Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Porto Santo

Golf, padel, vandreture, sandstrand, naturoplevelser - Porto Santo har det hele!

 

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere

Rejser til Porto Santo

Vi flyver fra Billund Lufthavn hver fredag
fra d. 13. okt. 2023 til d. 19. apr. 2024

Fairways er en god blanding af brede motorveje, men også smalle fairways med masser af ulykker forude

Banen er en meget underholdende golfoplevelse, og vejr- og vindforholdende stiller store krav.

 

 

Kombinationen af det naturlige landskab, de velplacerede bunkers og vandhazarder, garanterer golfspilleren for en helt unik golfoplevelse, også selv om man spiller banen flere gange på en uge.

Et charmende klubhus i moderne stil venter efter runden, hvor det som regel er pokkers svært at forlade klubhusterrassen efter et køligt glas vin eller et koldt glas fadøl. Restaurant/bar fungerer både inde som ude, endvidere proshop og konference lokaler. Mulighed for morgenmad og frokost i Klubhusets restaurant.

Banen kan i perioder virke tør og med gule fairways – det skyldes meget lidt regn i området. Det ændrer dog ikke på golfoplevelsen og layoutet af banen, som er en herlig udfordring.

Handicaprestriktion er 36,0 for både mænd og kvinder. Der er ingen handicaprestriktioner for at spille på par 3 banen.

Den 25. december er banen officielt lukket, dog må der gerne spilles golf, men der er ingen adgang til klubhuset og derved leje af udstyr, såsom buggy, trolley og øvrigt udstyr.

Mandag d. 1. januar åbner banen først kl. 10.00.

Transport af egen golfbag 800 kr.