også rigtig god grund til, her er bare så skønt. Vi har nogle forskellige bådtyper hernede. Den mindste båd vi har, er med 15 hestekræfter, og den kan have maksimum fem personer ombord. For at leje denne båd behover man ingen erfaring med sejlads. Der er også mulighed for at leje en lidt storre båd, hvor der maksimalt kan være seks personer ombord. Denne båd har 30 hestekrafter og er lidt mere komfortabel med madrasser foran i båden som man kan ligge på. For at leje denne båd skal man have en smule erfaring med sejlads. Ombord på alle både er der selvfølgelig redningsveste, anker, soltag og endda også en køleboks.  Ift. Pargaturen kan i sagtens komme med selvom din mor er dårligt gående. I kan bare lade være med at tage med op på borgen, men  i stedet kan I bruge tiden på at gå rundt i de hyggelige gader eller sidde på en cafe. Hun kan også være med på olivenoliemuseet, hvor der kun er en lille stigning op til. Derfor vil jeg ikke mene, at Parga turen er et dårligt valg for jer, da Parga byder på meget andet end borgen.  Ved hadesfloden, er der mulighed for at deltage i nogle aktiviteter, heriblandt riverrafting, kajak. Deruodver kan man også sidde på en hest og blive båret igennem floden. Det er altså friviilligt om man går igennem floden med os, om man vil gå alene, eller om man vil prøve nogle af de aktiviteter der er derude. Vi glæder os rigtig meget til at se jer hernede Mange solskinshilner Emma.

Turist båd til Corfu

Spørgsmål:

Dato: 27-05-2018

Hej Rejseledere i Sivota. Vi er en familie på 9 der skal bo på Hotel Albertros i uge 28 og 29. Vi glæder os helt vildt til at komme ned til dette skønne sted. Vi vil høre om der sejler turistbåd eller færge fra Sivota til Corfu? Er der barnestole på hotel Albertros? Kan man købe Libero bleer i supermarkedet? Med venlig hilsen og på gensyn i Sivota Margit Rasmussen


Svar:

Kære Margit. I Sivota er der mulighed for, at sejle ud på egen hånd med jeres helt egen yacht, inklusiv mandskab, drikkevarer, snacks og frokost. Selskabet Isabella tours tilbyder Korfu i deres udflugtsprogram, med en lille turistbåd fra Sivota til Korfu, dette er dog ikke med dansk rejseleder. Angående barnestolen på Albatros og Libero bleerne, undersøger jeg lige sagen og giver et svar hurtigst muligt. Med venlig hilsen Chamilla  Kære Margit, Det er desværre ikke muligt at købe Libero bleer kun deres badebleer. Ang. babystolen, så har de en på Albatros, som i kan bruge. Vi glæder os til at se jer. Med Venlig Hilsen Amanda. 

Sivota uge 25

Spørgsmål:

Dato: 07-05-2018

Hej Sivota Team. Vi skal til Hotel Mikros Paradisos i uge 25. Jeg har læst mig frem på nettet at man skal betale for drikkevarer til aftensmaden. Er det rigtigt? Og at Mikros Paradisos har nogle lejligheder med lavere standard 160m væk fra resten af hotellet. Kan man risikere at få disse lejligheder når man har bestilt via Primo Tours ( 2 vær.lejl)? Det vil være lidt vanskeligt at vandre frem og tilbage x gange om dagen med et barn på 19 mdr... Tak for svar. Mvh Csilla Zsigmondová


Svar:

Kære Csilla Det er rigtig at drikkevarer er som ekstra betaling på Mikros Paradisos. Ang. dit spørgsmål om lejelighederne der er 160m. væk fra resten af hotellet, er dette også rigtigt. Vi vil her anbefale at I ringer til kontoret på 0045 88184618, hvis I har et specifikt ønske om placering, så de kan tilføje det i jeres booking. Vi glæder os til at se jer.  Venlig hilsen  Amanda 

Vejeret

Spørgsmål:

Dato: 17-09-2017

Hvordan er vejret i maj måned?


Svar:

Hej Karl, Typisk ligger temperaturen omkring 20-25, og blandt med sol og lidt skyer. Det variere selvfølgelig. Mvh Oliver, Primo Tours

Billeje

Spørgsmål:

Dato: 27-06-2017

Hej! Vi er 13 gæster, der besøger hotel Diamond Spa den 1. september 2017. Vi vil gerne en tur til Parga, og det ideelle ville være at leje en minibus. Èn af gæsterne har stort kørekort. Er det muligt? Hvis ikke, hvordan ser det så ud med offentlige transportmidler? Vi ønsker endvidere én at dagene af leje 6 af de små både med soltag, som udlejes fra havnemolen. Er der mulighed for at forudbestille, eller må vi bare skynde os ned til udlejer på førstedagen i håb om at sikre os bådene?


Svar:

Kære Gitte, Der vil være mulighed for at leje en bil, som har plads til 9 personer i det hele. Så det vil være oplagt for Jer. Der vil også være mulighed for at leje en båd til 6 personer, dette kan lade sig gøre, når i ankommer til Sivota. Vi glæder os til at tage i mod Jer :-) Med hensyn hilsen, Oliver, Primo Tours.

Hæveautomater

Spørgsmål:

Dato: 24-06-2017

Hej Hvordan er det med hæveautomater i Sivota? Er det muligt?


Svar:

Hej Louise :-) Der er flere hæveautomater i Sivota, men I skal være opmærksomme på at det koster et gebyr hver gang i hæver. Med venlig hilsen, Andreas, Primo Tours.

Mikro paradios værelse

Spørgsmål:

Dato: 18-06-2017

Vi har booket et familie værelse på mikro paradios. Vi er to voksne og to unger på 12 og 15. Vil der være enkelt Senge til børnene? Vi vil meget gerne have havudsigt - hvad er muligheden for dette? Halvpension på mikro - er det som buffe? Hvad med drikkevarer? Kan man vaske fx håndklæder? Mange spørgsmål ???? Mvh Louise Lundquist


Svar:

Kære Louise, Tak for dine spørgsmål. Med hensyn til havudsigten skal i skrive til vores kontor, som kan booke dette hjemmefra. Der vil højest sandsynligt være enkelt senge på Jeres familieværelse. Halvpension på Hotel Mikros Paradisos består af morgen -og aftenbuffet. Drikkevarer er ikke inkluderet i dette, og skal købes ved siden af. Omkring vask af håndklæder, kan vi forhøre os hos Hotel Mikros Paradisos, hvis dette skulle være nødvendigt. Vi glæder os til at tage i mod Jer :-) Med venlig hilsen, Oliver, Primo Tours.

Billeje i Sivota

Spørgsmål:

Dato: 11-06-2017

Findes der biludlejningsfirma i Sivota by? Eventuelt formidlet via Primo Tours? På forhånd tak


Svar:

Kære Lisbeth, Tak for dit spørgsmål.  Der vil være mulighed for at leje bil gennem os her i Sivota, det vil være i samarbejde med AVIS. Dette hjælper vi selvfølgelig med, når i ankommer. Vi glæder os til at tage i mod Jer! :-) Med venlig hilsen, Oliver

Scooterleje igen igen :-)

Spørgsmål:

Dato: 11-06-2017

Jeg kan nu se at i allerede har svaret her på siden, Jeg troede at i også sendte en mail da jeg skulle opgive en mail adresse, så beklager 2. henvendelse. Jeg kan dog se på svaret fra Oliver at i gerne vil hjælpe os når vi ankommer. Nu har vi før boet på selv sammen hotel med primo og vi har også før lejet scootere der. Problemet, sidst at vi var der, var at der var et ret begrænset udvalgscootere at leje i byen og netop derfor vil vi gerne have en aftale/reservation i stand inden at vi ankommer. mvh Per og Ninna


Svar:

Kære Per, Der vil være mulighed for at leje scootere i Sivota by. Der er desværre ikke mulighed for at leje scootere ved hotellet længere. Det vil vi, som sagt, meget gerne hjælpe med, når i ankommer. Vi glæder os til at tage i mod Jer Med venlig hilsen, Oliver, Primo Tours.

Leje af scooter

Spørgsmål:

Dato: 11-06-2017

Hej Jeg vil høre om i har modtaget min tidligere forespørgsel (i sidste uge) vedr. leje af scootere? Vi vil gerne leje to scootere under vores op hold på Diamond Spa Hotel i peroden 14-21 juli og vil høre om i kan hjælpe med dette? Mvh Per Gubi Hald og Ninna Blom


Svar:

Kære Nina og Per, Tak for jeres spørgsmål. Vi vil rigtig gerne hjælpe jer med at finde to scootere i denne periode. I vil få meget mere information og rådgivning, når i ankommer til Sivota. Vi glæder os til at tage i mod Jer! :-) Med venlig hilsen, Oliver

Kogeplader?

Spørgsmål:

Dato: 06-06-2017

Hej. Vi skal bo på Ornella Ressort, og jeg vil gerne vide, om der er el-kedel på værelset samt kogeplader?


Svar:

Hej Eva! Tak for dit spørgsmål. Der vil være mulighed for at låne en el-kedel på hotellet. Kogeplader vil være på enkelte værelser på hotellet. Med venlig hilsen, Oliver, Primo Tours.

Scooterleje

Spørgsmål:

Dato: 04-06-2017

Hej, Vi skal bo på Diamon Spa Resort fra d. 14. Juli og en uge frem. I den periode vil vi gerne leje to scootere, er det noget i kan hjælpe os med at booke? Mvh Nina Blom og Per Gubi Hald


Svar:

Kære Nina og Per, Tak for jeres spørgsmål. Vi vil rigtig gerne hjælpe jer med at finde to scootere i denne periode. I vil få meget mere information og rådgivning, når i ankommer til Sivota. Vi glæder os til at tage i mod Jer! :-) Med venlig hilsen, Oliver

Leje af privat yatch

Spørgsmål:

Dato: 04-06-2017

Hej med jer , vi har booket en rejse til sivota her i juni og var inde på primo tours hjemmeside og læse lidt , vi fandt et sted hvor man kan leje en privat yatch, der står kontakt rejseleder for at komme i kontakt med bureauet , kan i sende os noget mere info på dette ? Hvad prisen er, hvad bureauet hedder så vi evt selv kan gå ind og læse om det :-) På forhånd tak Mvh Natasha


Svar:

Hej Natasha, Der er et yacht firma i havnen i Sivota. De har 2 luksusbåde, hvortil de tilbyder forskellige pakker. Til pakkerne er der 2 besætningsmedlemmer, hvor den ene er kaptajn, og den anden sørger for at varte Jer op. I har bl.a. mulighed for at få en 5 timers tur på båden omkring Sivota-området. Undervejs vil der blive serveret fuld frokost bestående af: Fisk (mulighed for traditionel græsk mad ved henvendelse) Hjemmelavede snacks Sodavand Vin Øl Frisklavet frugtsalat Frisklavede mojitos Undervejs vil I have rig mulighed for at enten sole Jer eller bade i det fantastiske vand omkring Sivota. Prisen for denne pakke er 580€ og man kan være helt op til 9 personer på bådene på en tur. Der er selvfølgelig mange flere pakker end lige den vi nævner, og når I kommer herned så endelig tag fat i os. Vi ringer til Jer lidt inden I kommer herned, og så endelig stil nogle flere spørgsmål hvis der skulle komme flere. Vi skal også nok sørge for at tage kontakt til bureauet for Jer, så I kun skal koncentrere Jer om at slappe af når I kommer herned. Vi glæder os til at se Jer.  Mvh Andreas, Primo Tours Sivota

Hygge om aftenen

Spørgsmål:

Dato: 17-05-2017

Hej Vi er en familie på 6, der skal bo 1 uge på Ornella Resort i juni mdr. Der er 3 unge mennesker med 30, 28 og 24 år. Hvad er der af tilbud til dem om aftenen - og er der nogle udflugter i mener er specielt godt til dem? Det behøver ikke nødvendigvis være en bar, måske nærmere et nærliggende hotel med underholdning om aftenen - hvor vi også må deltage, mod selvfølgelig køb af drikkevarer :-) Er der et supermarked i nærhende og hvis - hvad er så åbningstiden??


