Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Porto Santo

Golf, padel, vandreture, sandstrand, naturoplevelser - Porto Santo har det hele!

 

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere

Rejser til Porto Santo

Vi flyver fra Billund Lufthavn hver fredag
fra d. 13. okt. 2023 til d. 19. apr. 2024

Bestilling af tee tider

Du kan registrere op til fire tee tider forud for afrejse.

 

Planlægningen af ferien kan derfor allerede starte inden ankomsten til Porto Santo. På grund af stor interesse for starttider fra solopgang til kl. 11.00, er det inden afrejse muligt at registrere maks. to tider i dette tidsrum. Ellers er der frit valg for at registrere op til fire tider pr. person inden afrejse.

Tee tider registreres nemmest ved at logge på "min billet" via www.primotours.dk. Når du er logget ind, registreres tee tider under fanen "TILLÆG". Tee tider kan også registreres ved at skrive en mail til info@primotours.dk.

Venligst oplys bookingnummer ved registrering via e-mail. Det vil være muligt at foretage ændringer i eksisterende registreringer helt frem til 24 timer før afrejse.

På Porto Santo kan der bookes flere tee tider, samt ændres på eksisterende tider direkte ved Primo Tours danske rejseledere. Vi tager forbehold for, at der kan være lukket for booking, når banen er fuldt belagt.

Handicaprestriktion er 36,0 for både mænd og kvinder. Der er ingen handicaprestriktioner for at spille på par 3 banen.

Vi anbefaler at du bestiller din golfrejse i god tid, da det er et begrænset antal golfbags vi kan have med på flyet og vi kan derved have udsolgt. Ligeledes kan udvalget af gode tee tider være begrænset.

D. 25. december er banen officielt lukket, dog må der gerne spilles golf, men der er ingen adgang til klubhuset og derved leje af udstyr, såsom buggy, trolley og øvrigt udstyr.

D. 1. januar åbner banen først kl. 10.00.