Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel i Sivota:

Sivota Diamond Spa Resort
m/helpension

Se hotellet her

Korfu

Heldagsudflugt

Et græsk ordsprog siger; ”enten bliver du forelsket i Korfu eller på Korfu”.

Det er egentlig forståeligt nok, for et besøg på denne charmerende ø, hvis indbyggere er ægte græske livsnydere, er en ganske unik oplevelse.
Meget af arkitekturen er italiensk, og sommetider føles det, som om man går rundt i Venedig. Korfu var desuden en populær legeplads for Europas kongelige, og på turen kommer vi forbi den royale sommervilla, hvor Kong Konstantin d. 2 og Dronning Anne-Marie ofte holdt til.

Her besøger vi først Achillion Palace. Paladset er bygget til ære for helten Achilleus, af kejserinde Elizabeth, der var vældig forelsket i den græske halvgud. Elizabeth var en speciel dame, og et besøg på hendes sommerpalads, giver et indblik i hendes tankegang.

Herefter tager vi videre til Kanoni, som var det første sted romerne bosatte sig, da de kom til Korfu. Romerne bosatte sig altid højt, så derfor er dette et flot udsigtspunkt. Til Kanoni fører en bro, som giver mulighed for at skyde genvej over havet på gåben. Broen ligger ganske kort fra lufthavnen, så her kan man opleve flyene lande og lette lige over hovedet på os, mens vi passerer Museøen, der lægger motiv til hvert tredje postkort fra øen.

I Korfu by er der tid på egen hånd til at slentre gennem den gamle, charmerende bydel, der betager enhver. Byen har meget at byde på, så hvad enten I ønsker at besøge byens gamle fæstning, den hellige kirke Agios Spiridon, kigge på butikker, eller hellere vil nyde nogle af de lækre, lokale specialiteter, som findes på øen, er Korfu by lige noget for jer.

Vi gør opmærksomme på at turen IKKE er for gangbesværede

Eksklusiv: frokost og entré til Achillion Palace: 5 €.

Husk: Kamera, gode sko og eventuelt en flaske vand

 

 

Læs også vores udflugtsprogram