Svar:

Hej Eva, Tak for dit spørgsmål! Der er massere muligheder for at hygge sig om aftenen i Sivota by. Ellers vil der på et af de nærliggende hoteller blive afholdt græsk aften om tirsdagen. Der er tre forskellige supermarkeder i byen. Der vil være cirka åbningstider fra 8.00 til 22-23.00. Vi glæder os til at se jer! /Oliver

Leje af lille båd, jolle

Spørgsmål:

Dato: 16-05-2017

Hej. Vi kommer 2 personer til september, på hotel Filaki. Vi ønsker at leje en jolle, lille båd i en uge eller 2. Hvilke priser er der på dette. Bliver det billigere med flere dage eller en hel uge. Foreløblig tak. Henrik Jessen


Svar:

Hej Henrik, Tak for dit spørgsmål! Det vil koste 50€ for 8 timer pr. dag, fra 10.00 til 18.00, hvor man skal aflevere båden igen. Vi glæder os til at se jer! Mvh Oliver

golf

Spørgsmål:

Dato: 21-04-2017

Jeg vil høre om der er golfbutikker der omkring hvor vi sal bo Sivota Diamond Spa og hvor langt der ca er til en butik vi kommer 12 maj


Svar:

Hej Kurt. Tak for dit spørgsmål. Der findes ingen golfbutikker i eller omkring Sivota, og heller ingen baner. Vi ses d. 12.Rigtig go' ferie!- Bettina

vandretur og cykelleje

Spørgsmål:

Dato: 17-04-2017

Jeg vil høre om der er vandreture på programmet når vi kommer ned til jer den 12 Maj og om man kan leje cykler på forhånd og om der nogle gode cykelruter der nede og vi skal bo på Daimon spa resort Hilsen Kurt Devantier


Svar:

Hej Kurt. Tak for dine spørgsmål.Vi arbejder stadig på at få de sidste detaljer på plads omkring udvalget af udflugter. I modtager en oversigt over udflugter i Jeres velkomstmateriale ved ankomst.Det er ikke muligt at leje cykler i eller omkring Sivota. Vi ses d. 12.Rigtig go' ferie!- Bettina

udflugter

Spørgsmål:

Dato: 01-03-2017

Jeg vil lige høre om i ved på nuværende tidspunkt hvilken udflugter i har på programmet fra den 12 til den 26 maj 2017


Svar:

Hej Kurt. Tak for dit spørgsmål. Vi arbejder på højtryk for at strikke et ideelt program sammen til Jeres ankomst d. 12.maj. Vi glæder os til at se Jer d. 12.maj.Rigtig go' ferie!- Bettina

vejret og pool tempatur

Spørgsmål:

Dato: 01-02-2017

Jeg vil bare høre om hvordan tempeaturen er når vi kommer ned til jer den 12/5 2017 og om pool er opvarmet og hvor varm de er Hilsen Kurt Devantier.


Svar:

Hej Kurt. Tak for dit spørgsmål. Vejret er svingende på denne tid af året. Vi har temperaturer imellem 18-22 grader.Den udendørs pool på Diamond er ikke opvarmet. Den indendørs pool i spaområdet er opvarmet til 27 grader. Vi ses snart.Rigtig go' ferie!- Bettina 

Barneseng

Spørgsmål:

Dato: 10-10-2016

Hej i Sivota Vi ankommer 7 personer de 14/10 2016 og skal bo på Diamond Spa Resort. Aksel på 1½ år skal med sammen med sine forældre Anne og Niels og har brug for en barneseng. Kan vi bestille sådan en. Booking nr. 662823 mvh Mads H. Bødker


Svar:

Hej Mads. Ja det kan i tro i kan. det er noteret! Mvh Justine

Værelse og transport

Spørgsmål:

Dato: 03-10-2016

Hej, er det muligt,via jer, at reservere et værelse hvor der ikke bor nogen ovenpå på Mikros Paradisos (7/10/16)? Sejler båd taxaen også til/fra dette hotel?


Svar:

Hej! Det er altid muligt at komme med værelsesønsker og så gør vi alt for at opfylde disse. Bådtaxaen sejler desværre ikke herfra, da det ikke er muligt at lægge til ved hotellet. Det er muligt at bestille en almindelig taxa ind til byen til ca. 5 euro. Venlig hilsen Emma, Primo Tours

Kopper i bungalow

Spørgsmål:

Dato: 21-09-2016

Hej. Vi glæder os til ferien d7-10. Vi er lidt afhængige af vores kop kaffe når vi står op. Er der kopper/krus i bungalowen? Kan vi leje en elkedel. Vi ses


Svar:

Kære Ann-Marie! Ja det er muligt at leje elkedel :-) Der er ikke deciderede kaffekopper i bungalowen på Diamond, men I kan sagtens henvende jer i restauranten og spørge om i må låne et par stykker derfra :-) Mange feriehilsner fra Heidi

Safe på Albatros

Spørgsmål:

Dato: 19-09-2016

Hejsa Der er safe på hotel Albatros ikke? Er det inkl. i prisen? Hvis ikke hvad koster det? Mvh Anna


Svar:

Hej Anna, der er gratis safetybox på hotellet :) Venlig hilsen Emma, Primo Tours

Vejret sep okt

Spørgsmål:

Dato: 13-09-2016

Hejsa vi var i Sivota sidste år skønneste ferie ever og boede på Sct Nikolas ???????????????????????????????????????? måske vi kommer ned igen i år sidst sep start okt men hvordan lover de vejret der kan se i har fået en del regn og det gider vi ikke da vi er snorkel strand mennesker og går efter det gode vejr vh Helle


Svar:

Kære Helle, Der plejer at være ca. 20-25 grader i oktober måned, men vi kan aldrig garantere noget. Vi håber på at se jer!

plads i bussen

Spørgsmål:

Dato: 13-09-2016

vi ankommer igen til sivota 30.9 og vil spørge om i kan hjælpe med at reservere sæder forrest i bussen, da min kone bliver meget køresyg - det hjalp i med sidste år. både ud og hjem, tak. mon vi kan få værelse 607 igen ? kan vi leje båd til 4 med skipper ? glæder os meget til at besøge diamond spa og skønne sivota igen. ses snart :-)


Svar:

Kære Ole, Vi vil gerne være behjælplige med at reserverer sæder i bussen til Jer, både når i ankommer og når i skal hjem igen. Med hensyn til dette og ønsket om værelse 607, må i gerne skrive dette til kontoret, som skriver det på vores og hotellets liste. Der vil være mulighed for at leje en båd, hvor I selv er kaptajner, men også en med kaptajn, det er dog en del dyrere. Vi glæder os til at tage i mod Jer :-) Med venlig hilsen, Oliver, Primo Tours.

plads i bussen

Spørgsmål:

Dato: 13-09-2016

vi ankommer igen til sivota 30.9 og vil spørge om i kan hjælpe med at reservere sæder forrest i bussen, da min kone bliver meget køresyg - det hjalp i med sidste år. både ud og hjem, tak. mon vi kan få værelse 607 igen ? kan vi leje båd til 4 med skipper ? glæder os meget til at besøge diamond spa og skønne sivota igen. ses snart :-)


Svar:

Kære Ole, Tak for dit spørgsmål. Du må meget gerne skrive dette til os i en mail, sammen med dit bookingnummer. Så vil vi arrangere det inden i ankommer til Sivota. Vi glæder os til at tage i mod Jer :-) Med venlig hilsen, Oliver, Primo Tours.

Vejret

Spørgsmål:

Dato: 08-09-2016

Jeg kan forstå at vejret ikke er så godt i Sivota for tiden. Vi kommer derned i morgen 9/9, men jeg kan ikke rigtig bedømme efter vejrudsigten om vi skal have regntøj med eller ej. Er det nok med en paraply?


Svar:

Hej, nej vi er ikke alt for heldige lige nu, men det skulle gerne klare op i løbet af ugen her. Det er en god ide at have paraply med, ellers er der mulighed for både at skaffe det og regnslag hernede hvis I ikke vil have det med i kufferten. Derudover er det godt at have et par sko eller sandaler med som kan holde til vand, da de kan blive lidt våde hernede. Jeg håber du har fået svar, vi ses i morgen! Mange hilsner Emma :)

Badehåndklæde på Mikros

Spørgsmål:

Dato: 06-09-2016

Hej, skal man have badehåndklæde med til Mikros Paradisos? Helle - håber vejret bliver bedre sidst på ugen??


Svar:

Hej Helle, på Mikros Paradisos får i håndklæder på værelset til brug der. Hvis i vil have håndklæder med til poolen eller stranden, kan i selv mebdringe disse ellers er det muligt at købe hernede. Det ser ud til at blive godt igen fra på fredag :) Venlig hilsen Emma

Tennis

Spørgsmål:

Dato: 28-08-2016

Kære guider. Vi glæder os snart til at besøge Sivota :-) Vi vil høre, om der er mulighed for at spille tennis på hotel Sivota Diamond Spa - eller andre steder i nærheden. Hilsen Kaj


Svar:

Kære Kaj, vi glæder os til at I kommer og oplever det græske caribien :-) Der er ikke tennisbaner på Diamond Spa Resort, men til gengæld kan I spille tennis på Hotel Sivota, der ligger cirka 20 minutters gang fra jeres hotel. Der er også mulighed for at leje ketsjere hos dem. Mange solskinshilsner fra Heidi!

