Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel i Sivota:

Sivota Diamond Spa Resort
m/helpension

Se hotellet her

Forkælelse på privat yacht

Ønsker I en oplevelse ud over det sædvanlige, så har vi det helt perfekte forslag.

Vi giver Jer muligheden for en helt unik tur ud på det Ioniske Hav, som i samarbejde med professionelle bliver skræddersyet direkte til Jer.

Sammen med de to rutinerede besætningsmedlemmer på bådene ORCA eller ORCA BIANCA indbydes I til en uforglemmelig luksustur. Båden kan rumme op til 9 passagerer og er 12 m. Den er ideel til både solbadning, snorkling og afslapning. For at sikre de optimale rammer for Jeres tur finder I følgende inkluderet; hjemmelavet frokost (kød eller fisk), ubegrænset øl og vand, vin, frugtsalat og hjemmelavede mojitos.
Der findes forskellige ture, men én ting er sikkert. Der vil være fantastisk mulighed for afslapning på alle turene!

Henvend Jer gerne til en af os rejseledere, så vil vi etablere kontakt til bureauet for Jer.