Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Porto Santo

Golf, padel, vandreture, sandstrand, naturoplevelser - Porto Santo har det hele!

 

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere

Rejser til Porto Santo

Vi flyver fra Billund Lufthavn hver fredag
fra d. 13. okt. 2023 til d. 19. apr. 2024

Tag golfkørekort på Porto Santo

Så er der ikke langt til første tee!...

Danmarks nemmeste og billigste vej til alverdens golfbaner!

Velkomstmøde

Velkommen til Vila Baleira – velkommen til Porto Santo! - Når du fredag formiddag er velankommet til Porto Santo og Hotel Vila Baleira, afholder Primo Tours danske rejseledere et velkomstmøde for dig og de øvrige gæster. Her kan du høre mere om selve hotellet, Porto Santo samt ugens udflugter og aktiviteter. Her vil du også få praktisk info omkring opstarten af GOLFKØREKORT-kurset lørdag morgen. – resten af dagen bruges bedst til at lære hotel og faciliteter at kende.

Efter morgenmaden og frisk udhvilet, tages ”shuttlebussen” til golfbanen. Her vil kursusleder og golftræner, Morten Sørensen, byde dig velkommen til kurset. Han vil gennemgå ugens program, udlevere en ”startpakke” med de papirer/materialer du skal bruge til kurset. Du får også her den ”første introduktion” til selve spillet, gode råd til ugens program, sikkerhed på banen, handicap-systemet samt at ”føre et scorekort” samt brug af diverse udstyr. 

Efter introduktionen i klubhuset, vil du få en grundig rundvisning på af klubbens faciliteter, således du hurtigt kan finde dig til rette som golfspiller. Sammen med Morten går du en lille tur på golfbanen, hvor du lærer om ”spilforståelse”, ”tempo på banen” samt at tage hensyn til andre golfspillere.

(Introduktionen varer knap. 2 timer.)

Praktisk undervisning:

Temaet for dagens praktiske undervisning er de små korte slag, som du skal bruge helt oppe ved flaget. Der gennemgås, hvilket udstyr du skal bruge, hvordan du bedst holder fat på jernet/putteren. Du lærer også her om vigtigheden ved at have den rigtige placering og afstand til bolden. Dagens træning afsluttes med forskellige gode øvelser, der giver dig inspiration til selvtræning.

Efter træningen er resten af dagen fri til afslapning på hotellet, eller evt. en dejlig runde golf på Club de Golfes par-3 bane.

Transport:

Du kan nemt og billigt tage en taxa til og fra golfbanen, og løbende er der også shuttle-busser fra hotellet, som kører afsted morgen/formiddag og retur igen om eftermiddagen.

Ferieafslapning:

Søndag er din ”fridag” på kurset. Her har du et lille afbræk fra lørdagens mange indtryk. Dagen giver dig rig lejlighed til at fornøje dig med øens mange spændende muligheder. Tag evt. et smut forbi den smukke omkringliggende natur fra cykelsadlen. På hotellet kan du nemlig låne cykler gratis i 4 timer pr. dag i udvalgte tidsrum. En anden mulighed er måske også at ”bløde kroppen lidt op” i hotellets spa-afdeling, som du har gratis adgang til dagligt.

Transport:

Du kan nemt og billigt tage en taxa til og fra golfbanen, og løbende er der også shuttle-busser fra hotellet, som kører afsted morgen/formiddag og retur igen om eftermiddagen.

Mandag eftermiddag mødes du igen med golftræneren på golfbanen. Undervisningen tager afsæt i forberedelsen til svingbevægelsen og alt, hvad du skal vide herom. Der gennemgås, hvordan du fysisk bør forberede dig til at slå til golfbolden, hvilket jern du bør vælge og hvor bolden skal placeres. Undervisningen giver dig også tekniske øvelser samt en indsigt i, hvordan du med din balance og kropsholdning bedst udfører en effektiv bevægelse – (og ikke mindst) - hvordan du genskaber denne forberedelse inden hvert slag.

Inden eller efter dagens undervisning har du igen mulighed for spil eller selvtræning. Primo Tours rejseledere tilbyder også en bred vifte af udflugter, som tager dig til øens største seværdigheder. Vil du udforske øen på egen hånd har vi samlet de bedste oplevelser til dig - Klik her.