Primo Hygge Sivota

Spørgsmål:

Dato: 24-08-2016

Hejsa Hvilken dag og tidspunkt arrangerer I Primo Hygge i Sivota? Mvh/ Anna Krogh Petersen


Svar:

Kære Anna! Vi har Primo-hygge dagen efter ankomst, altså om lørdagen. Vi starter som regel ud med en byrundtur ca. kl. 18.30 og går hen på restauranten og spiser derefter :-) Varme feriehilsner Heidi

Primo Hygge Sivota

Spørgsmål:

Dato: 24-08-2016

Kan man tilmelde sig hjemmefra til dette? Hvilken restaurant foregår det på. Mvh/ Anna Krogh Petersen


Svar:

Kære Anna, I kan desværre ikke tilmelde jer hjemmefra, men i kan gøre det når vi holder velkomstmøde ude på jeres hotel, kort tid efter i er ankommet! Det er forskelligt hvilken restaurant dette foregår på, men enten Vivi & Petros eller Georgeos Family! Uanset hvilken, så vil i få serveret gode græske specialiteter. Hilsen Heidi

Udflugt til Meteora

Spørgsmål:

Dato: 14-08-2016

Er det muligt at komme med på en udflugt til Meteora? (Det er lidt langt at køre selv). Vi skal bo på hotel Filakas med ankomst d. 9/9-16, hvilken strand er nærmest? Hilsen Bodil


Svar:

Hej Bodil! Som det ser ud lige nu, så er Meteora desværre ikke på programmet på dette tidspunkt. Vi vil selvfølgelig gerne være behjælpelige med at finde en måde I kan komme dertil på alligevel. Der er faktisk op til flere strande i nærheden af Filakas. Hvis man fortsætter ud af havnepromenaden er der hele 3 strande i gåafstand. Går man modsatte vej væk fra havnepromenaden ligger 2 strande. Bella Vraka er den første man møder, og er stranden hvor man kan gå fra fastlandet og over til øen Bella Vraka. Anden strand hedder Karvouno og er en hyggelig lille bugt med liggestole, parasoler og lækkert klart vand. Vi ses til september! Venlig hilsen Emma

Hårtørrer på Ornella + tilmelding til ture

Spørgsmål:

Dato: 09-07-2016

Hej Kan I svare på, om der er hårtørrer på hotelværelserne? Vi skal bo i en junior suite. Hvor og hvordan melder man sig til ture arrangeret af jer? Mvh Line


Svar:

Hej Line, Der er hårtørrer på hotelværelserne på Ornella. Man melder sig til en tur ved at henvende sig til en af os rejseledere her på destinationen - enten efter velkomstmøde eller når vi er på træf på hotellet. Vi glæder os til at tage imod jer :-) De bedste hilsner Laura/Primo Tours

Massage

Spørgsmål:

Dato: 26-07-2016

Er det muligt at bestille massage gennem jer lørdag 17/9 ca kl.9 vi ankommer den 16/9 på Sivota diamond spa resort


Svar:

Kære Jimmy, Vi kan sagtens hjælpe med at bestille massage på Diamond Spa Resort når I ankommer til Sivota. I kan også sende os en mail på Primotours.pvk2@gmail.com og nævne hvor mange personer det drejer sig om, og hvilken slags massage I ønsker. Mange hilsner fra Heidi

Leje af båd

Spørgsmål:

Dato: 04-07-2016

Hej med jer. Er det virkelig rigtig at der ikke er en forsikring der gælder hvis man lejer en af de små både ? Det kan godt gøre mig nervøs . Er der redningsveste ombord ? Vi glæder os til at komme i august, hvor vi regner med helt fantastisk vejr.


Svar:

Hej! Man tegner ikke en decideret forsikring med firmaet, men der har aldrig været nogen problemer, så I kan roligt leje en båd. Der er redningsveste ombord til alle på båden. Vi glæder os til at tage imod Jer :-) Varme hilsner Laura/Primo Tours

Mountainbike

Spørgsmål:

Dato: 15-06-2016

Hejsa :) Vi skal til Sivota i uge 27 og glæder os meget! Men skal vi have cykeltøjet med? Er der mulighed for at leje mountainbikes og er der nogle egnede ruter/spor?


Svar:

Hej! Man kan godt leje mountainbikes her i Sivota. En god cykelrute er op til Vrachonas. Os rejseledere har altid en rutebeskrivelse på os. Vi glæder os til at tage imod Jer! Mvh. Laura/Primo Tours

Sikkerhedsboks på Albatros

Spørgsmål:

Dato: 13-06-2016

Er der en deposit box på Albatros enten på værelset eller i receptionen?


Svar:

Hej! Der er en deposit box på hotel Albatros på hvert værelse, som er ganske gratis at bruge :-) Vi glæder os til at tage imod jer -Anders, rejseleder

Morgenmad

Spørgsmål:

Dato: 09-06-2016

Hej med jer. Har lige læst at man får amerikansk morgenmad på Albatros. Har de noget godt brød ? Går ikke ud fra det er rugbrød ???? har de noget ordentlig ost og smør (har kun prøvet at få serveret minarine i Grækenland og det er ????????) ellers kan vi nemlig godt finde på at medbringe selv ???? på forhånd tak .


Svar:

Hej! Morgenmaden på Albatros er de meget typiske produkter - æg, bacon, pølser, brød, pålæg, yoghurt osv. De serverer ikke rugbrød, men deres almindelig brød er rigtig god. Smøret får man fra små pakker og osten er almindelig skiveost. Alt i alt en ganske fin morgenmad. Vi ser frem til at tage imod Jer! Mange hilsner Laura/Primo Tours

Mulighed for fisketur fra Sivota

Spørgsmål:

Dato: 04-06-2016

Hej. Vi er syv voksne og et barn på 8 år, der skal bo på Sivota Diamond spa resort i to uger, med ankomst d. 08. juli 2016. det glæder vi os meget til. Kan I finde ud af om der er nogen på destinationen der udbyder fisketure og hvad det ca. koster for 4-6 timer( med fiskegrej) for 4-5 personer? Er der en strand i gå afstand fra vores hotel og kræver den brug af badesko? Kan I finde ud af om vores hotel, hvor vi har hel pension med drikkevarer til maden, tilbyder tilkøb af all inclusive for drikkevarer udover måltider? Det var vist alt for nu. ser frem til at høre fra jer. Jeg går ud fra at vi har god grund til at glæde os.


Svar:

Hej med jer. Dejligt at høre at I glæder jer til at komme herned. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at det lever op til forventningerne. Omhandlende fisketur, er det muligt at arrangere, så længe man henvender sig i god tid, og først derefter aftales der en pris. Der er en strand i gåafstand fra hotellet, og derudover mange flere strande fordelt rundt omkring i området. Vi anbefaler at tage badesko med hvis man har, idet nogle af strandene har en lettere ujævn havbund. Til sidst er det desværre ikke muligt at tilkøbe all inclusive på hotel Sivota Diamond. Varme solskinshilsner fra Anders:-)

el kedel

Spørgsmål:

Dato: 25-05-2016

Hej med jer! vil høre om det er muligt at låne en el kedel på Mikros paradisos? Vi ankommer på fredag. mvh Vibeke


Svar:

Hej Vibeke. Det er muligt at leje en elkedel hos os rejseledere. Hilsen Emma, Primo Tours

brug af visa kort

Spørgsmål:

Dato: 24-05-2016

hej. Jeg har bare lige brug for at vide om man kan betale med visakort i butikkerne i Sivota ? Vi ankommer på fredag mvh. Sten


Svar:

Hej Sten. Man kan godt bruge visakort i butikkerne. På restauranterne ser de helst man betaler med kontanter. Rigtig go´ tur herned - vi ses på fredag! Græske hilsner Laura/Primo Tours

Udflugter

Spørgsmål:

Dato: 24-05-2016

Hej! Vi kommer til Sivota i uge 30 og er interesseret i at opleve Vikos kløften som skulle være verdens dybeste. Er det mon muligt på en eller anden måde? Mvh. Kim


Svar:

Hej Kim! Vi har desværre ingen udflugt til Vitos kløften, men det er muligt at leje bil og selv tage turen derud. Venlig hilsen Emma, Primo Tours

valuta

Spørgsmål:

Dato: 22-05-2016

skal man veksle valuta hjemme eller hvad er bedst


Svar:

Hej Flemming, Det er en god idé at veksle valuta hjemmefra, da der er et gebyr, når man hæver penge i udlandet. Mange hilsner Laura, Primo Tours

Rullemadrasser

Spørgsmål:

Dato: 21-05-2016

Hej med jer! Vi kommer og besøger jer i 14 dage fra og med den 3. juni. Vi har læst noget om hårde madrasser på Albatros, er det blevet bedre eller har de rullemadrasser på hotellet. Vi har før prøvet meget hårde græske madrasser, det gi'r dårlig ryg og dårlig nattesøvn. Venlig hilsen Finn


Svar:

Hej Finn! Hotel Albatros har i år tilføjet ekstra madrasser på alle værelserne så sengene er blevet bedre at ligge i. Venlig hilsen Emma, Primo Tours.

Op ad bjerget

Spørgsmål:

Dato: 19-05-2016

I skriver, at man skal have godt fodtøj på til at bestige bjerget bag ved Albatros. Hvad er for jer godt fodtøj? Et par gode løbesko? Sandaler med skridsikker sål, eller skal vi helt op i vandrestøvler? Vi ses den 27. Hilsen Kurt Nyhus


Svar:

Hej Kurt, vi mener, at man kan bestige bjerget iført et par løbesko. Er der ekstra plads i kufferten, er vandrestøvler altid godt at medbringe. Vi ses snart!

Værelse på Filakas

Spørgsmål:

Dato: 17-05-2016

Hej i Syvota :-) Min mand og jeg glæder os til at komme til Syvota for 2. gang på fredag. Vi var med på jeres jomfrutur i 2013.. Denne gang har vi valgt at bo på Filakas, da det ligger dejligt placeret. Mit spørgsmål til jer, er om I har mulighed for at anmode om at vi får et værelse, hvor der er så få trapper til, som muligt Jeg forestiller mig at der er udsigt over havnen fra alle værelserne på Filakas?? Er den lokale vejrudsigt er lige så skidt som den vi kan finde på DMI.dk? mvh Kristina


Svar:

Hej Kristina, det er muligt at ønske et bestemt værelse eller område på hotellet. Det ser ud til at vi får vandet vores blomster og træer i weekenden, men fra næste uge skulle solen gerne skinne og varme her igen.

Værelse beliggenhed

Spørgsmål:

Dato: 11-05-2016

Hej Hvordan er beliggenheden for de suiter der har køkken på Agios Nikolas Vi kommer den 20-05 og har fået et sådan suite tilbudt for en mer pris, men kan intet finde ang de Suiter, har de god udsigt i forhold til de "normale" suiter. Mvh. Peter Thorager


Svar:

Hej Peter Thorager! På Hotel Agios Nikolaos ligger denne type værelse fordelt over hele hotellet. Der er havudsigt på alle disse værelse. Vi ses om lidt! Laura/Primo Tours

Vandtemperatur

Spørgsmål:

Dato: 09-05-2016

Hej! Jeg vil gerne snorkle og også gerne på bådtur - men hvordan er vandtemperaturen nu? vi ankommer til Sivota 13. maj. Er vandet varmt nok til snorkling? Skal vi medbringe noget varmt tøj til bådtur? Glade solhilsener - Tine


Svar:

Hejsa, vandtemperaturen stiger i øjeblikket da solen skinner rigtig meget. De lokale mener, at det burde være varmt nok til at snorkle i allerede nu, idet vandet også er varmere under overfladen. Hvis i skal på en bådtur i løbet af dagen, mener jeg ikke at det er nødvendigt. Det er dog altid godt at have en trøje med, hvis man skulle komme til at sidde i skyggen. Er det derimod en aftenudflugt kan det være en godt ide at tage lidt varmere tøj på. Men det er umiddelbart ikke nødvendigt at medbringe mere end et par langbukser og en langærmet trøje.

Strygejern

Spørgsmål:

Dato: 08-05-2016

Hej! Jeg skal bo på Diamond Spa fra fredag 13 maj ! Er der strygejern på værelset - hvis ej, koster det noget at låne i receptionen? Er badehåndklæde gratis? Glade hilsener - tine


Svar:

Hej! Der findes ikke strygejern på værelserne, og det er desværre heller ikke muligt at leje det. Med hensyn til håndklæder på hotellet, er det muligt at leje håndklæder i receptionen, som man må tage med ud af værelset. Når det sidste håndklæde afleveres, bliver depositummet givet retur. Så på den måde er det faktisk gratis at leje badehåndklæder. Vi ses på fredag!

Faciliteter på hotellet

Spørgsmål:

Dato: 01-05-2016

Hej Min familie og jeg skal bo på Diamond ressort, fra d. 10-17 juni. Til vores datters mad/flaske ville jeg høre om der er el-kedel på værelset? Og sikre mig at der er baby seng til rådighed? Ser frem til en lækker ferie i Sivota :) Hilsen Vicky jensen


Svar:

Hej, på Sivota Diamond Resort er det muligt at leje en elkedel i receptionen. Hvis Jeres barn er under 2 år, plejer hotellet at være bevidste om at der er behov for en barneseng. Ellers er det altid en god ide at informere kontoret om det, så videresender de ønsket til hotellet. Vi glæder os til at tage imod jer!

Afstand Sivota-Parga

Spørgsmål:

Dato: 14-04-2013

Hvor lang afstand er der fra Sivota til Parga ?? Vi har været i Parga flere gange og ved det er lige i nærheden. Hilsen Aase Andersen


Svar:

Hej Aase. Det er helt korrekt at der ikke er langt fra Sivota til Parga. Ca. 25 minutters kørsel eller ca. 27 - 29 km. Ha´ en rigtig god dag!! Solskinshilsner fra Sarah

Natteliv i Sivota

Spørgsmål:

Dato: 17-04-2013

Hej guider :D Jeg er ved at kigge på en rejse til min veninde, som skal giftes. Vi er 4 veninder i alder 23 - 25, som gerne vil opleve et smukt sted, bade, slappe af, og forkæles med lækkert spa område - og det ser ud til at sivota kan tilbyde alt ovennævnte. Men hvordan ser det ud med nattelivet? Er der store diskoteker? Små bar? Eller hvordan ser det ud? vi søger ikke vild party, men vi vil gerne ud og feste et par aftener (: Mvh. Ruaa


Svar:

Hej Ruaa. Tak for dit spørgsmål. Og du har helt ret: Sivota er meget smuk og er et virkelig dejligt sted at slappe af og blive forkælet. Natteliv er der dog ikke såååå meget af. Der er et par barer, hvor man selvfølgelig kan hygge sig. Og lidt uden for Sivota ligger Torre A Mare, som er en poolbar, hvor der især i Juli og August er gang i den. Jeg håber at se Jer alle 4 her i Syvota. Solskinshilsner fra Sarah

Cykeludlejning

Spørgsmål:

Dato: 22-06-2015

Hej guider er det muligt at leje cykler af nogenlunde kvalitet Vi skal til Sivota fra 3/7-17/7 og bor på lelighedskomplexet ??


Svar:

Hej Jacob! Et af vores hoteller, Mega Ammos, har nogle helt nye cykler af god kvalitet, som de lejer ud for 5 euro pr. dag. Dog har de ikke så mange, så det er ikke helt sikkert, at de lige har nogen ledige. Ellers har det engelske rejseselskab Neilson gode mountainbike cykler hernede, som du kan leje. Dog er de noget dyrere :-) Vi glæder os til at se jer! Græske hilsener fra Clara

Tur til Albanien

Spørgsmål:

Dato: 30-04-2013

min kone og jeg skal til Sivota den 24. maj, og vil gerne vide, om man skal have visum for at komme ind i landet. Kan man komme dertil med off. trafik. Hvad SKAL man se. Hvilken valuta skal vi medbringe. Hvad er billigt i Albanien. Kan I derudover fortælle noget, vil vi blive glade


Svar:

Hej Finn. Sivota ligger i Grækenland og der skal man som dansk statsborger ikke have visum. Men jeg tror måske du mener om man skal have visum for at komme til Albanien? Det skal man heller ikke som dansk statsborger. Hvis man vil her fra Sivota til Albanien kan men enten køre i bil eller sejle. men jeg anbefaler bestemt ikke sejlturen, da det vil tage en næsten et døgn, da man skal via Bari i Italien. Så den nemmeste måde er altså at leje en bil og så selv køre. Hvis det er mig ville jeg dog tjekke med mit forsikringsselskab inden turen, da ikke alle dækker for skader i Albanien. Den nærmeste by med shoppingmuligheder er Durres. der er ca. 350 km her fra Sivota. Der ligger 3 større indkøbscentre har jeg kunnet se på nettet. Valutaen hedder LEK og svarer til ca. 18.5 kroner. Hvad er billigt i Albanien, må jeg jeg desværre svare pas på, da hverken jeg eller mine kolleger nogensinde har været i Albanien. Og spørger man grækerne, bliver svaret at man skal holde sig væk, da det er mafia og våben. Derfor kan jeg desværre ikke give Jer flere oplysninger. Mange venlige hilsner fra Christian

Hvordan er indkøbsmulighederne for os der skal bo på Mikros Paradisos

Spørgsmål:

Dato: 27-06-2015

Hej. Hvordan er indkøbsmulighederne for dagligvarer, for os der tager til Mikros Paradisos på onsdag? :) Mvh Helle og Laura


Svar:

Hej Helle! Fra jeres hotel tager det cirka 15 min at gå ind til Sivota by. Her har vi tre supermarkeder og små souvenir butikker. I bor jo lige ved siden af stranden Mega Ammos, hvor der er tre restauranter og et par souvenir butikker. På jeres hotel har I en poolbar, hvor I kan købe drikkevarer. I kan altid tage en taxa ind til byen, ellers er en rask gåtur også skønt :-) Vi glæder os til at se jer! Græske hilsner´ /Clara

EL

Spørgsmål:

Dato: 23-05-2013

Er det "normale danske" el-stik der findes, eller er det nødvendigt med en adapter??


Svar:

Hej Irene. Stikkontakterne hernede er til 2-ben, så hvis du har et stik med skal du anvende en adapter. Mange solskinshilsner fra Sarah

Aktivitetsmuligheder for børn

Spørgsmål:

Dato: 30-05-2013

Hej guider Vi har købt en rejse til hele familien inkl. 5 børn i alderen 3-15 år. Vi skal bo på hotel Agios Nikolaos. Ud fra hotelbeskrivelsen er der ikke nogen særlige tilbud til børn. Hvilke muligheder er der? F. eks. adgang til legeplads eller børnepool på andre hoteller? Mvh Peter


Svar:

Hej Peter. Det er helt korrekt at der ikke er aktiviteter for børn på Agios Nikolaos. Der er en swimmingpool, dog ingen børnepool. Men børn må gerne bade i den almindelige swimmingpool. Ved stranden kan børnene også lege og bade. Mht. brug af legeplads og børnepool på andre hoteller har jeg talt med de hoteller som har dette. Og de siger at det er for deres egne gæster. Ofte er legepladserne og børnepools´ne ikke så store, så hvis der også kommer børn udefra er der ikke plads til alle. Nu kan jeg se at I kommer herned i slutningen af Juli og det betyder at vandrutchebanerne ved Torre A Mare er i fuld gang. Torre A Mare er en lille poolbar lige udenfor Syvota centrum. Der er en almindelig pool, så er der en børnepool med en lille rutchebane til dem under 8 år. Og så er der et par vandrutchebaner til dem over 8 i et bassin ved siden af. Ellers har vi jo også et par udflugter, som børn sagtens kan tage med på. Bla Bådtur eller turen til Korfu eksempelvis. Jeg glæder mig til at møde Jer. Mange solskinshilsner fra Sarah

Lokal marked

Spørgsmål:

Dato: 02-06-2013

Hej! Vi skal ned til jer til sommer og har lige et par spørgsmål. Når vi er i Grækenland, er vi glade for at gå på den lokale marked, hvor man kan købe de lækreste friske frugter og grøntsager, har Sivota, ikke også en ugentlig markedes dag? (Hvilken uge dag og tidspungt?). Vi har set at Filakas Hotel har håndklæde service men vi er lidt usikker på om det er en skrive fejl da vi kun har set det beskrevet et sted, så vi vil gerne vide om det er rigtig og vi ikke skal have en strand håndklæde med. Vi glæder os meget til at komme ned og hilse på jer, Med venlig hilsen Lene og Jan


Svar:

Hej Lene og Jan. Tak for Jeres spørgsmål. I Syvota er der ikke noget marked. Syvota er en meget lokal by, og markedsdage er mere noget der holdes i større og mere turistede områder. Skal man købe frisk frugt og grøntsager, har vi en lokal grøntsagsmand, som har åbent alle formiddage undtagen Søndag. Tirsdag, Torsdag og Fredag har han også åbent om aftenen. Filakas Hotel har ikke nogen swimmingpool, så derfor har de heller ikke håndklædeservice til brug ved pool eller strand. Men I behøver ikke slæbe med hjemmefra. Her findes butikker, som bla. også sælger strandhåndklæder. Vi glæder os til at møde Jer! Solskin fra Sarah