Praktisk undervisning:

Tirsdag fortsætter kursets undervisning igen først på formiddagen. Undervisningen fokuserer nu på de 2 sekunder, det tager dig at udføre selve golfslaget. Kursuslederen gennemgår her, hvordan du bruger din forberedelse fra mandagens træning mest effektivt i bevægelsen. Hvordan bør dine arme, håndled, overkrop og underkrop bruges i golfsvinget. Endelig får du værdifulde tips til, hvordan bolden rammes mest optimalt.

”Golfregler & Etikette – på golfbanen”

Om eftermiddagen mødes du med de andre kursister til praktisk undervisning på golfklubbens par3-bane. Her vil du blandt andet blive undervist i golfreglerne. Hvad er ”din ret”, hvad er ”din pligt” og hvordan bør du forholde dig til golfbanen, dens udfordringer, banens omgivelser og udstyr. Undervisningen tager udgangspunkt i mange forskellige tænkelige spilsituationer fra start til slut på et golfhul.

Transport:

Du kan nemt og billigt tage en taxa til og fra golfbanen, og løbende er der også shuttle-busser fra hotellet, som kører afsted morgen/formiddag og retur igen om eftermiddagen.

Praktisk undervisning

Onsdagens træning handler om pitch og bunkerslag. Din golftræner giver dig tips til, hvilken teknik og hvilket jern du skal bruge fra sandunderlaget samt hvordan du kontrollerer længden på dine golfslag. Undervisningen giver dig indsigt i, hvordan du kan afmåle styrken - og evt. variere højden på slaget. Alt sammen for at opnå bedre kontrol med bolden.

 ”Golfregler & Etikette – teoretisk”

Om aftenen mødes vi igen på nabohotellet, Vila Baleira Suites, hvor vi igen skal snakke om golfregler og spilleadfærd. Hvad kan vi huske fra regelundervisningen fra par 3-banen? - Golfspillere har visse uskrevne regler og forventninger til hinanden omkring spil og opførsel på golfbanen. Til denne aftenlektion bliver du sammen med de øvrige kursister undervist i, hvad andre golfspillere kan (og vil) forvente af dig som golfspiller. Hvilke hensyn til banen og omgivelser du har pligt til at efterleve, hvordan et passende spiltempo holdes og hvordan, du bliver mest ”effektiv” med din tid på golfbanen.

Ferieafslapning:

Ugens undervisning er nu afsluttet og derfor har du første del af torsdagen til din egen disposition. Her har du lejlighed til at fornøje dig med hotellets mange faciliteter. Tag f.eks. et smut forbi hotellets Thalasso Spacenter, hvor du kan lade op til eftermiddagens afslutningsmatch. Du er naturligvis også velkommen til at ”finpudse” ugens teknikker på driving-range eller spille en runde på par-3 banen.

(Vil du udforske øen på egen hånd har vi samlet de bedste oplevelser til dig - Klik her.

Afslutnings-match:

Om eftermiddagen mødes alle kursister til afslutningsmatchen på klubbens Par-3 bane. Her skal du bruge alt ugens undervisning samt regel og etiketteforståelse til at klare banens udfordringer – både hvad angår golfslag, brug af scorekort, golfregler og den gode opførsel. Kurset afsluttes officielt om aftenen tilbage på hotellet, hvor kursuslederen vil evaluere på ugens forløb samt uddele beviset for kursets gennemførelse.

Transport:

Du kan nemt og billigt tage en taxa til og fra golfbanen, og løbende er der også shuttle-busser fra hotellet, som kører afsted morgen/formiddag og retur igen om eftermiddagen.

Hjemrejse til Billund:

En lærerig og dejlig kursus-uge på Porto Santo er nu slut og du kan rettelig betragte dig selv som aktiv golfspiller og medlem af Arrild Golfklub.

Primo Tours og Arrild Golfklub håber, at du vil forsætte din gode start som golfspiller og anbefaler, at du kontakter en lokal golfklub/PGA-Pro/træningsbane nær dig, så du kan fortsætte din træning og sikre din videre udvikling som golfspiller. Forhåbentligt har kurset givet dig det du søgte, samt give dig lyst til at genbesøge Porto Santo i årene fremover. Denne gang som ”rigtig golfspiller”

”Tak for denne gang” – og på gensyn!