Bankboks på værelset

Spørgsmål:

Dato: 30-06-2015

Hej Guider Er der bankboks på værelserne/bungalow med havudsigt på Sivota Diamond Spa? Vi er nok mange der tager lidt flere kontanter med end normalt :)


Svar:

Hej Søren! Der er bankboks på alle værelserne, så det skal I ikke bekymre Jer om :-) Græske hilsner /Clara

Køkkenudstyr + den finansielle situation

Spørgsmål:

Dato: 10-07-2015

Hej Primo guider. Vi skal bo på Hotel Filakas, men vil lige høre om der er elkeddel ell. kaffemaskine på værelset og er der problemer med brug af kredit kort ? På forhånd tak :-) Kjeld


Svar:

Hej Kjeld! Der er ikke elkedel eller kaffemaskine på værelset, men vi guider lejer elkedler ud til 6 euro for en uge. Når vi ringer til Jer ugen op til ankomst, kan I nævne det for os, så stiller vi en elkedel klar til Jer, når I ankommer til Filakas :-) Der er ikke noget problem med brug af kreditkort, men generelt tager de mest imod kontanter hernede. Ikke alle butikker og restauranter er så glade for kreditkort, så det er godt at have lidt ekstra kontanter med :-) Vi glæder os til at se Jer! Varme hilsner fra Clara

Den aktuelle økonomiske situation

Spørgsmål:

Dato: 08-07-2015

Hej med jer! Vi skal afsted til Sivota på fredag, og vil lige høre til den aktuelle økonomiske situation i byen og på hotellerne. Kan I mærke nogle ændringer, eller er alt stadig normalt?


Svar:

Hej Jens Ole, Vi glæder os til I kommer ned til os. Her i Sivota mærker vi så godt som ingenting til situationen. Grækerne er stadig super venlige og behagelige, solen skinner og strandene ligger som de altid har gjort. Dog er det en god idé at have en god stak kontanter med ned. Eller er der en god feriestemning og grækerne gør ekstra meget ud af at forkæle Jer, så I skal bare glæde Jer ;-)

Værelse

Spørgsmål:

Dato: 22-06-2016

Hej med jer :-) Vi glæder os ubeskriveligt til på fredag d. 24.6 hvor vi igen skal på på Diamond Spa ressort i Sivota. I år har vi bestilt en juniorsuite med havudsigt, da vi kunne bruge lidt mere plads ind i den bungalow vinhavde sidste år. Vi mener st huske at vi boede på værelse 104 sidste år og vi fik et lille kig ind i juniorsuiten i 105, kan det passe at 105 er en juniorsuite? Vi snakkede med Primo Tours i dag og vi fik afvide at I fordeler os gæster på værelserne og at I måske kunne komme os ind på vær. 105 hvis det er en juniorsuite som vi husker. Det er bare et lille ønske. Vi glæder os som sagt rigtig meget til at opleve dette dejlige sted endnu en gang. De bedste hilsner fra Anker og Katrina


Svar:

Køkkenudstyr

Spørgsmål:

Dato: 06-07-2015

Vi kommer ned til jer på onsdag den 8. Juli og har lejet en suite på Agios Nikolaos. Vil bare lige høre om der er nogen former for køkkengrej på værelset (glas, kopper, tallerkener mv.). Håber ellers alt er ok og tingene fungerer på trods af krisen i Grækenland. Vi ses. Hilsen Lars


Svar:

Hej Lars :) Værelserne på Agios Nikolaos er ikke udstyret med nogen former for køkkengrej. Til gengæld har hotellet en lækker a la carte restaurant, til når sulten skulle melde sig. Hernede i Sivota tager man tingene stille og roligt, og vi mærker ind til videre ikke noget til krisen. Dog er det en god ide at tage ekstra euro med til opholdet hernede :) Alt er normalt i Sivota, vejret er godt (ca. 30 grader) og vi glæder os til at se Jer på onsdag! :) Vi ses /Nadja

Vandretur

Spørgsmål:

Dato: 09-05-2015

Hej i Sivota Vi er en familie på 8(alle voksne) som glæder os rigtig meget til 19. juni hvor vi ankommer til Sivota. Vi er alle meget glade for at røre os og kunne tænke os at vide om muligheden for en vandretur fra Sivota over bjergene til en af nabobyerne Plataria eller Igoumenitsa? Derfra kunne det være fint at kunne leje en båd med fører som evt. kunne sejle os retur til Agios Nikolaos. 2 af os var i Sivota i 2013, samme hotel, da var vi på vandretur med en af guiderne til en forladt by på bjergtoppen, tænkte at man kunne starte med den tur os så gå videre derfra? Har I mulighed for at undersøge mulighederne evt. om der findes et kort + mulig båd/fører som man på forhånd kan lave aftale med? Kommer der info på hj.siden med planlagte udflugter? På forhånd tusind tak. Mvh/Arne Vind, Odense


Svar:

Hej Arne. Det er begrænset med vandreruter i området, men som I ved, er turen til Vrachonas virkelig smuk. Der er ingen vandrestier fra Sivota til Plataria/Igoumenitsa, der er kun vejen til bilerne. En vandretur, som vi helt klart kan anbefale, er turen i Acheron kløften ved floden Styx (floden til Hades). Her går man helt isoleret i naturen ad bjergstierne med udsigt udover kløften og floden. Her kan I komme til med bil på cirka 1,5 time. Med hensyn til bådudlejning kan I sagtens leje en båd hjemmefra. Vi ringer til jer, når jeres ferie er ved at nærme sig, så kan I oplyse, hvornår I vil leje båden - så fikser vi det for jer. Der ligger beskrivelser af udflugterne på hjemmesiden, men I vil få et endeligt program med priser og dage ved ankomst, og når vi ringer til jer. Skriv endelig, hvis I har flere spørgsmål :-) Vi glæder os til at se jer! Solskins hilsener fra Clara

Båd

Spørgsmål:

Dato: 04-07-2013

Hej. Hvis man gerne vil leje en båd kræver det så et slags "kørekort". Eller er det ikke nødvendigt????.


Svar:

Hej Charlotte. Hvis man vil leje en lille speedbåd og sejle rundt til de forskellige strande kræves der ikke noget særligt ved det. Vil man sejle længere ud, skal man have et særligt "kørekort", som giver tilladelse til havsejlads. Mange solskinshilsner fra Sarah

personlig forespørgsel

Spørgsmål:

Dato: 28-07-2015

Er Christina med langt lysere hår og ikke så høj stadig ansat ved Albatros. Hun var utrolig sød og imødekommende. Primær ved baren ved poolen ?


Svar:

Hej Marianne, Christina er stadig ansat på hotel Albatros og du har ret, hun er utrolig sød og imødekommende.

Køkkenudstyr i lejligheder

Spørgsmål:

Dato: 27-07-2015

Hvor meget køkkenudstyr er der i lejlighederne på Panorama Botsaris? - vi skal afsted i overmorgen?


Svar:

Hej Ivan, Lejlighederne er udstyret med vask, el-kedel, kogeplader og så det mest nødvendige når der skal laves mad, dvs. tallerkner, bestik, glas, krus, gryder, stegepande og skærebræt. Vi ses på onsdag ;-) Feriehilsner Team Sivota 2015

Hotelværelse

Spørgsmål:

Dato: 03-08-2015

Hvornår bliver vores ønske forelagt til receptionen om vær. 103 den 25. sept. til Albatros Hotel.


Svar:

Hej Marianne, Hvis ønsket er skrevet i jeres booking, så bliver det givet videre efter bestillingen.

Mad

Spørgsmål:

Dato: 29-07-2013

Hej guide! Hvor store er leveomkostningerne i Sivota? Hvor meget koster et aftensmåltid på en middel restaurent f. eks.? På forhånd tak!


Svar:

Hej Jens, Leveomkostningerne er generalt lavere i Syvota end andre steder i Grækenland. En hovedret koster mellem 7 og 17 euro på de almindelige græske taverner. Selvfølgelig alt efter hvad man vælger. En græsk salat koster mellem 5 og 7 euro. Måske vi får dig at se hernede i Syvota!? Mange solskinshilsner fra Sarah

Elkedel

Spørgsmål:

Dato: 06-10-2015

Den 9.oktober 2015 rejser vi til Sivota Diamond Spa Resort. Findes der elkedel på værelset, så vi selv kan lave kaffe/te?


Svar:

Hej Lisbeth, Tak for dit spørgsmål. På hotel Sivota Diamond kan I gå i receptionen og låne en el-kedel. Vi ses på fredag. Med venlig hilsen Cindy, Primo Tours

flygtninge? og savner i noget Rugbrødeller andet her fra Danmark ;)

Spørgsmål:

Dato: 31-08-2015

Hej Tøser ;) Jeg var i Sivota sidste september sammen med en veninde. vi boede på Nicolaos. nu kommer jeg tilbage sammen med min kæreste og skal bo på det samme hotel. vi kommer den 11 september og vi glæder os HELT VILDT ;).. mangler i noget.. sidder i om aftenen og savner noget her hjemme fra.. ? ;) jeg vil meget gerne tage lidt med til jer.. i må gerne ønske jer noget alle 4 ;)... nu høre vi jo så meget her i lille Danmark og folk snakker.. vi vil gerne vide om vi kommer til at se flygtninge i sivota.. har hørt om folk på ferie på kos der så flygtninge lige ved hotellet.... er der noget i sivota overhovedet? vi tager kontanter med det er vel det sikreste... Knus fra Dorthe og kim


Svar:

Hej Dorthe og Kim Hvor lyder det dejligt, vi glæder os ogsaa til at se jer :-) Det er meget sødt af jer at taenke paa os! Det der ligger højest paa ønskelisten er rugbrød, marabou chokolade, lakridspiber, og frikadeller ville da ikke være daarligt. Mange tak :-) Med hensyn til flygtninge, saa er der ingen her i Sivota. Det er sandt, at der kommer flygtninge til Kos, men Sivota ligger saa langt mod nord vest, at vi slet ikke kommer i nærheden af f.eks. Kos og Lesbos. Vi ses d. 11!

Dykning

Spørgsmål:

Dato: 12-05-2014

Hej. Jeg har haft kontakt til et lokalt dykkerfirma i Sivota - "Deep Blue Divers" - for at høre om deres dykninger. Jeg har fået et enkelt kort svar tilbage, men de har ikke svaret på mine opfølgende spørgsmål. Er det muligt for jer at finde ud af, om de har ture slut maj (vi ankommer til Sivota d. 23.05. 14)? Lidt om priser, samt hvilket udstyr, der følger med, hvis man deltager i deres ture - Er der udstyr, de ønsker, at man selv har med? Jeg skal ikke have kurser mm. - er dykkerinstruktør. Jeg er også interesseret i at vide noget om vandreruter i Sivota området - (har læst jeres tidligere svar på vandreruter i Vikos Gorge). Glæder os til en forhåbentlig god ferie i Sivota med lidt aktiviteter oveni den gode mad og afslapning. Mvh Jesper


Svar:

Hej Jesper. Tak for dine spørgsmål. Undskyld det meget sene svar, vi har jo allerede haft dig som gæst hernede :-) Så følgende er mere, hvis andre interesserede skulle læse med. Deep Blue Divers i Sivota er et nystartet dykkerfirma. Dog er de meget professionelle, da ejeren er tidligere militær elitedykker, og nu har dykkerfirmaet her i Sivota, da dykning er hans interesse. Hvis man har et dykkercertifikat, så koster et dyk 74 €, og en heldagstur koster 110 €. Man kan også få et prøvedyk (altså uden certifikat) for 74 €. Derudover tilbyder han diverse kurser og specialture, som han kan vejlede meget mere om hernede. Han har alt udstyr, som er nødvendig. Så eget udstyr skal kun medbringes, hvis man helst selv vil benytte sit eget. Ang. vandreture, så findes der en fantastisk vandretur i Sivota op på bjerget bagved. Her kommer man på toppen til den forladte landsby Vrachonas. Der er 8 km hver vej, og turen op på bjerget byder på en fantastisk udsigt over Sivota. Vi håber, I havde en god ferie i Sivota. De bedste hilsner, Søren

Bagage

Spørgsmål:

Dato: 13-09-2015

Hej Er det muligt at få 2 kufferter med bussen fra lufthavnen til Sivota, da vi selv vil nyde turen ad kystruten til Sivota i lejebil. I så fald hvad er prisen Venlig Hilsen Per


Svar:

Hej Per, Det er nu også en flot tur op ad kysten, så det er til at forstå ;-) Vi har sendt en mail til din mailadresse med svar. Vi ses!

Udflugter og bådleje i Sivota

Spørgsmål:

Dato: 30-03-2016

Hvad koster det at leje en båd og hvordan ser den ud. Har i nogen foto af dem. Jeg kan se at der er mulighed for udflugter hvor kan jeg se prisen på dem.


Svar:

Priserne på at leje båd i Sivota varierer efter antal timer og ps man ønsker. Man kan man leje en båd i 4 eller 8 timer og der udlejes små både med 15ps op til både med 40ps. Det koster mellem 30-120 euro at leje en båd. Man skal dog være opmærksom på, at de større både kræver kørekort til båd. Bådene er hyggelige og ikke særlig store, og der er mulighed for at have en del af båden overdækket. Priserne på vores udflugter er oplyst på rejsemålet.

Savner I lidt "dansk" guf.?

Spørgsmål:

Dato: 19-09-2013

Hej med jer. Sidste år vi var på Kythira havde vi rugbrød og remoulade med ;)Er der noget I "savner"? Simone ,vi bor 3 km. udenfor Hadsund, hvis du skal have en lille hilsen "hjemmefra"Vi skal bo på Diamond spa og resort. fra den 4/10.


Svar:

Kære Anette. Tak for at skrive herinde. Uhh, det lyder til guiderne Susan og Jannik på Kythira sidste år var rigtig glade for Jer ;-) Rugbrød og (dåse)leverpostej er da altid savnet hernede - så det ville være super lækkert! Men ikke noget I behøver. Jeg fortæller lige til Simone, hvad I har skrevet :-) Vi glæder os til at se Jer hernede! De bedste hilsner, Søren

Udstyr + rejsetid

Spørgsmål:

Dato: 30-08-2015

Hej, vi glæder os til at komme på fredag! Har lige et par spørgsmål: hvor lang er flyvetiden? Vi skal på på Agios Nikolaos, under oplysning om hotellet er der to modstridende oplysninger om hårtørrer, så kan I oplyse, om der findes en hårtørrer på værelse, og hvad med en elkedel/kaffemaskine? På forhånd tak! Mvh Hanne Larsen


Svar:

Hej Hanne, I flyver fra Billund kl. 07.00 dansk tid og lander i Preveza 11.10 græsk tid, så det tager gode 3 timer. Der er hårrørrer på værelset, mens I kan leje elkedel af os for 6 euro for hele ugen. Der er ikke kaffemaskine på værelset. Vi ses på fredag ;-)

Leje af motorbåd og vielse

Spørgsmål:

Dato: 09-05-2014

Hej!! Vi rejser til Sivota fredag i uge 23 ( med primotours :0)) og skal være der 14 dage. Og har lige et par spørgsmål. Hvordan er vi dækket, hvis vi lejer en speedbåd? Fx. hvis vi sejler ind i nogen eller visa versa ? Har læst at vi ikke kan tegne en tillægsforsikring med privat ansvarsdækning hjemmefra, så udlejeren skal være dækket af ansvarsforsikring - er de det dernede? Sidste spørgsmål er, om det er muligt at blive gift i Sivota, ikke i kirke, men på en strand, mole eller andet? Håber I kan hjælpe. Vi glæder os til at opleve Sivota live!!


Svar:

Hej Kate. Tak for dine spørgsmål. Leje af båd: Hvordan man forsikringsmæssigt er dækket, afhænger af udlejerens forsikring. Vi samarbejder med en bådudlejer på havnen, som ingen forsikring har. Det er ej heller muligt at tilkøbe forsikring. Når det er sagt, så er det ikke speedbåde, man kan leje i Sivota, men små motorbåde med en lille påhængsmotor. Det er altså ikke nogle, man sejler stærkt i, men nogle, man ligger og tøffer rundt i mellem de forskellige øer og strande. Dermed er faren for påsejling/skader minimal. Vi har hele sidste sæson ikke haft nogle sager. De uheldige sager, man har hørt om i medierne hjemme, er fra f.eks. vandscootere, hvor man sejler med meget høj fart. Vielse i Sivota: Hotellet har undersøgt muligheden for vielse med områdets borgmester. Det er desværre ikke en mulighed med så kort varsel. Vi glæder os til at se Jer i Sivota. De bedste hilsner, Søren

udflugter

Spørgsmål:

Dato: 17-05-2015

Kan ikke finde priserne på de forskellige udflugter, hvad koster de ?


Svar:

Hej morgenfriske Pia :-) Vores udflugtsprogram kan variere fra uge til uge, men vi har f.eks. en heldagstur til korfu for 49 €, primo hygge aften for 18 €, Paxos 29 €, bytur til Parga 25 €, "en lille søforklaring" - en lille sejltur rundt om øerne 10 € og solnedgangs sejltur og middag 25 €. Skriv endelig, hvis I har flere spørgsmål. Mange hilsener fra varmen af /Clara

Indkøb til Baby

Spørgsmål:

Dato: 21-05-2014

Hej, Vi skal til Sivota på fredag den 23/5 med vores 10 måneder gamle baby. Ligger der et supermarked i nærheden hvor vi kan købe bleer og babymad? På forhånd tak. Mvh Tina


Svar:

Hej Tina. Tak for dit spørgsmål. I Sivota findes to mindre supermarkeder, dog forholdsvis velassorterede. De har babymad fra 6 måned og opefter samt bleer. Vi glæder os til at se Jer i Sivota :-) De bedste hilsner, Søren

Sidste udkald

Spørgsmål:

Dato: 10-09-2015

Hej vi skal rejse den 18 sept til Sivota , men har lige hørt en rigtig dårlig oplevelse, som ligger 2 år tilbage om at man på Sivota lukker ned nu så næsten alt er lukket.... Er det blevet ændret eller kan vi forvente at der ikke er taxa at få og neget få butikke som er åbent ?


Svar:

Hej med jer :) Sivota er på ingenmåde ved at lukke ned endnu, her er stadig masser af liv ved havnepromenaden og de små butikker har åben. I forhold til taxis, så har vi her i byen kun 3-4 stykker, så nogle dage kan der opstå lidt ventetid. Dette er ikke pga. nedlukning, men tværtimod fordi de har travlt. Vi glæder os til at se jer hernede! :) Venlig hilsen Nadja / Team Sivota

Værelsesønske

Spørgsmål:

Dato: 08-09-2015

Hej Vi er 4 voksne, der har bestilt 2 værelser på samme bookingnr. (649524-0) Får vi automatisk 2 værelser ved siden af hinanden? Det forventer vi. Hilsen Lis


Svar:

Hej Lis, Nej, dette er ikke garanteret. Det er et stort puslespil som hotellet står for - Men de gør deres bedste for at det er muligt. Med venlig hilsen Guiderne i Sivota.

Håndklædeservice

Spørgsmål:

Dato: 08-09-2015

Hej Vi kommer til Sivota den 18. september og skal bo på Agios Nikolaos. Der står at der er håndklædeservice. Hvad betyder det? Hilsen Lis


Svar:

Hej Lis, Det betyder at der er badehåndklæde på værelset, som du må tage med ned til hotellets pool og strand. Med venlig hilsen guiderne i Sivota.

Vejret

Spørgsmål:

Dato: 16-08-2015

Hej i Sivota Hvorledes er vejret i Sivota i slutningen af september. Vi er lidt bekymret for, om vejret er koldt og regnfuldt på dette tidspunkt.


Svar:

Hej Bente, Vejret ligger normalt på omkring d. 25 grader. Der kan forekomme regn, men normalt har vi rigtig fint vejr.

Strand-/svømmesko

Spørgsmål:

Dato: 29-06-2014

Vi har bestilt en rejse til Ornella Resort fra d. 18. Juli og vil høre om der er behov for at have svømme- / strandsko med? Vi har svært ved at vurdere billederne fra hotellet (i fht stranden om der er sten og hvad med det lave vand - for snorkeludstyret er selvfølgelig fundet frem :-)).


Svar:

Hej Carina. Tak for dit spørgsmål. På den strand, som Ornella Resort har direkte adgang til, er der ikke behov for badesko. Stranden består af en mellemting af små sten og sand. Vandet bliver hurtigt dybt, så man skal svømme. Men snorkeludstyr er et sikkert hit, da man kan svømme ud langs klipperne/kysten og vandet er krystalklart, så man kan se langt under vandet. Dog vil vi anbefale at tage badesko med, for mange strande har nogle lidt skarpere sten eller klipper, så hvis I vil besøge andre strande eller leje båd, så kan et par badesko være guld værd. Så vores råd, pak både badesko og snorkel - så kan I bruge begge dele efter behov. Vi glæder os til at se Jer hernede! De bedste hilsner, Søren

Riverrafting muligheder

Spørgsmål:

Dato: 06-07-2014

Hej med jer Vi kommer til Sivota i uge 29 og vi glæder os meget. Vi kunne godt tænke os at komme ud og river rafte. Ved I hvor vi kan gøre det? Vi har ledt på nettet, men vi synes det er lidt svært at finde god information om det. Mange hilsner Hanne


Svar:

Hej Hanne. Tak for din henveldelse. Vi har en udflugt til Acherontas, "Floden Til Hades". Her er der mulighed for at komme ud på en lille raftingtur. Nu kender jeg ikke til Jeres ønsker ang. længde og sværhedsgrad af raftingturen, men raftingen heroppe er i den nemme ende og ikke så lang tid. Vi samarbejder heroppe med Riverdream, som har billeder ligende her http://media.riverdream.gr/ Vil I ud og prøve noget vildere, har jeg søgt lidt på nettet og fundet følgende, som ser spændende ud http://www.xtremespots.com/water-sports/white-water-rafting/voidomatis-river-zagorochoria-epirus-region-greece/ Vi håber, I kommer ud og rafte hernede. Det bliver spændende at høre om. Vi ses i Sivota! De bedste hilsner, Søren

Mega Ammos el-kedel og strandhåndklæder

Spørgsmål:

Dato: 24-07-2014

Hej, Vi ankommer i morgen den 25/7 og skal bo på Mega Ammos. Jeg kan se I har el-kedler man kan leje - vi vil gerne "booke" en :o) Er der håndklæder man må/kan tage med til stranden eller skal vi proppe nogle i kufferten hjemme fra? Vi glæder os utroligt meget til at besøge jeres paradis - vi ses. Mvh Tobias, Anette & Robert


Svar:

Hej Tobias, Anette & Robert. Tak for Jeres henvendelse. Det er rigtig, vi har nogle el-kedler til udlejning. Vi skal sørge for, der er en el-kedel med i bussen til Jer. Det koster 6 € for en uge. Standhåndklæder skal i selv have med hjemmefra, på Mega Ammos har de håndklæder til brug på værelset efter bad. Men de må ikke tages med til pool/strand. Vi glæder os til at se Jer hernede i morgen, god rejse! De bedste hilsner, Søren

Dagligvarer

Spørgsmål:

Dato: 25-08-2014

Hejsa. Hvordan er indkøbsmulighederne hvad angår dagligvarer, brød, mælk, pålæg, kaffe, grøntsager osv, i Sivota?


Svar:

Hej Gæst, Indkøbsmulighederne er ganske fine, hvad angår dagligvarer osv. Brød, mælk, pålæg, "Nescafe", og grøntsager kan fås i alle supermarkeder + grønthandlere. Vi har 2 forskellige bagere i byen, der sælger friskbagt brød. Dog kan brød som rugbrød ikke købes her.

Værelses ønske

Spørgsmål:

Dato: 05-05-2015

Hej. Vi ankommer til Sivota og hotel Albatros den 19 juni og glæder os vildt idet vi kender stedet fra sidste år. :D . Denne gang er vi dog tre personer mod to sidst og vil derfor lige høre til værelset. Vi vil gerne have værelse mod øst altså ud mod vejen i stue etagen ( man går godt nok et par trin op) Det havde vi sidste år ( nr 103 tror jeg det var) men det var kun til 2 personer . Er der værelser på den gang med plads til 3 . Så vil vi meget gerne bede om det om muligt . Og så vil vi gerne bestille godt vejr :D MVH Karen Jørgensen


Svar:

Hej Karen :) Godt at høre, at I glæder jer til at komme til Sivota igen. Vi skal nok danse en soldans, inden I kommer herned :) Med hensyn til værelset på Albatros, så vil vi undersøge, om I kan få et værelse til tre med den ønskede placering. Dog kan vi ikke love det, da det er Albatros, der fordeler værelserne, men vi giver selvfølgelig jeres ønske videre. Vi glæder os til at se jer, hilsen Clara, Kirstin, Cindy og Nadja, Primo Tours Sivota

Myg

Spørgsmål:

Dato: 10-09-2014

Blev så forbavset over at blive ringet op fra jer forleden ;0) fin service ;0) hvordan er det med myg pt ? bare så vi kan medbringe diverse midler ;0))


Svar:

Hej Helle, Vi har en del myg, på grund af den frodige natur. Det er en god ide at medbringe lidt midler, dog er der rig mulighed, for at købe gode midler hernede. De bedste solskinshilsner fra Søren

Wellness på Diamond Spa Resort

Spørgsmål:

Dato: 06-10-2014

Hvad omfatter wellness på hotellet? Er der f.eks. "Tyrkisk bad"? Er det meget dyrt at bruge wellness-faciliteterne?


Svar:

Hej Mona. Tak for dine spørgsmål. Wellness afdelingen på Sivota Diamond Spa Resort omfatter blandt andet et opvarmet bassin, dampbad, sauna og et fitnesslokale. Disse faciliteter er gratis at anvende. Decideret "Tyrkisk bad" er der dog ikke. Der er derimod et bredt udvalg af forskellige typer massage og andre behandlinger i varierende prisklasser. Desuden får alle Primo Tours gæster 30% på behandlinger. Hilsen Nadja, Primo Tours Sivota

Bagage

Spørgsmål:

Dato: 12-04-2015

hvad gør man, hvis man kun vil have een kuffert med på 20 kg pr. Par


Svar:

Hej :) Hos Primo Tour betaler man kun for det antal kufferter, som man vil have med, så når rejsen købes, skal man blot nøjes med at tilvælge én kuffert. Det gøres således: Vælg hotel, udfyld oplysningerne omkring "rejsebestiller" og "rejsedeltagere", under "tilvalg" skal man klikke på "bagage". Nedenunder vil rejsedeltagernes navne nu fremgå, alle med en lille bjælke nedenunder. I bjælken kan man vælge mellem "bagage af 20kg", "bagage af 30kg" eller "ønsker ikke bagage". Så hvis et par kun ønsker en kuffert af 20kg, vælges det i det ene felt, og "ønsker ikke bagage" i det andet felt. På denne måde kommer man ved Primo Tours ikke til at betale for mere bagage, end man behøver :) Hilsen Nadja, Primo Tours Sivota

Strand

Spørgsmål:

Dato: 22-05-2013

Hejsa! Efter at have set på Sivota på jeres hjemmeside, er jeg blevet lidt nysgerrig omkring stranden. Er der sandstrand eller stenstrand? Jeg har tidligere oplevet den fantastiske strand på Elafonisos, som ligger i det sydligste græske fastland, men det kommer vel ikke i nærheden af den kvalitet? Vi rejser med små børn, så lavt vand er at foretrække :-) Hilsen Jacob


Svar:

Hej Jacob. I Syvota er der ikke EN strand, men mange små strande. De fleste ligger inde i små hyggelige bugter med tyrkis-blåt vand. Der er både sand, sten og klippesstrande. Ofte er det en blanding. Mange af strandene er lavvandede, så jeg synes de er ideelle til børn. Husk dog på at Syvota er noget kuperet, men det er jo det der er med til at skabe det smukke landskab og den charmerende atmosfære. Selv er jeg ikke så glad for Elafonissis. Synes den er lidt opreklameret og ofte er der alt for mange mennesker. Jeg kan bedre li´ strandene her ;) Mange solskinshilsner fra Sarah

Løberuter/-muligheder

Spørgsmål:

Dato: 22-06-2015

Hej med jer. Hvad er der af udendørs løbemuligheder ved og omkring Sivota Diamond Spa Resort. Stier, sikre veje osv?


Svar:

Hej Søren, Der er meget kuperet i området, så løberuterne bliver piftede lidt op med nogle bakker. Der er en god og rimelig flad rute ud til Mega Ammos stranden, som er 2,5 km hver vej. Det er efter en vej, men den er ikke særlig trafikeret. Ønsker du en længere løbetur, så fortsætter du bare efter Mega Ammos.En rigtig flot løbetur ;-)

Windsurfing / surfing

Spørgsmål:

Dato: 17-06-2015

Hej Primo Tours. Er det muligt at windsurfe eller surfe i Sivota? Vi har ikke udstyr, men ville gerne prøve det, og I ved måske, om der er nogle lokale firmaer, man kan betale for et kursus hos? Med venlig hilsen Jakob Karlsen


Svar:

Hej Jakob! Ja der er mulighed for windsurfing - det engelske rejseselskab Neilson har et stort hotel med forskellige aktiviteter. Bl.a. windsurfing for 10 euro pr. time og 50 euro for en hel dag. De har ikke undervisning, men leje af windsurfing boards. Når I kommer, kan I gå ned til stranden Bella Vraka, hvor det hele står. Dog kan jeg ikke garantere, at de har ledige boards, da de har mange gæster her i højsæsonen. Men det er helt klart et forsøg værd! :-) Græske hilsener /Clara

Udflugt som gave

Spørgsmål:

Dato: 16-06-2015

Hej med jer. Vi skal 6 mand på ferie i Sivota, på hotel Albatros i uge 27. Min svigermor har fødselsdag, dagen efter vi ankommer, og vi vil gerne give hende en oplevelse dernede i gave. Jeg har kigget på jeres udflugter, og tænker at "en lille søforklaring" kunne være en god mulighed. Er der mulighed for at bestille/købe det på forhånd, så det kan være en overraskelse for hende dernede? Og hvad vil det koste os ca.? Og er der andre udflugter, som i tænker kunne være en bedre idé? :-) VH Sally


Svar:

Hej Sally. I kan desværre ikke tilmelde jer udflugter hjemmefra, men allerede fredag eftermiddag holder vi velkomstmøde for jer, hvor I kan tilmelde jer, så I er sikre på at få en plads på båden :-) "En lille søforklaring" er en rigtig fin udflugt, det tager en times tid og koster 10 euro pr. person. Man får et godt overblik over området, og ser Sivota fra søsiden. Ellers hvis I er til sejlads og afslapning, kan I tage med til øerne Paxos og antipaxos. En heldagstur med fantastisk tyrkisblåt badevand, grotter, natur og tid på egen hånd til frokost. Vi glæder os til at se jer! :-) Varme græske hilsener /Clara

Leje af båd og afstand til strande

Spørgsmål:

Dato: 29-08-2015

Hejsa vi skal til sivota og bo på agios Nicolas d11.9 glæder os meget, jeg har bestilt at vi gerne vil bo roligt og have en god blød madras i vores suite og gerne på øverst så vi ikke har naboer ovenpå os, kan det lade sig gøre at oss ønske os at bo tæt på stranden ? Mht de små både man kan leje dernede er det i byen v/havnen eller igennem jer ? Mht strande tæt på hotellet hvor langt skal man gå ? Og hvad hedder de ? Kan man med fordel købe snorkle udstyr dernede ? Den bådbro der ligger ved hotellet hvor tit afgår der taxibåde derfra ? Og hvortil ? Havnen ? De andre små øer/strande ? Hvordan er vejrudsigten fra d.11/9 og en uge frem hilsner Helle ????


Svar:

Hej Helle, Jeres ønsker er givet videre til hotellet. Der er et begrænset antal suiter på hotellet, men de gør deres bedste til at opfylde jeres ønsker. Generelt har Agios Nikolaos hotellet en meget hyggelig og rolig atmosfære og så er der nogenlunde lige lang afstand til stranden fra de forskellige hotelværelser. I har mulighed for at leje både igennem os og få båden leveret/blive hentet ved hotellets bådebro. Hotellet har en dejlig strand som deles med nabohotellet. Ellers ligger Karvouno stranden Ca. 500 meter fra hotellet og det samme gør Bella Vraka. Husk vand da turen dertil er kuperet. Der ligger også andre strand i Sivota. Dette og meget mere, fortæller vi meget mere om på vores velkomstmøde når du kommer herned. Der er muligt at købe snorkle udstyr hernede, hvilket selvfølgelig er en investering, i finder nok et større udvalg i Danmark men muligheden er her i hvert fald. Bådtaxi er ikke noget der fungere optimalt. Jeg vil hellere anbefale at tage med på vores tur, en lille søforklaring som vare en time og blandt andet tager dig ud til den blå lagune, rundt om de små øer og evt. Ind i havnen. Hvis du skal ind til byen/havnen koster det Ca. 5 euro med en taxa. Eller du kan vælger at gå, dette tage Ca. 20 min alt afhængig af farten. Vi kan desværre ikke forudse hvordan vejret bliver. Normalt lægger temperatur på dette tidspunkt på omkring 25 grader. Vi ses i september

Opkald

Spørgsmål:

Dato: 13-06-2015

Hej! Jeg fik et opkald lidt tidligere i dag! forbindelsen var dårlig, så jeg kunne ikke høre, hvad der blev sagt. Jeg troede det var endnu et spam-opkald ( dem har vi mange af for tiden) men her bagefter synes jeg, at jeg hørte Primotours. Hvis det var jer, så undskyld min afvisning Jeg vil meget gerne snakke med jer! ???? Vi glæder os til at se jer i Sivota... Mange hilsner fra Lotte


Svar:

Hej Lotte! Ja det var bare mig :-) men forbindelsen er ikke så god hernede fra, så det er da bare helt i orden :-) Jeg lagde en telefon svarer, men prøver at få fat i dig en af de kommende dage! Vi glæder os også meget til at se jer på fredag! vi snakkes ved snart. Varme hilsener /Clara

Stranden ved Ornella Resort

Spørgsmål:

Dato: 11-06-2015

Hvor lang er stranden ved hotellet?


Svar:

Hej Henriette :-) Stranden er cirka 30 meter lang i alt med terrasse og strand. Det er en skøn lille strand med sol stole og parasoller. Generelt er der mange små strande og bugter her i Sivota. Tæt på Ornella ligger Bella Vraka og Karvuono strand - også to rigtig lækre steder. Jeg håber, at vi ses hernede hen over sommeren! Græske hilsener /Clara

sprøgsmål

Spørgsmål:

Dato: 04-06-2015

Hej Vi holder ferie i uge 30 og skal bo på Diamond Spa Resort. Min mand er bekymret for om han kan holde til varmen og vil gerne vide om man kan være så heldig at det lufter lidt ind fra havet eller om luften står helt stille i området? Jeg har læst at der ikke er liggestole nok på hotellet. Er det korrekt ?Hvordan er stranden ved hotellet? Vi kommer en familie på 5 og har bestilt 2 bungalower med havudsigt. Vi vil meget gerne bo lige ved siden af hinanden. Er det en mulighed ? Er drikkevarerne dyre på hotellet?


Svar:

Hej Birgitte :-) Det er varmt i juli måned, og luftfugtigheden er generelt høj hernede, men ja det plejer at blæse oppe ved jeres hotel, da det ligger oppe på toppen af en bakke. Selvfølgelig kan man ikke forudsige vejret 100 procent, men jeg krydser da fingre for en frisk brise ;-) Vi har ikke oplevet, at der ikke har været nok liggestole på hotellet endnu. Det er et stort hotel med en stor pool, så det burde ikke være noget problem. Jeres hotel har shuttle bus service ned til stranden Mega Ammos 4 km nede af kysten hver dag. Denne strand er en af det større i Sivota. Vi har mange bugter og strande, og de fleste er småstens strande, hvor vandet bliver dybt hurtigt. Ellers ligger der to super lækre strande i gåafstand fra jeres hotel :-) Angående jeres bungalows kan vi desværre ikke garantere, at I kommer til at bo ved siden af hinanden, da det er hotellet der bestemmer placeringen. Dog giver jeg selvfølgelig jeres ønske videre :-) I har fri lokale drikkevarer til måltiderne - f.eks. øl, vin og sodavand. Derudover har hotellet en bar, hvor I kan købe drinks osv. udenfor måltiderne. Priserne er nogenlunde som vi kender dem fra derhjemme. Ellers kan I gå ned i byen på barer og caféer, hvor priserne er lidt billigere. Generelt er priserne her i Sivota lidt lavere end derhjemme. Vi glæder os til at se jer i juli! Skriv endelig igen, hvis I har flere spørgsmål! Græske sommer hilsener /Clara

Fitness

Spørgsmål:

Dato: 31-05-2015

Er der et ordentligt fitnesscenter i Sivota eller i nærheden?


Svar:

Hej Rasmus. Vi har ikke et offentligt fitness center her i Sivota, men på hotel Sivota Diamond, kan du benytte fitness rummet for 10 euro pr. dag. Det er ikke så stort, men der er forskellige maskiner og vægte. Ellers har det engelske selskab Neilson et hotel med fitness, cykler og vand aktiviteter, hvis du er til sådan noget :-) Solskins hilsener /Clara

vandretur

Spørgsmål:

Dato: 20-05-2015

Hej. Vi kommer til Sivota i overmorgen, og vil høre om muligheden for at komme på vandretur i Vikos Kløften? Er det noget I arrangerer eller går der bus? Håber I kan nå at svare, ellers finder vi ud af det på fredag. Tak for det. Vi ses.


Svar:

Godmorgen Gurli! Vikos kløften er helt klart oplagt, hvis I er til vandreture i bjergene. Kløften er cirka 20 km lang, og kan vandres i tre etaper. Den ligger cirka 30 km fra byen Ioannina, så cirka 2,5 time i bil. Vi har desværre ingen ture til kløften, og der går ingen busser fra Sivota af. Derfor vil jeg helt klart anbefale jer at leje en bil, det er det nemmeste, hvis I skal rundt i området :-) vi glæder os til at se jer i morgen! God tur herned. De bedste græske hilsener /Clara

billeje

Spørgsmål:

Dato: 29-06-2015

Hej Vi overvejer at leje en bil, når vi skal på ferie i Sivota uge 30. Kan se at vi under "ekstra tilkøb" kan leje en bil i 3 dage for 1000 kr, men mangler lidt flere informationer - fx om bilen bliver leveret på hotellet eller i lufthavnen? Om der er forsikring inkluderet i prisen? osv. Er der er sted på hjemmesiden, hvor vi kan læse nærmere om billeje på stedet? og kan vælge eksempelvis hvor den skal leveres? Vi glæder os til ferien :-)


Svar:

Hej Maja! Ja det er en rigtig god idé at leje bil her i Sivota :-) Vi ringer til jer ugen op til I ankommer, og spørger om, hvilke dage I vil have bilen. Den bliver leveret til jeres hotel normalt mellem kl. 9-10, og når I er færdige med bilen, afleverer I bare nøglen i receptionen. Hvis I vil have bilen leveret i lufthavnen i stedet for bustransfer, skal I også bare sige det, når vi ringer. I har ikke forsikring med, når I bestiller hjemmefra, men den kan I tilkøbe, når I får leveret bilen. Den forsikring I kan købe er en nedsættelse af selvrisikoen fra 750 til 90 euro. Den koster 9,84 euro pr. dag. Så det er i hvert fald en god idé at tilkøbe den. Vi har ikke informationerne på hjemmesiden, men I spørger endelig bare, hvis der er andet :-) Vi glæder os til at se Jer! Græske hilsner /Clara

Adapter

Spørgsmål:

Dato: 01-10-2015

Hejsa! Skal man have en adapter med, eller er stikkontakterne ligesom i Danmark? Mvh Mads :-)


Svar:

Hej Mads! Stikkontakterne er ligesom derhjemme ja, så du behøver ikke at tage en adapter med. Med mindre at du selvfølgelig har et trebenet stik med jordforbindelse, men det bruger man jo ikke rigtig mere, heller ikke derhjemme :-) Vi glæder os til at se dig hernede! Græske hilsner fra Clara

Udflugter

Spørgsmål:

Dato: 29-09-2015

Hejsa, skal man bestille udflugter hjemmefra ? Angående River Rafting er det noget i kan anbefale og hvor langt er det fra Hotellet Sivota Diamond Spa Resort, vi glæder os helt vildt til at besøge jer i uge 42. Mvh Inger


Svar:

Hej Inger, de forskellige udflugter bestilles når I kommer her ned. I vil i lufthavnen modtage en oversigt, over hvad man kan opleve i løbet af ugen, og der vil være mulighed for tilmelding efter velkomstmødet fredag. Med hensyn til River Rafting så er der mulighed for en mindre og meget børnevenlig raftetur blot 1 times kørsel fra Sivota. Vi har kørselsvejledninger dertil. Hvis det er nogle lidt længere og mere actionprægede rafteture du søge, så er der her et link med lidt forskellige muligheder. http://www.trekking.gr/outdoor-holidays-in-greece/themes/rafting. Disse muligheder ligger dog længere væk fra Sivota. Vi glæder os til I kommer på besøg. Venlig hilsen Nadja/Primo Tours

vejret uge 41

Spørgsmål:

Dato: 26-09-2015

HEj Clara m.fl Hjemmefra ser det ud til uvejr i området.. hvordan føles det -på Sivota ?? vi overvejer uge 41.. vi var dernede i sommer og glade for stedet ;-) ku i ringe .. +45 40332524


Svar:

Hej Gitte :) Jeg ringer dig op. Hilsen Nadja/Primo Tours

STIL DIT SPØRGSMÅL TIL REJSELEDEREN

*: Bedes udfyldt. Du vil modtage en mail når rejselederen har svaret på dit spørgsmål. Dit spørgsmål og svar vil sammen med dit navn derudover blive offentliggjort her på siden. Din email vil ikke blive vist.

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: